*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 9
Amalia spune:
Neata fetelor!
Ginye pup dulce mamicuta scumpa!
Imi imaginez cat de greu iti este in perioada asta!
Nu ma mir ca puiul mic te vrea numai pe tine. De cate ori vor fi bolnaviori se va intampla asta.. Vad ca ti-a raspuns Laura deja ca e ok sa-l dai antitermicele cu antibiotic, chiar sunt indicate. Cu bara de la carut nu trebuie sa-ti faci griji, cata vreme il tii in centuri (perfect este daca ai si din cele peste umeri)...eu nu am bara deloc la carut (asa este modelul). Am vazut pozicile cu frumosul mic.
Are niste ochisori foarte expresivi si veseli, iar pe tine mamico am impresia ca parca te-as cunoaste de o viata
.
Multumim ca reusesti sa intrii atat de des sa ne spui cum sunteti!
Muuulta sanatate!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Mikysooor , era si timpul sa mai apareti, sa va fie de bine golaneala [ |
Multumim,iubita pt aprecieri!Si voi sunteti niste scumpi.Am vazut pozele dovada clara ca tu esti manechin si David o dulceata.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
| citat din mesajul lui spiridusul deja ma ingrijoram pt ca ti-am scris si nu mi-ai rapuns. |
Ce?Cum?Cand mi-ai scris?Scuze dar nu am vazut nimic.
Multu ca te-ai gandit la noi.
Miky-ea spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Miky-ea bine ca ai revenit. Imi place poza de aici, ai o privire senina, odihnita, de fapt in multe din pozele tale se vede ce mamica fericita esti. |
Multumim,Otilia,da a mai crescut Alexia si s-au marit si pletele,ii intra deja in ochi.

In loc sa slabesc si eu...Am vazut poze cu tigrisorul tau scump,de fapt cu cele 2 printese ale tale.
Miky-ea spune:
Laura,
.Felicitari pt Cati cea hotarata,am vazut filmuletul,e mortala.
Miky-ea spune:
La multi ani pt Ana de Monicus,Ana Maria de Otiliav, Ana Maria de Monicabo,Ana Teodora de vrabiuta si toate mamicile ce poarta nume sfant,sa aveti parte de tot ce-i frumos in lume si numai bine!

Olivia26 spune:
Alexandra de Cami
Elisa de Oti
Edi de Darling
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
elilov3 spune:
neata
ginye e normala reactia lui stef cea de raceala si de muscare...antibioticul bata-l vina trece dupa intreruperea lui....de ros simte nevoia intrucat se strang legaturile si simte o senzatie de gadilitura...trece....revin cea mai mare grija este vreo infectie.....trece greu dar imp e ca e bne...hai iubita inca putin
pupam mami si baietel puternic
si dimitrios musca insa asa cum a zis alra eu am protestat puternic in 3-4 zile nu a mai facut nimik
noi ieri ne-am lovit rau..am facut intalnire cu asfaltul avem pleoapa umflata si niste zgarieturi in zona....o sa radeti da as-a lasat pe carut in jos si la rasturnat cu roatele in sus....noroc ca am tinut de carut ca cine stie cum iesea..off a plans asa rau mi-a rupt sufletelu...tasua rupt carutu..cand a dat cu el de-a val varteju..frate naspa 
I-am vazut pe Victor,Cristian,Luca si David niste frumosi...ah si printesa de miky-ea 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
ducky spune:
Salut fetelor si LA MULTI ANI piticilor si mamicilor sarbatoriti azi !!!
La Arad s-a lasat un frig groaznic, in asa hal ca am decis sa scot plapuma de la hibernare si sa incepem folosirea ei de deseara. Citisem undeva ca va fi o toamna lunga iarasi si iarna cu zapada...pauza. Sper ca nu !! Visez la o iarna ca pe vremuri cu zapada mare, sa duc piticii cu sania.
Ce le-ati mai gatit micutilor?? PS Ce le dati daca au diaree??
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Flowers spune:
| citat din mesajul lui ducky Salut fetelor si LA MULTI ANI piticilor si mamicilor sarbatoriti azi !!! La Arad s-a lasat un frig groaznic, in asa hal ca am decis sa scot plapuma de la hibernare si sa incepem folosirea ei de deseara. Citisem undeva ca va fi o toamna lunga iarasi si iarna cu zapada...pauza. Sper ca nu !! Visez la o iarna ca pe vremuri cu zapada mare, sa duc piticii cu sania. Ce le-ati mai gatit micutilor?? PS Ce le dati daca au diaree?? Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Un pliculet de Hidrasec pt sugari la 12 h, dizolvat in apa sau ceai.
Edit:ceai de menta, mucilaciu de orez, morcov fiert, borcanas cu afine, banane.
Mami de Brianna si Julia

[