*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 13
lauramiron spune:
Pai nu e doar duet, sa mai vina doritorii si amatorii, loc in trupa e suficient
Avem nevoie de chitaristi, tobosari, voce
Oti, ii dai si Elisei supa crema de ciuperci?? Daca da, cum o faci?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Daca-i vorba doar de duet eu propun BriCatica si cand mai faceti o intalnire poate-i puneti sa vocalizeze in cor, ansamblul Cozzo. Laura, zau c-as musca-o de funduletul ala care se batzaie asa bine. Iar Rebecca se comporta ca si Ana ba o impinge putin ba o iubeste si lauda. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele Pozele noastre |
anes spune:
bertha, iti statea bine tintuita de balustrada!
Asta-i postura clasica de "cautat" la dinti, cunostem:
http://family.webshots.com/photo/2765273350103813553YOanXF
lauramiron, Cati este din ce in ce mai sigura pe ea! Ea este un exemplu clar ca nu conteaza gabaritul in privinta debutuli la mers!
babyzapi, eu am rqaspuns tardiv, deh, citesc din urma...am vazut ca s-a remediat problema Raphaelului! Numaai ca sigur vor reveni durerile (va doresc sa nu)!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
babyzapi spune:
Lauramiron si Flowers vine si al meu in trupa ca tobosar. Toata ziua loveste cate ceva sistematic
. Lauramiron imi place tare mult vocea ta si Cati e adorabila si mai dadea si din fundulet 
Otilia LA MULTI ANI PT ANA SI ELISA
2 gogosele frumoase foc.
Olivia cel mai bun sa castige! Unde sunt mai multi pretendenti e si victoria mai dulce 
Anes 
sunt pe fuga mai aveam de scris dar mai tarziu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flowers Cati,facem trupa, surioaro? O sa ne numim simpluCOZZO. ![]() ![]() Mami de Brianna si Julia |
Pfoaaaai, pai voi vedeti ce gagici are fiu'miu, cum sa nu i le fure altii
...poate-i gasiti si gagicului un loc in trupa COZZO
are deja un repertoriu bogaaaat: Na na na na na...eeeei?! ii puteti rezista?
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Nu-i dau Elisei ciuperci, nu inca. Am facut-o ca poate asa o pacalesc pe Ana sa mai manance si ea ciuperci. Am pus ciupercile, o ceapa mare, un morcov, o telina mica, un pastarnac, cateva frunze de telina la fiert si dupa ce au fiert am pus un borcan mic de smantana. O sa-i dau Anei cu bucatele de piept de pui fiert sau cu crutoane. Eu mi-am pus si cateva frunze de telina tocate marunt
.
Am cautat azi pe net o reteta si evident ca am ajuns la reteta proprie in functie de ce am avut prin casa ![]()
Ma duc sa ingurgitez
si nani scrie pe mine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
anes spune:
Oliv,
vezi ca ai baiat destept?
lauramiron,
sunt din Bacau, dar sssstt, sa nu mai spui nimanui! Ei, acum stiti exact de unde sunt, ca va spusesem doar ca sunt din Moldova!![]()
Ei, tu ai plecat de mica si ti-ai insusit accentul ardelenesc, nici urma de dulshili grai moldovinesc acolo! ![]()
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Olivia, multumesc pt incurajarile privind pleata noastra deosebita! cat despre mine, era bine daca mai si stiam sa patinez putin.![]() |

Cu pleata nici noi nu stam mai bine, ni s-a schimbat prima tura

de
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
Otilia, ai dreptate cu mutritele, chiar ma uitat aseara cu tati la pozele lui Darius de la 10 luni si am ajuns la concluzia ca seamana mult, nu neaparat fizic, ci mai degraba ca mod de exprimare/manifestare/strambare.
Anes, asa e, clar e pozitie de "cautat" dintisori, dar nu stiu ce tot cauta acolo
, are 2 dinti jos si lateralii nu se vad deloc, iar sus are deja toti cemtralii. Nu stiu care o incearca, dar clar o necajeste ceva pe-acolo, pt a reinceput sa saliveze usor, dupa muuulte luni de pauza.
Lauramiron, sunt f ofticata ca la mine nu se-ncarca filmuletul.
Am dedus de la fete ca dsoara Cati canta si dansaeza, bravoooo, cre'ca vrea la aerobic, deja o preopcupa silueta.
Noi am facut aseara tochitura, am mancat o portie considerabila, f buna, chit ca in farfuria mea n-am pus branza, mai trageam cu ochiul la tati in farfurie.
Duminica e ziua sotului si am mari dificultati in privinta desertului, are cineva o reteta buna, dar fara lactate? Eu tot ce am, am cu creme delicioase cu lapte sau cu unt (asta as rezolva inlocuind cu margarina). Eu am propus sa fac 2: una de post pt mine
si una "adevarata" pt restul, dar tati, care stie cat iubesc prajiturile, nu vrea sa ma vada pregatind o prajitura din care nu pot gusta. Ceva idei de prajituri bune, da' nu chiar de-alea batranesti?![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
carmendu spune:
am vazut poze cu victor de nebunica- foarte tare frate cum merge el!
miki-ea- sa va fie de bine cu plimbarile. alexia e o frumoasa si tu esti atat de fericita!
otilia- elisa s-a schimbat mult. are o fara rotunda si frumoasa. este chiar asa de frig acolo ca trebuie sa poarte caciula?!?! adica ai zis tu ca a fost lapovita, da' parca nu mi-am imaginat chiar asa! Brr! mi-au placu pozele cu elisa in sala de gimnastica. n-avea nici o treaba fata. era in elementu' ei.
ginye- stefanut este un copil minunat si bun. sunt sigura ca stii. intr-adevar, are niste ochii asa de mari si patrunzatori. va imbratisam cu drag si sa aveti multa sanatate.
victor al meu are 2-3 somnuri pe zi. parca nici cand era bebelus nu dormea atat de mult.doarme intre 45 min si 1,30h.
eu nu l-am lasat niciodata sa muste. ar vrea el ...
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Olivia26 spune:
Am mai pus si noi cateva poze, sa nu ne uite chiar de tot gagicile.![]()
de