*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 19
Andy08 spune:

REMUS! Sa cresti mare, sanatos si cuminte!
Ma simt ca anul trecut cand asteptam sa se dea startul la nasteri. Mai o luna si se da startul la sarbatorirea unui anisor de viata al puilor nostri...dragii de ei. Ce frumosi si vioi si smecheri si dulci au devenit...
Bertha: LMA sotului. Margarina nu e ok, ca e facuta cu zer (cel putin cea de aici si cea adusa din Europa pe care am vazut-o aici, gen Rama), deci tot proteine din lapte (ti-am lasat acelasi msg pe mess.). Soia, ulei de te miri ce...pe forumul la leche e un capitol despre alergii si sunt multe sugestii si retete.
Olivia: Zoe, fii barbata! Lasa ca trece. Eu eram terorizata de dentist, pana am gasit o dr. f. buna si cu mana usoara. Ma duceam f. relaxata.
Corina: refacere rapida sotului!
Otilia: Ce multe mancati! Noi suntem codasi, chiar repetenti la capitolul asta.
Andy, mami de
Andrei
anes spune:
Sunt plina de nervi...nu merge forumul, dureaza 10 min sa se incarce o pagina! N-am citit decat ultimele doua pagini si m-am lasat pagubasa!
Multumim fete dragi!
Nu nomoinalizez ca n-am citit tot! Nici nu stiti cum ma simt ca ne serbeaza atatia oameni necunoscuti (prietene virtuale, dar sunt sigura ca reale)! Pe langa cunoscuti, sunteti si voi
, din pacate, eu sunt izolata aici, nu va pot intalni si mi-as doriiii!
In curand implinim un anisor! Inca visez! Am un pui sanatos, istet si vesel!
Intru cat de curand, cand merge ca lumea net-ul! 
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
Olivia26 spune:
Am scapaaaaaaat 

Altfel e viata fara tartru![]()
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
malinas spune:
corina, sanatate multa si recuperare rapida sotului.
anca, drum bun spre casa.Imi pare rau ca "vacanta" la parinti nu a fost asa cum te-ai asteptat si cum ti-ai dorit.Din pacate trebuie sa accepti lucrurile asa cum sunt, fiindca la varsta lor sunt slabe sanse sa ii mai schimbi si cred ca e mai sanatos, pt tine, pt nervii tai, sa iei lucrurile asa cum sunt, sa nu-ti mai stabilesti tu targeturi in acest sens, fiindca ai mai putin de suferit.Eu, de cand nu imi mai propun sa am o relatie de vis cu mama, de cand iau lucrurile usor, asa cum vin, parca nu mai sufar atat de mult.Mama mea face parte din categoria celor care te pun mereu in situatii neplacute, fiindca se gandeste mereu sa-ti faca surprize, de tot felul.Altfel e o femeie simpla, de la tara, cu mult bun simt, dar asa intelege ea relatia cu mine, ca de multe ori ajung sa ma intreb daca nu cumva strainii fata de care e atat de atenta si prietenoasa nu sunt mai importanti in ochii ei decat sunt eu, dar stiu ca nu e asa si ma culc linistita.Sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic.
Auziti, voi cu ce mai hraniti copchii la masa de 18.30-19? Eu, de regula, am in meniu iaurt simplu sau cu ceva cereale de la milupa, mamaliga cu branza si iaurt (nu se da in vant, asa ca nu exagerez), gris cu lapte si diverse fructe (la cuptor sau nu), orez cu lapte si cu mar copt, budinca de cartofi cu iaurt si cam atat. Alte idei de mancarica pt masa asta?Please,please,please.Aaaaaaaa...si sa fie ceva ce poate fi gatit in 30 de minute, ca ...cam atat timp am la dispozitie.
Hai ca ma bag la somn.
Otilia, tot voiam sa te intreb, dar cu problemele mele am uitat.Tu ai inceput deja munca?CE faci cu Elisa?O duci la cresa?Doamne, Doamne ce greu trebuie sa iti fie cu cele 2 fete, de una singura.

Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Am scapaaaaaaat ![]() ![]() ![]() Altfel e viata fara tartru de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
am crezut ca-ti scoti vreun nerv ceva, de faci atata caz, dar pt tartru te plangi atat?Sa vezi tu cand o sa nasti cum o sa fie

Am si eu problemele mele de rezolvat la dentist, dar lipsa de timp si frica ma tin departe de cabinete.

Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr
Olivia26 spune:
Hai Alina, curaaaaj!
... daca fricoasa de mine a ajuns la dentist... m-am dus cu tot cu bebe, ca sa nu spun ca a venit si tati cu mine ca eram prea disperata si aveam nevoie de suport
Joia viitoare merg sa imi imbrace o masea
, problema mai veche dar totusi brrrr (ma consolez cu ideea ca asta e tot ce am de facut ca ma asteptam sa fie mai rau dupa sarcina) Marele chin pt mine e freZZZZZa 
Cu nasterea...da da cunosc textul
...dar acolo e alta poveste, lejer o mai comit o data
dar acolo am motivatie
Fetelor, scuzati offtopicul
Multumesc pt imbarbatare!
Andy, esti norocoasa, eu am dat numai peste barbati, totusi sunt ok, plini de poante ca sa uit eu de durere![]()
Somn usor.
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
anca_27 spune:
Buna dimi, dau eu
azi, de fericire c-a venit soatza si azi plecam spre casa
, unde nu stam mult, ca luni o taiem 2 zile la Cj la sorela.![]()
Malinas, da, stiu, mersi pt suport
, totul tine de asteptari, reale sau ireale.
Corina, cum e soatza? Refacere rapida!
Olivia, si eu credeam ca-ti faci ceva masiv
, mie imi spui de freza? Cand mi-am trantit si eu o lucrare mai mare si trebuia pilit mai mult, l-am intrebat pe medic daca nu are alt tip de freza, sa nu mai tiuie asa, ca transpiram cu kilu pe secunda de la sunet doar.
El ma-ntreaba, `si cum sa sune?`, eu `a zbor de fluturi`
Anes, pai daca nu noi, atunci cine?
Si eu am senzatia deseori ca voi ma intelegeti cel mai bine, doar am trecut prin atatea, aceleasi fiecare, impreuna. 
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
lauramiron spune:
Mie nu mi s-a deschis ieri forumul
habar n-am de ce, asa ca am ramas in urma cu raspunsurile![]()
Multumim tare mult pentru aprecierile la adresa grasunei mele
Cat despre trupa, ii primim si pe David harnicutul
si pe Victor chitaristul
Ma duc sa citesc putin cat mai am timp.
malinas spune:
anca, sar'na de cafea, azi, desi eu nu beau de fel, chiar am nevoie.
Pustiul meu s-a hotarat sa nu ma lase sa dorm, asa ca pana la 4.30 nu am reusit sa stau in pat 30 de minute legate, cel mult 15 minute si de f multe ori abia ma intindeam in pat ca incepea.Nu stiu sincer ce a avut, suspectez ca nu e de la dinti.cu o saptamana inainte de a ne muta am dormit in camera cu el, fiindca a fost la noi mamaie si altfel nu aveam loc.Dupa ce ne-am mutat a dormit in camera cu el fiindca la el mirosea a lac.De 3 nopti l-am mutat la el in camera.In prima noapte s-a trezit de vreo 4-5 ori si pe la 5 am cedat si m-am culcat cu el, ieri noapte s-a trezit de vreo 7-8 ori si spre dimineata am cedat si m-am culcat cu el, noaptea trecuta s-a trezit fara numar, dar nu am mai cedat, fiindca imi dau seama ca, printre altele, asta voia, sa ma culc cu el.Sper sa o scoatem la capat in notile urmatoare, ca eu cu el nu ma mai culc, nici in pat nici in camera.Noroc ca ieri am dormit la pranz cu el si azi pot sa stau drept in picioare.Partea naspa este ca de o saptamana are si nasul infundat.Nu stiu de la ce si cum, dar il are.I-am bagat ser fiziologic si apa de mare, am incercat cu batista bebelusului si nimic.Am fost la doctor cu el si mi-a zis ca fac bine ce fac, sa insist.Ideea este ca nu iese nimic, nimic, prin nici o metoda.Si ma gandesc ca si nasul asta infundat il deranjeaza cla somn.Ceva solutii miraculoase de desfundat nasul?Nu ziceti de aerosol ca n-am acu' 2-300 de lei sa dau pe un aparat
, oricat de util ar fi.
Hai ca v-am facut capul calendar de dimineata.
Sper ca voi ati avut o noapte mai buna.Ma duc sa caut peste prin zona, ca nu stiu ce sa ii mai fac de mancare la copchil.
Corina, ceva vesti?
PS. tre sa va spun cum a fost ieri cu tortul lui david.Vine tati acasa si ii zic hai sa ii facem copilului poze la tort, acu' cat inca nu e foarte obosit, si de papat, papam noi mai tarziu.Scot lumanarele, le infig in prajitura, le aprind, pun copilul in scaunel, iau camera si hai sa fac poze.Tati trage scaunelul mai aproape de tort si zice>"Incearca sa-i faci poze cand e cu manuta intinsa spre tort, ca am eu grija".Fac poze gandindu-ma ca are el grija sa nu bage copilul mana in tort, din unghiul meu nu vedeam unde ajunge mana lui David.Fac pozele si ma ridic.David era cu mana plina de tiramisu si o ducea victorios spre gura.Tip la Liviu sa nu-l lase, dar el zice ca ce are, sa guste si copilul un pic.Sa mor nu alta.Nu stiam ce sa fac mai repede, sa sterg copilul de tort sau sa-l bruftuluiesc pe tati. Cand ma lasa lighioana va pun si poze.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
poze
Povestea povestilor
aleinad.g spune:
Buna dimineata, mamici si bebici!
Noi am avut o noapte uratica, s-a trezit Teodora de n ori urland,
ba la 3 s-a zvarcolit de-a binelea.
Apoi s-a mai mai calmat, sper sa fi fost de la dinti si sa nu aiba ceva mai grav.
Ce poze frumoase au aparut in peisaj!
Cat au crescut cozonaceii nostri! Bogdan mereu se mira ce diferenta este intre gaza care dormea si urla cand am adus-o de la spital si nazdravana de acum.
Am vazut un Victoras (nebunica-zapacica) curios (felicitari pentru primii pasi), dulcica Alexia cu mami miky-ea in dragoste mare (bine ati revenit din vacanta), pe Paula care joaca de-a v-ati ascunselea cu mami, un Stefanut curajos, pe David cel harnic, pe Ramus decanul de varsta al cozonaceilor, fetitele Laurei perlute dulci, oltenasii Bertutei (lasa ca nici noi n-avem prea mult par dar ne creste si noua pana ne maritam
), sagetelele Otiliei (ce serbare era in sala de sport?)
Sper ca n-am uitat pe cineva ... ![]()
Brivegirl, sanatate sotului si recuperare usoara! Acum, dupa cezariana imi dau seama ca operatia de apendicita e o jucarie, dar atunci am zacut de-a dreptul.
Ginye, ce mai face puiul? 
Oti, ce era cu tigrisorul? Cred ca mi-a scapat ceva, ca nu m-am dumirit?![]()
Va pup! 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)