*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 10
babyzapi spune:
NOI SUNTEM BINEEEEEE! S-a trezit Raphael doar de 2 ori si acum e voios nevoie mare, nu-l mai tortureaza dintisorii!
Miky vazut o mamica frumoasa si finuta si Alexia o gagicuta superba
, ne bagam si noi la petit si cucerit, daca acceptati bineinteles. Scuze Olivia
da baieteii nostrii se pare ca au gusturi comune, nu ne luati la bataie
.
Lauramiron i-am dat si nurofen in cele 3 zile de crize si tot nu ne ajutase cu nimic
. Bine ca a trecut...momentan ![]()
Ginye multa sanatate lui Stefanut cel frumusel si ochisorii lui sunt criminali 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Imi vine sa mooooor, scrisesem ditamai mesajul si l-am pierduuuut
Azi cand m-a muscat m-am cam rastit la el si a pus un botic si a inceput sa plangaaa. I-am explicat ca mami il iubeste cel mai mult din lume dar ca o doare dar m-am abtinut sa-l pup, oooof mi se rupe sufletul
... Mi s-a parut ca a inteles totusi ca apoi cand s-a intins spre mine s-a oprit inainte sa muste.
Carmen, esti absolut minunata, iti multumesc din suflet

, sper totusi s-o gasesc aici (si asa ma simt prost ca am facut atat tam-tam pt o jucarie
)
Fluturasha, multumesc mult de tot pt info
Ginye, cat poate fi de scump si dulce Stefanutul cel ochios
si dulce. Doamne ajuta sa treaca cu bine perioada de refacere
Oti, am vazut puscariasul roz, iti vine s-o pupi toataaa cat e de rotunjoara si ochioasa
Ce fatzuca a facut cand i-ai luat mausul(cica asa se scrie corect
) din manuta, draga de ea. Si eu i-am pus numai jucarii pe rafturile la care ajunge el ca se si le ia singur![]()
Nebu, imi pare rau ca nu a iesit concediul asa cum ati vrut, sper sa va intoarceti la anul sa va revansati. Felicitari pt parametrii lui Victor cel mergaret
Laura, ce mai face grasunelul de Cati? Nu vrei sa pui poze de la nunta...
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Miky vazut o mamica frumoasa si finuta si Alexia o gagicuta superba , ne bagam si noi la petit si cucerit, daca acceptati bineinteles. Scuze Olivia |
Alooo, aloooo

Mare golan frantuzu' asta mic

de
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
Buna dimineata!
Ginyie, pupici dulci pt frumosul mic si pt mamica lui curajoasa!
Dragul de el, cred ca e topit de oboseala si de foame, el care e atat de mancacios, cred ca sufera cu un asemenea regim.
Las' ca trece totul usor-usor si o sa reintrati in normal. Imi dau seama cat de greu iti e, mai ales ca nu poti sa-l lasi cu akltcineva, sa tragi si tu un pui de somn 2 ore. Cu carucuiroul stai linistita, daca are centuri cu prindere in 5 puncte, nu-i niciun pericol, al nostru chiar nu e prevazut cu bara aia si chiar sunt suficiente centurile.
Otilia, first, arunc uleiul ala din conserva ca nu-mi place, nu din cauza caloriilor, vorba ta, ce mai conteaza.
Ce n-am spus e ca iese o cantitate f mare, adica se satura multe persoane, e buna de facut la zile festive, garantat are succes. Second, fete serioase sunteti, sa faceti bine sa ne dati inapoi salopeta dungata, frumos e sa ne-o luati?!
Hi, hi, din Carrefour, nu? Eu i-am luat asta-primavara 2 seturi, unul pt 6 luni si unul pt 9 luni, sunt super bune si pufoase ambele (noi avem si varianta roz simplu). Mereu ma uit pierduta la ochii fetelor tale, frumoase mai sunt!
Miki-ea, bine ati revenit, si eu am remarcat-o pe mami frumoasa si pe printesa plimbareata. Vreau si eu la munteeee!![]()
Amalia, ha, ha, si eu te-am vazut, chit ca te-ai ascuns. Arati f bine!
Iar baietii sunt de milioane, seamana bine intre ei.
Olivia,
am vorbit cu pacat si s-a schimbat vremea la voi.![]()
Nebunica, bravooooo umblaretului!
Asa ma emotionez cand vad cum merg unul cate unul, imi dau seama ce mari sunt.
Incarc niste poze proaspete, va anunt cand termin.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Si azi dau
si
, ba chiar la dublu si pentru
Ana dar si pentru Elisa ca face 9 luni!
celor care poarta frumosul nume Ana si cozonaceilor care mai adauga o luna, sanatate, bucurii, noroc!
Flowers, hi hi, asa-i cand smotruiesc noaptea, dimineata-s frumos aliniate cateva minute. Mai nasol e ca Ana nu-si mai aranjeaza omuletii si calutii ca deh Elisa e de vina ca umbla la ei.
Ginye, ce s-a maturizat Stefanut, cum rade el din toata inima.
Olivia, chiar ca n-ai de lucru cu jucaria, eu vorbesc care am cautat o gramada un set Lego cu tigle pentru case
, problema mare domnle sa ramanem fara acoperis la casa.
Miky, uite la tigrisor nu m-am gandit, chiar ca suna haios. Parca la aleinad.g am mai vazut salopeta asa.
Elilov, s-a voinicit bine Dimitrie daca a dat jos carutul
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui bertha Buna dimineata! Otilia, Second, fete serioase sunteti, sa faceti bine sa ne dati inapoi salopeta dungata, frumos e sa ne-o luati?! poze Cum s-a nascut Ioana |
A primit la botez set, cred ca de 9 luni. Mai are una roz cu ursulet pe ea, insa a fost ceva mai micuta ca o poarta de multa vreme.
Facem un club al "tigrisorilor roz"
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Olivia26 spune:
La multi ani toturor care poarta numele Ana
Oti, young and restless zici?
Chiar ca ti se potriveste.
Bertha, stai lini ca la ce calduri sunt pe aici e binevenit cate un vantut numai nu cand ne pregatim sa mergem la plaja
Abia astept pozele![]()
de

anes spune:
Am vazut multe poze si filmulete!
Cristian m-a socat pur si simplu! Eu cred (de fapt sunt sigura) ca sunt mai exagerata cu protectia contra loviturilor. Cum zicea Otilia, dar eu nu mai apucam sa il vad ca se catara, ca nu il lasam!
Raphael, cel curajos! Ce se distra el! Ii placea tare! Si eu as vrea sa incerc, dar n-am gasit un topogan mai micut, inca!
BraveGirl, totusi esti prea slaba, aveai dreptate cand ziceai ca vrei sa te mai ingrasi! Una peste alta, prezinti o imagine frumoasa, iar locurile in care ati fost sunt minunate! Ariana, seamana cu tati bucatica taiata! Si arata foarte durdulie, este de mirare ca tu zici ca nu ia bine in greutate! Are niste pulpite si manute!!!!
cameliam, am admirat si pozele tale! Alexandra parea a se simti tare bine la mare! Ce sa zic de patania cu hotelul din sudul Frantei! Rasu`-plansu`! Din partea noastra este amuzanta situatia, dar probabil voua nu v-a cazut bine atunci, desi ati facut haz de necaz! Si la pretul ala, macar usa la buda sa fi avut!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
Otiliav spune:
Olivia soro ce ochi ai. Azi-noapte am schimbat titulatura si gata ai vazut. Mi se pare mie sau esti odihnita
?
Pozele noastre
lauramiron spune:
Olivia, inca nu am intrat in posesia pozelor de la nunta, o sa pun cu siguranta. Iar Catica grasunica face bine, merge din ce in ce mai multi pasi singurica si se joaaaaca toata ziua. Uite noua pasiune http://s69.photobucket.com/albums/i62/lauramiron2006/Ecaterina/?action=view¤t=MOV07990.flv
| citat din mesajul lui Olivia26 Laura, ce mai face grasunelul de Cati? Nu vrei sa pui poze de la nunta... ![]() de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |