*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Oti, promit sa-i fac si eu poze tigroiaicei zilele urmatoare. Intr-adevar, ea roz e mai mica, pe-aia am terfelit-o prima. La multi ani, Ana!

Olivia, pai sa-mi spui cand e prea cald, ca vad ca doar ma gandesc putin si va schimb vremea!

Gata si pozele cu campioana olimpica la patinaj si cu cel mai chel bebelus din toate timpurile. Cu Darius n-am recente, din lipsa de protagonist. Da' maine vine si recuperam, facem o sedinta foto de zile mari.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Je avut o noapte naspa. Din cauza lui tati. I-a fost tare rau si e genul care se vaita . De dimineata s-a dus la spital. diagnostic: APENDICITA!!! Asta imi mai lipsea. Sa vedem cd/dc il opereaza.
Sunt varza, asa ca imi cer scuze ca nu raspund...va citesc printre telefoane, papica pt Arianna, alptat, strans prin casa. Acum in loc sa fac bagajul pt Iasi, fac bagajul lui tati pt spital

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Corina, imi pare tare rau pentru sotul tau Dar operatia de apendicita nu e complicata, e cu rahianestezie, sta cateva zile in spital, iar recuperarea e relativ usoara, sigur exceptand prima zi de dupa operatie cand sunt dureri (iti spun din experienta proprie). Bine ca s-a dus la timp, ca se poate lasa cu complicatii urate. Hai, bafta si sanatate!!

Bertha, este nemaipomenita "cheliuta" ta, Doamne, are niste ochi verzi superbi Si e atat de vesela, rade cu toata fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Nu sunt suparata pe tine. De ce spui asta?
Nu imi amintesc sa imi fis spus ceva care sa ma supere. Stai linstita. Tin mint eca te-am intrbat odata pe unde stai, dar nu mi-ai raspuns. Sanatate si numai bine.

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

tre' sa imi cer scuze la monicus pt mesajul de acum cateva zile.
fata, sper ca nu esti suparata pe mine, ca m-am aruncat io la discutii pe aici cu tine; jur pe roshu ca imi tin gura daca cineva mai face ceva altfel deact as face eu (cu mintea de acum)

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Olivia soro ce ochi ai. Azi-noapte am schimbat titulatura si gata ai vazut. Mi se pare mie sau esti odihnita ?

Da da Oti, de unde...m-am culcat la 1 si ceva si m-am trezit la 8 cu treziri din ora in ora, in plus am si rusii in vizita, sooo

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Olivia, inca nu am intrat in posesia pozelor de la nunta, o sa pun cu siguranta. Iar Catica grasunica face bine, merge din ce in ce mai multi pasi singurica si se joaaaaca toata ziua. Uite noua pasiune http://s69.photobucket.com/albums/i62/lauramiron2006/Ecaterina/?action=view¤t=MOV07990.flv

Vai, cat de scumpa e muziciana, si mai da si din pe muzica iar Rebe e dulceee foc cu freza aia

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Da, s-a schimbat mult.. fara creste ce ai cu ea?? Este normal sa se mai schimbe. Pai.. asa gogosica frumoasa.. mai rar prin Norvegia, de fapt doua gogosele. Nu a vazut Norvegia asa fetite frumaose. Sa va traiasca,... Si la multi ani.. si la cat mai multe lunizte frumoase.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Ups, si daca am chemat-o deja .
Si eu fac poze de multe ori din obligatie, la cererea familiei. Bine ca nu mai primesc mesaje lacrimogene in ultima vreme.
Am uitat sa-ti zic ca tare mi se pare ca-ti seamana Cristian, si are ochii asa vioi, nu ma mir ca-i nazdravan, el e pui de spiridus, nu?
Fii atenta ca pun si eu acusica niste poze, sunt unele cu pitic numai bune de comentat ce mama denaturata sunt.

Mie mi separe ca s-a schimbat foarte mult Elisa de la nastere. Nu mi-o imaginam asa ca o papusica fata de poza de aici care mi s-a fixat in memorie, obrajii au alta forma, nasucul nu mai este asa carn.
Si cum ziceam, poze cu puscariasul roz de azi, proaspete.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

babyzapi, nu cred ca ai ceva de facut in cazul in care nu functioneaza gelurile de dinti! Din pacate! Asta-i perioada! Poate doar 2,5 ml de nurofen sa-l mai calmeze (ca este si pt. durere).

nebunica, Victor al tau, alt mergaret de p`aci! Bravo Victoras!!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Sanatate multa cozanacelului si sa isi revina mai repede. Este pun si nurofenul si este bine si niste aerosoli. Vezi ec iti spuen dr.. sa ne tii la curent. Sa ne mai pui poze cand aveti timp.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Cam atat. Multumim ca va faceti griji pentru noi. Imi pare rau ca nu pot intra mai des. Nici nu am mai reusit sa citesc ce ati mai facut.
Va pupic pe toate!

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Berthaaaa, ce ochi supeeeerbi, cu asa ochisori cine crezi ca mai observa cheliuta oricum se vede ca ii creste si perisorul, iar tu pustoaico, arati super cool pe patine.
De-acum stiu la cine apelez cand nu-mi convine vremea

Corina, bafta cu operatia si sanatate multa.

Mergi la inceput