*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 14
anes spune:
Intrebare intrebatoare...fetele care ati fost la mare! Cum v-ati descurcat cu copiii sa nu-si bage mainile cu nisip in gura? Ca mie mi se pare imposibil!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
carmendu spune:
eu nu vad filmuletul laurei. 
dar am vazut niste ochi verzi de la bertha.
nu mi se pare cheliuta. are parul foarte bine. vroiai codite!!!
eu vroiam par cret pentru al meu, da' nah!
si pe david de olivia! ii place d-lui sa pozeze. e foarte motivat. trebuie sa tina standardul sus!
corina- multa sanatate sotului. bine ca nu l-a apucat prin tari straine!
spiridusul- a zis ceva de o intalnire pe racoare. eu ma bag.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Olivia26 spune:
Anes, al meu nu prea baga nisip in gurita, mai mult il ia in manute, ii verifica textura
, a dat totusi sa bage si in gurita dar destul de rar si i-am distras repede atentia.
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
Olivia, frumos, dintos, mergacios, somnoros, vazut toooot, frumos baiat!
Ce grasan e, am vazut niste delicioase cute pe manute!
Anes si Ioana a vrut sa bage un pumn de nisip in gura, dar s-a razgandit pe parcurs, ca ii tot cadea printre degetele.
Oricum, a bagat in gura degetele care aveau nisip lipit de ele, nu i-a placut si n-a mai repetat figura.
Carmendu, da, maaaaa, vroiam si eu coditeeee, ma vedeam cumparand bilute si agrafe.
Asta e, sa fie ea sanatoasa! Deh, fiecare cu piticu' lui: tu cret, eu pletoasa.
Dati-ma afara!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Olivia26 spune:
Si in caz ca mai au dubii gagicile, poftim Unde mai gasesti asa gagiu harnic
Concurenta? Comentarii? 
![]()
![]()
![]()
de
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
malinas spune:
ce de poze si filmulete.Am vazut o dansatoare in devenire, pe Catica laureimiron si o gospodina frumoasa foc, pe Ioana De Bertha.
alra, deci asa cu muscatul.Sa ma stropsesc la el serios daca vreau sa inceteze.Oricum am vazut azi ca ii mai dau 2 dintisori, incisivii laterali de jos, deci asta e motivul pt care musca cu atata sete.Am vazut insa ca reactioneaza daca stri la el, i-am strigat azi ca nu are voie sa muste dintr-o cutie de carton si s-a oprit pt cateva secunde, apoi a luat-o de la capat, dar cand a vazut ca sunt serioasa a plecat de acolo.E bine, deci tre' sa-l tratez ca pe un om mare.Sa vedem cat o sa functioneze.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr
Olivia26 spune:
Bertha, nu e chiar grasan sincer, asa pare in poze
Ai mei ziceau ca in poze parea cu capul mare si au avut un soc cand l-au vazut in realitate ca are capul asa micut, pe la 6 luni m-am chinuit sa-i gasesc sapca, toate ii erau mari
.
Malinule, mai pune si tu niste pozici cu smecherasul tau dulce ca vezi cate fete faine sunt in asteptare
(numai sa nu furati gagicile noastre
).
Gata, s-a trezit stapanul, am sters-o inainte sa ma ajute careva cu vreun sut in
.
O zi frumoasa!
de

Amalia spune:
Wow ce de poze si filme faine am vazut!
Miky-ea sa va fie de bine iesirile! Sunteti doua scumpe!
Se vede ca v-a priit pe unde ati mers, va stralucesc ochii!
Pup dintoasa mica!
Nebunica-zapacica stati super cu kg!
A crescut tare frumos puiul, iar filmuletul in care merge, l-am vizionat de nenumarate ori! Imi vine sa-i pap cand ii vad asa!
Imi pare rau de vacanta..
Bertha am vazut pozele cu patinatorii.
Dintoasa ta mica si frumoasa e neam cu Luca al meu.
La fel de pletos e si el.![]()
Olivia cu asa un pui harnic si frumos, nici nu indraznesc sa concurez!
Pot doar sa ma inscriu pe lista de prieteni buni cu care sa se joace Luca, un copil cuminte de la care sa invete numai lucruri bune.
Lauramiron chiar ca-ti vine s-o musti de poponet pe mandra ta, cand o vezi batzaindu-se asa!
Scumpa foc! Mi-a placut mult filmuletul! Ai doi copilasi foarte reusiti!
Otilia ce frumos a crescut si Eliza! Parca mai ieri era un bebe mic! Mi-au placut mult pozele!
Pup falcoasa mica si frumoasa!
Anes
saru mana!
Esti o draguta, ca de obicei!
BraveGirl multa sanatate sotului tau!
Sa scape cu bine de operatie si sa se refaca rapid!
Sa ne tii la curent cu situatia.
Miky01 saru mana pentru urari! Esti o scumpa!

poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Andy08 spune:
Salutare!
Mai, ori eu n-am citit ieri nimic, ori voi ati scris intr-un ritm ametitor azi. M-am zapacit intre atatea fluturari de gene luni si atatia ochi frumosi de printese si pasi hotarati si zambete smechere de flacai. Nu mai stiu ce si cui trebuie sa zic, dar frumosi sunt toti!
Multumim si noi de aprecieri la adresa piciului.
Ieri m-am uitat la pozele si filmuletele cu Andrei de cand avea 1-2 luni si m-a luat o nostalgieee....Mi-e dor parca de bebele meu mic, mic care nu stia nici sa suga. Tare repede trece timpul....
Anes: Se ne mai zici ce stii tu despre evolutia piticului (imi mai aduc si eu aminte ce am invatat pe aici pe la scoli). Ziceam ca sunt martoaga pt. ca am 42 kg
. Si cred ca mister va trece de la tz lu' ma-sa la tz lu' nevasta-sa.
Eh! Sanatosi sa fim!
Otilia: Ce/cat mai mananca Elisa?
Gynie: Tare frumos e Stef! Tot mai frumos se face!
Bertha: Uite meniul de azi: dimineata - lapte de orez (bleacs) cu cereale; pranz - ciorba de pui cu legume, gratar de pui (piu, piu, piu, acusi imi dau si penele); cina - ??? nu stim inca....A! L-am pus pe pititc pe probiotice. Sa vad daca le tolereaza. Cica sunt utile in cazurile de alergie la proteinele din laptele de vaca si de eczema. Numai ca e greu sa gasesti probiotice care sa nu contina nici urma de lactate. Am gasit ceva, am inceput de ieri. Sa vedem.
S-a trezit piticul si e drepti iarasi. Azi dimineata batea toba in marginea de la patutz si se plimba si vorbea. E atata de activ...nu stiu cum de nu pica rupt. Nu sta locului o clipa. Umbla peste tot...Ne ziceau astia la scoli aici ca s-a facut test cu un adult care sa faca miscarile pe care le face un bebe intr-o zi si dupa vreo 3-4 ore adultul a cazut lat ![]()
Andy, mami de
Andrei
nebunica-zapacica spune:

Olivia, Babyzapi, Miky01, Monicus, Otilia, Elilov, Lauramiron, Flowers, Anes, Amalia sper ca n-am uitat pe nimeni..multumesc frumos pentru toate cuvintele frumoase la adresa nazdravanului nostru
Amalia ai niste baieti fantastici, e o placere sa-i privesti, e o relatie minunata intre ei.
Miky-ea Alexia e o frumusete, nu degeaba se bat toti cozonaceii pe ea 
Otilia, e o scumpa Eliza, iar asemanarea dintre surori e dementiala, asa ochisori mai rar..ce puscarias..acadea mai degraba.. e asa dulceee..
Ginye m-am gandit la voi in ziua operatiei si ma bucur mult ca totul e pe drumul cel bun, esti o mamaica minunata iar Stefanut are un model minunat in tine. O sa treaca perioada asta cu dureri si o sa zambeasca la tine si vei uita totul 
Ducky Victor cand a avut diaree i-am dat numai orez, banane, mar cu coaja, morcov fiert si ceai de menta..asta vreo trei zile..cred ca i s-a acrit de cat orez a mancat, dar era rau de tot..6-8 scaune moi pe zi..brrr, nu vreau sa-mi mai amintesc..a si Smecta poti sa-i dai sau Hidrasec.
sa se faca bine repede cozonacica Elena.
Bertha Ioana si Victor se bat pt titlul de cel mai chel cozonacel..dar cred ca v-am luat ![]()
Bravegirl tinem pumnii la operatie, teoretic e cea mai usoara..probabil daca li se intampla altora ![]()
Lauramiron al meu e maaare chitarist si vocalist dar daca David tot are asa succes la gagici il lasam pe el solist 
Olivia pup Davidutul superb..are 4 dintisori..wow..
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit