*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 12
anes spune:
lauramiron, pana la urma a fost dragut la nunta! Nu retinusem ca sunteti nasi si cu atat mai bine ca v-ati simtit ok! Ce noi moldovenii nu suntem oameni de comitet! ![]()
alra, asta cu lasatul in urma si inchis usa in fata problemelor, apoi plecat in concediu, poti sa o mai spui o data! De fapt asta este o metoda de a te "limpezi" si de a-ti pune cumva gandurile si de ce nu fizicul, in ordine! La intoarcere, chiar daca reiei activitatile si problemele, poate le vei privi cu alti ochi si le tratezi altfel! Sper sa va simtiti bine, mai ales ca data trecuta ati ratat iesirea!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
monicus spune:
Multumim frumos. Si pentru noi eset o zi specila, este priam ei aniversare de nume. Doamne ce frumos.
La toate cozanecelele la multi ani cu ocazia Sf. nume.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Si azi dau si , ba chiar la dublu si pentru Ana dar si pentru Elisa ca face 9 luni! celor care poarta frumosul nume Ana si cozonaceilor care mai adauga o luna, sanatate, bucurii, noroc! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
anes spune:
Oliv, la varsta asta, copiii experimenteaza. Daca a descoperit ceva (orice, un sunet, un gest, o miscare) o repeta, mai ales daca sunt incurajati de adult.
In cazul muscaturii, chiar daca este de la dinti, adultul poate incuraja acest comportament permitandu-i si distrandu-se pe seama lui (asa cum vad ca a fost in cazul Davidutului).
Solutie: reactie ferma din partea adultului, ton si indepartarea copilului cu gurita. Trebuie perseverat, cu multa rabdare pt. ca de acum invata semnificatia atitudinii noastre , dar si sensul unor cuvinte.
Si al meu are unele episoade (mi-a facut si vreo doua vanatai pe umar).
Mami de
lauramiron spune:
Anes, nu stiam ca esti moldoveanca
de unde esti? Eu sunt tare mandra de originea mea moldoveneasca, eu aveam 6 ani cand ne-am mutat in Bistrita (tata a trebuit sa vina aici, fiind militar). Deci sunt ardeleanca prin adoptie![]()
| citat din mesajul lui anes lauramiron, pana la urma a fost dragut la nunta! Nu retinusem ca sunteti nasi si cu atat mai bine ca v-ati simtit ok! Ce noi moldovenii nu suntem oameni de comitet! http://community.webshots.com/user/annes06 Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) |
Olivia26 spune:
Anes
, multumesc mult pt sfat, sa stii ca asteptam cu interes raspunsul tau
Deja pare sa inteleaga iar initial a fost foarte surprins de reactia mea pt ca de obicei nu m-a vazut asa serioasa
A mai incercat o data dar parca tocmai pt a-mi vedea reactia pt ca nu s-a repezit ca in alte dati ci parca astepta sa vada ce spun...are voie sau nu... si i-am spus pe un ton dur: "David, doare!"...s-a uitat asa la mine pe sub sprancene ca un copilas rusinat de fapta lui si s-a oprit![]()
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
| citat din mesajul lui Flowers Cati,facem trupa, surioaro? O sa ne numim simpluCOZZO. ![]() ![]() Mami de Brianna si Julia |
Mama, ce ochi si ce gene!
M-am topit, ma chinui sa ma adun de sub birou!
Olivia, multumesc pt incurajarile privind pleata noastra deosebita!
cat despre mine, era bine daca mai si stiam sa patinez putin.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
anes spune:
Aaa, am mai vazut raspunsuri despre muscat! Au dreptate revistele alea din Belgia! De fapt, comportamentul trebuie descurajat pe un ton ferm (nu tipat) si o atitudine dezaprobatoare, pt. ca altfel, copilul si-l va insusi rapid, nefiind combatut, vrezand ca este ok sa faca sa!
nebunica, dar ai alaptat destul de mult! Ma bucur ca te-ai linistit cu asta! Mamaaa, la 9 luni 10,200 kg! Bravo Alexia!
V-ati plimbat nu gluma! Bine ai revenit!
Oti, Chiar ca s-a schimbat mult gogosica ta! Ce falcute roz are! Pai tu o ai pe Ana la o varsta mai mica prin Elisa! Rar am vazut asa o asemanare intre doua surori de varste asa de diferite!
Mami de
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui Flowers Cati,facem trupa, surioaro? O sa ne numim simpluCOZZO. ![]() ![]() Mami de Brianna si Julia |
Daca-i vorba doar de duet eu propun BriCatica si cand mai faceti o intalnire poate-i puneti sa vocalizeze in cor, ansamblul Cozzo.
Acum am observat ce buburuze aveti la urechi
.Laura, zau c-as musca-o de funduletul ala care se batzaie asa bine. Iar Rebecca se comporta ca si Ana ba o impinge putin ba o iubeste si lauda.
Oliv, eu am dormit de la 4 la 8, asa ca... astept sa fiarba supa crema de ciuperci si fug la nani cu Elisa.
Corina, nasol ce sa zic. Sa fie cat mai usoara operatia.
Bertha, ai un umor de zile mari. Se vede emotia din ochii tai, nu-i de colea prima experienta cu lustruitul. Mi se pare mie sau Ioana a inceput sa-l copieze pe Darius la mimica, mi s-a parut ca vad niste mocute strengaresti de-ale lui Darius.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
anes spune:
Ami, am vazut doi flacai nazdravani! Minunati impreuna! Subscriu fetelor, privind laudele la adresa ta! Au dreptate! Na, asta ca sa nu te mai ascunzi! ![]()
Ginye este normal sa reactioneze asa Strefanutul, desi este greeeu pt. tine! Of, imi imaginez sa nu te poti odihni, si sa nu vrea copilul sa stea decat cu tine! Acum nici nu este momentul sa faci incercari de a-l obisnui si cu ceilalti, ci doar sa il linistesti, asa cum faci deja. Cred ca esti praf de oboseala! Sanatate Stefanut mic!
Mami de

si
, ba chiar la dublu si pentru
celor care poarta frumosul nume Ana si cozonaceilor care mai adauga o luna, sanatate, bucurii, noroc!