*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 8
nebunica-zapacica spune:
Buna seara mamici ![]()
Am revenit cu vesti despre noi..cea mai importanta: Victor s-a intarcat
. Nu ma asteptam si am fost cam trista, dar au reusit doua fete cucuiete sa-mi ridice moralul(
va stiti voi care ) asa ca acum luam lucrurile asa cum sunt, papam lapte praf dimineata si seara la culcare, in rest papa foarte bine trei mese pe zi si fructe sau biscuitei intre mese.Nu scapam..cum ne vede ca rontaim noi la vreun fruct hop si el si se mozoleste tot dar e asa fericit ca-mi vine sa-l mananc pe smecheras
De cand nu mai papa tzatzi nu se mai trezeste noaptea decat o data, pe la 4, ii dau putina apica sau doar stau langa el si adoarme la loc..
La noua luni avea 10,200 kg si 75 cm, saptamana viitoare il cantarim iar sunt tare curioasa cat a luat luna asta..oricum, la cat e de agitat nu ma astept la prea mult...o clipa nu sta locului, avem probleme cu somnul ziua..pica de somn si nu vrea sa adoarma..noroc de vreme buna ca-l pun in carut si la plimbare cu noi si asa reuseste sa doarma o ora-o ora jumatate..ce m-oi face cand or incepe ploile nu stiu...husa de ploaie pe carut, pelerina pe mine si la plimbare 
Revin ..
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
spiridusul spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Dragi mamici,am revenit si noi... Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
deja ma ingrijoram
pt ca ti-am scris si nu mi-ai rapuns.
mai, gynie nu a dat azi raportul
dc nu scrie maine pana la 9, dau c utelefonul dupa ea
monicabo e disparuta in zare, cred ca i-au mancat printesele urekile
mai sunt si alte chiulangioace, dar astept sa se simta, altfel , le las repetente
tre' sa imi cer scuze la monicus pt mesajul de acum cateva zile.
fata, sper ca nu esti suparata pe mine, ca m-am aruncat io la discutii pe aici cu tine; jur pe roshu ca imi tin gura daca cineva mai face ceva altfel deact as face eu (cu mintea de acum)

leeloo, si io cu uratul . la multi ani , sa traiesti, sa infloresti, si data viitoare sa arunci cu niste tort dupa mine
gagicilooooor, daca se indreapta vremea (ca vremurile.. slabe sperante) facem si noi o intalneala?
oti, nu poci, tre sa rasp.
aia e gratarul de la pat, care sta rezemat de pat.
l-am gasit cocotat pe el... initial am crezut ca l-a urcat alex acolo.
evident ca nu mai are acces la el, dar, trebuia sa vada si alte pers (care , din pacate, pierd mare parte din viata puilor, k asa e sistemul, trebuie sa aduca cineva si bani in casa)
broblem lamurit, nu chemati protectia plodului in dr. taberei
pup
nebunica-zapacica spune:
Asaaa..am fost in vacanta in Spania..cica sa ne bronzam, sa ne relaxam, sa ne balacim in mare..de bronzat am venit mai tarcati decat am plecat pentru ca soarele ne vedea doar pe strada, pe plaja faceam ca toate alea ca sa stea copilul sub umbrela sau in cort, baie in mare abia faceam o data-de doua ori pe zi asta ca sa nu ne imbolnavim atat de rece era apa in august
, relaxare ciuciu..cea mai obositoare si frustranta vacanta ever..asa e cand te bazezi pe altii si ajungi sa faci tu ce trebuie sa faca toti..ne-am lecuit de plecat in vacanta in grup. Ceea ce a salvat vacanta asta a fost Barcelona..m-am indragostit iremediabil, nu pot sa cred ca exista un oras atat de frumos, oameni atat de calzi, arhitectura naucitoare..abia astept sa ma intorc acolo cat de curand..
M-am plans..gata, m-am linistit..ma duc la somn..O noapte linistita tuturor!
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui spiridusul oti, nu poci, tre sa rasp. aia e gratarul de la pat, care sta rezemat de pat. l-am gasit cocotat pe el... initial am crezut ca l-a urcat alex acolo. evident ca nu mai are acces la el, dar, trebuia sa vada si alte pers (care , din pacate, pierd mare parte din viata puilor, k asa e sistemul, trebuie sa aduca cineva si bani in casa) broblem lamurit, nu chemati protectia plodului in dr. taberei pup |
Ups, si daca am chemat-o deja
Si eu fac poze de multe ori din obligatie, la cererea familiei. Bine ca nu mai primesc mesaje lacrimogene in ultima vreme.
Am uitat sa-ti zic ca tare mi se pare ca-ti seamana Cristian, si are ochii asa vioi, nu ma mir ca-i nazdravan, el e pui de spiridus, nu?
Fii atenta ca pun si eu acusica niste poze, sunt unele cu pitic numai bune de comentat ce mama denaturata sunt.
Mie mi separe ca s-a schimbat foarte mult Elisa de la nastere. Nu mi-o imaginam asa ca o papusica fata de poza de aici care mi s-a fixat in memorie, obrajii au alta forma, nasucul nu mai este asa carn.
Si cum ziceam, poze cu puscariasul roz de azi, proaspete.
Bravo Victor! Ma simt ca in perioada nasterilor. Acum mai trece o zi o mai ia un cozonacel la picior.
Miky-ea bine ca ai revenit. Ce s-a lungit Alexia, si ce pleata are
, nu mai spun ce frumos face ea gropita in obrajorul stang Imi place poza de aici, ai o privire senina, odihnita, de fapt in multe din pozele tale se vede ce mamica fericita esti.
Mami de
Ana Maria(18.12.2004) si
Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetelePozele noastre
lauramiron spune:
Otilia, si mie imi pare tare schimbata Elisa, s-a maturizat la fata, nu mai are mutra aia de bebe, parca nici nu mai e atat de falcoasa, si e tare frumoasa
Am vazut pe Victor mergaretul
, poze cu baietii Amaliei
, cu Alexia lui Miky
, cu Andrei a lui Andy
Avem niste cozonacei tare frumosi

Babyzapi, imi pare tare rau pentru Rafael
, daca e de la dinti (si banuiesc ca asta ar fi) nu prea are ce sa-i faca doctorul. Si Cati mi-a facut la fel la unul dintre dinti......stiu cum e. De ce nu incerci sa-l ajuti cu Nurofen?? Probabil ca nu-i merg homeopatele (care oricum se dau zilnic in perioadele de durere/agitatie, chiar de 2-3 ori pe zi.....poate nici concentratia nu e foarte mare. Eu ii dau Chamomilla CH15 sau Osanit si e mult mai bine).
Am vazut ca vorbiti de muscat
Si eu am avut experienta asta cu Rebeca, insa la mine n-a mers cu explicatii, cu prefacut ca plang, ca ma doare etc......n-am avut rabdare sa stau sa ma composteze, asa ca eu strigam la ea, pe bune. In sensul ca ridicam tonul si-i spuneam ca nu-i voie si o trageam repede cu gura de acolo!! Chiar in momentul cand dadea sa muste, ca sa-si dea seama exact de ce strig! Tresarea imediat, imi era si mila de ea, insa s-a dezobisnuit foarte repede
(o mai musca pe bunica-sa, desi i-am spus sa aplice aceeasi metoda, nu putea, cica n-o lasa inima....asa ca ii facea vanatai pe umar si mana
).
Si Cati da semne ca ar vrea sa muste, sunt convinsa ca de la dinti, insa pentru mine e totuna, tot muscata si vanata as fi, deci nu-mi place si nu incurajez si nu suport deloc
Asa ca de pe acuma ii spun ca nu-i voie sa muste, cu totul putin schimbat, ca sa realizeze ca nu e gluma![]()
fluturasha23 spune:
| citat din mesajul lui malinas tu te plimbi in IOR? ca acolo am vazut leagane de astea de povestesti tu de ele. |
De obicei in Titanii unde sunt aceleasi leagane, dar mai vin si in IOR cateodata.
Ai PM.
mami de Iulia
ginye55 spune:
Reusesc sa intru si eu putin cat doarme piciul. Ieri noapte si ieri toata ziua nu a dormit mai deloc. In 24 de ore nu cred ca a dormit 5 ore. Aseara era atat de obosit ca plangea isteric si nu voia sa doarma. Abia am reusit pe la 10 sa-l culc. Sunt terminata pr ca nu vrea sa stea decat cu mine. Cum il ia mama/Bogdan in brate cum incepe sa urle. Azi-noapte a reusit sa doarma mai bine si a stat cu mama. S-a mai trezit peste noapte, bineinteles ca a inceput urlatul ca nu m-a vazut cu el, dar a adormit intr-un final. Acum doarme de la 7 juma.
Incepe sa-si revina. Merge in premergator, dar nu foarte mult ca oboseste. Se mai si joaca, dar tot timpul inceraca sa bage jucariile in gura si cum nu-l las iar incepe cu urlatul. Ieri a trebuit sa scot bara din fata de la carut pt ca tot timpul dadea sa o roada. Acum stau cu stres de cate ori il scot afara, chiar daca are centuri de siguranta. Bara aia era mult mai sigura. Dar nici in brate nu pot sa-l tin afara. Cu mancarea, la fel: zeama lunga. Ieri de foame mancat dintr-o data 500 ml supa. Ce sa-i tina aia de foame.
Si sa fie totul ca la carte mi-a si racit. Ii curge masul si un ochisor. Azi tb sa ajung cu el la dr.
Stiti daca pot sa-i dau nurofen/panadol daca ia antibiotic?
A reusit sa mai pun Bogdan niste poze la semnatura cu pustiul.
Cam atat. Multumim ca va faceti griji pentru noi. Imi pare rau ca nu pot intra mai des. Nici nu am mai reusit sa citesc ce ati mai facut.
Va pupic pe toate!

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
fluturasha23 spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 (n-am gasit jucaria aia la ELC aici, si nici de pe amazon nu o livreaza ...mama ei de jucarie ca asa mi s-a pus pata pe ea. Imi poti spune, te rog mult , in ce zona e mothercare-ul de unde ai cumparat-o si cat a costat ca vine un coleg de-al sotului in Buc si sa vad poate o ia el cumva, bine ar fi sa fie aproape de unde va fi el cazat(inca nu stiu unde) |
Eu am cumparat-o din Cora si a costat aprox. 100 ron. Am mai vazut-o si in librarii.
Sau incearca aici:
http://www.leapfrog.com/en/shop/0-12_months.html#0:0:0
Sper sa o cumperi cat mai repede daca tot ti s-a pus pata.
mami de Iulia
lauramiron spune:
Gynie, are Stefanut niste ochi de te baga-n boale
Este minunat
Sa va dea Dumnezeu putere ca sa treceti cu bine peste etapa asta grea, mititelul, ii este foame, il deranjeaza si operatia, e agitat
Ii poti da linistita Panadol/Nurofen, este indicat impreuna cu antibioticul in raceli, ca si antitermic, antiinflamator, deci nu vad nici o legatura interzisa. Si il ajuta si sa-i treaca durerea provocata de operatie. Sanatate multa!
Flowers spune:
La multi ani tuturor Mariilor si Anelor
Olivia si Bria musca .Daca ma musca de sani fac circ cu ea: vociferez tare ca nu-i voie, ca ma doare, ma incrunt, ma prefac ca nu mai vreau sa-i dau sa suga .Ea nu se lasa , ma trage de bluza pana ii dau iar sanul. De data asta este cuminte si-mi arata ca poate manca civilizat si eu nu mai contenesc cu laudele.Daca ma musca de umar o mai las ca ea n-are decat doi dinti jos.
Aleinad,Brianei i-a trecut funduletul cu betadina si crema cu oxid de zinc.Sanatate Teodorei.
I-am vazut pe Victor,Cristian,Luca & David,Eliza,Alexia
Otilia ma intrebam cat timp stau jucariile frumos aliniate.
Apoi am vazut-o pe Eliza cu manutele in ele
.
Julia este pregatita Maria pt scoala?
Gynie
, imi pare rau ca Stefanut a racit.Eu cred ca poti sa-i dai panadol,vit C.
Mami de Brianna si Julia

Dragi mamici,am revenit si noi...