*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

malinas nu e posibil sa fie de vina mirosul de zugraveala, lac etc din casa, sa-l deranjeze si din cauza asta sa aiba nasul infundat si sa nu doarma prea bine noptile? Poate voua nu vi se mai pare ca miroasa prea tare a lac, dar pe el sa-l afecteze totusi.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Hola fetele vesele!

Un buchet maaaareee de pt mamici si multi pt cozonacei.

Sa avem o zi frumoaaasaaa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ce fac gagicutzele noastre, Sofia, Ioana si Alexia?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

malinas nu e posibil sa fie de vina mirosul de zugraveala, lac etc din casa, sa-l deranjeze si din cauza asta sa aiba nasul infundat si sa nu doarma prea bine noptile? Poate voua nu vi se mai pare ca miroasa prea tare a lac, dar pe el sa-l afecteze totusi.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

el are nasul infundat de saptamana trecuta, de dinainte de a-l muta la el in camera.Dar e posibil si ce zici tu, sa fie de la mirosul din casa.Habar nu am, nu m-am gandit, si daca e asa tot nu am solutie

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Babyzapi multumim de si ! Sa inteleg ca esti bine dispusa , f.bine asa trebuie .Gagicuta Sofi inca face nani (cam 1 ora ) si trebuie sa-i pregatesc fructele (banana,piersica,para) , voi dati deja biscuiti cu gluten (obisnuiti) ? ca eu nu gasesc la Deva fara , o sa-mi fac provizii din Italia de la Plasmon .
Olivia sigur ca ne incanta un duet cu frumuselul de David (maai ce-mi place cand vad poze cu voi de pe plaja ) , dar avem o slabiciune si pt. tobosari (Babyzapi stie ! ).Inteleg ca ai scapat momentan cu dintii , bravo tie ...si eu ar trebui sa merg mi-a cazut partial o plomba prin august dar inca n-am mers si de-mi pica si restul in concediu o sa-mi dau singura pumni in cap

Ficateii de pui voi cu ce-i mai combinati in afara de piure de cartofi pt. micuti ?

Am vazut ca v-a placut cum se ascunde Paulica mea ...aaa si de 3 zile a inceput si ea sa meraga (sustinuta deocamdata) ...de-a busilea insa tot nu merge , se rostogoleste ..se taraste ..si vrea direct in picioare , e f. bucuroasa de cand a descoperit ca sie sa si paseasca nu doar sa stea in picioare

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Salutare! De fapt pot spune si "Neata!

Vine sotul maine!

Malinas, multam de grija, da, teoretic saptamana viitoare ar trebui sa incep serviciul. Practic, intru in concediu de odihna pana pe 19 octombrie. Oricum consider ca am stat suficient acasa cu Elisa, am facut-o mare, pana incep munca efectiv cred ca o fac de 10 kg si poate si merge . La cresa nu am aplicat din mai multe motive. Nici nu cred ca sunt locuri. Trebuie sa vad ce se mai intampla pe la servici, pana in ianuarie sta sotul acum ca vine. Dupa aceea, nu am stabilit clar ceva dar probabil vine mama. De la 1 an la 3 ani daca merge la gradinita scot din buzunar 800 de euro, cam mult pentru venitul familiei noastre.
Spiridusule, sper sa ajung sa-ti dau sfaturi cum sa nu te mai jeleasca Cristian. La noi e musai, vrem nu vrme eu tot voi pleca la munca si ea ramane cu tacsu. De saptamana viitoare incepem dezvatatul de mine, putin cate putin.
Aleinad.g, era vorba ca vazusem in pozele tale o salopeta cu dungi roz/ciclamen, la fel cum are Elisa si Ioana.
Oliv te stiam mai curajoasa, pai se poate, atata stres pentr niste piatra .

Si pentru ca Olivia, Bertuta si Mirtha au fost curajoase si au pus poze de la mare am zis ca asa-i corect sa pun si eu sa se simta si ele bine. Aici sunt, bucurati-va ca voi n-aveti vergeturi rosii, n-aveti celulita , n-aveti burta de somalez ca mine. Noroc ca s-a inventat pareo ca sa ma simt si eu mai bine .
Coana Mirtha, tu ma intrebai de costume, sunt cam inflorate dar am luat si eu ce am gasit la reduceri, 5 piese 30 de euro, am zis sarumana ca am gasit marimile potrivite si le si pot combina cum am chef.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Gagicuta Sofi inca face nani (cam 1 ora ) si trebuie sa-i pregatesc fructele (banana,piersica,para) , voi dati deja biscuiti cu gluten (obisnuiti) ? ca eu nu gasesc la Deva fara , o sa-mi fac provizii din Italia de la Plasmon .

Eu i-am dat de la inceput cu gluten pentru ca avea cam 7 luni si o testasem deja cu cereale. Ce sens mai are sa-i cumperi acum fara gluten? Ca-s convinsa ca a mancat cereale normale.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
.
Olivia sigur ca ne incanta un duet cu frumuselul de David (maai ce-mi place cand vad poze cu voi de pe plaja ) , dar avem o slabiciune si pt. tobosari (Babyzapi stie ! ).Inteleg ca ai scapat momentan cu dintii , bravo tie ...si eu ar trebui sa merg mi-a cazut partial o plomba prin august dar inca n-am mers si de-mi pica si restul in concediu o sa-mi dau singura pumni in cap

...deci pana la urma tot la menage a trois ajungem sau a mai mult de trois dupa cate vad
Pupam si noi scumpetea nu numai tobosarul si felicitari pt progrese

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Olivia, si eu credeam ca-ti faci ceva masiv , mie imi spui de freza? Cand mi-am trantit si eu o lucrare mai mare si trebuia pilit mai mult, l-am intrebat pe medic daca nu are alt tip de freza, sa nu mai tiuie asa, ca transpiram cu kilu pe secunda de la sunet doar. El ma-ntreaba, `si cum sa sune?`, eu `a zbor de fluturi`

...nici la detartraj nu suna chiar a zbor de fluturi, iti zazaie fiecare dinte in parte, bine nu e chiar ca freza dar nici placut

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

flo] Cat despre trupa, ii primim si pe David harnicutul si pe Victor chitaristul

Sunt cantaret, sunt cantaret Autografe? (cu dintii )

Mergi la inceput