*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (73)*
Raspunsuri - Pagina 15
babyzapi spune:
Olivia frumos foc Davidutzul si scumpic pana peste poate. Iar poza in care da cu aspiratorul...
...fara cuvinte. Deja ne facem griji ca ne fura gagicile
...se poate si o negociere? menage a trois?

Bertha superb ca intotdeauna Dariu, Ioana ii calca pe urme din ce in ce mai frumoasa
si mai dulcica. Ne bagam la petit si cucerit inimioara frumoasei Ioanei Ruxandra
. Iar tu mamico de copii frumosi arati foarte bine. Data viitoare merg si eu cu voi la patinoar sa cadem impreuna 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Ce-i aici concurs de poze si filmulete
? Tocmai eu vorbesc care mereu va pun rabdarea la incercare.
Asa Olivia, pune baietii la treaba
!
Nebunica, am uitat sa-ti scriu atunci. L-ai facut mare pe Victor, ajuns la 10 kg, e super bine ca ai alaptat atata timp.
Andy, Elisa cam din toate mananca acum. Cred ca e mai usor sa scriu ce nu mananca. Inca nu citrice, varza, ciuperci, vinete, telemea. De la borcan a mancat si capsuni, zmeura, afine, ca-s fara seminte. La o masa rareori depaseste 200 ml, in general sunt multumita daca ajunge la 400 ml la 3-4 mese. Nu vrea sa rontaie nici o leguma cruda si nici fructe, o mai conving cateodata cu feliute subtiri. A inceput sa rontaie si carnita fiarta, si ii place galbenusul de ou, iaurtul, biscuitii/painea trebuie sa ii rup bucatele mici cat sa intre in gura, altfel il arunca.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
nebunica-zapacica spune:
Am pus si poze noi aici
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
criss703 spune:
Ceau fetele 
Ce avalansa de poze si filmulete frumoaaase
Ei am vrut sa pun si eu un filmulet dar nu-mi iese uff sa vedeti daca nu aveti nevoie si de Piscotel solist vocal
mai degraba un doinitor asa de incetisor/rarut si cu jale canta
dar are si momente cu lalalala foarte puternic si hotarat .Amj pus totusi 1 poza
http://family.webshots.com/photo/2667593160104281140SIcQmd in care nu stiam pe unde disparuse din camera
(eu butonam pc-ul si ea era la joaca pe covor cand n-o mai vad si nici nu mai facea galagie ..parca anume sa vada daca o gasesc )
Bine ai revenit Miky_ea , arati f. odihnita/relaxata iar Alexia a crescut mult si parerea mea ca seamana cel putin la ochi cu tine , mi-a placut mult poza de la Peles .
Nebunica_zapacica ce dolofaneel ai tu acolo
mai si merge si mai si canta la chitara
Gynie ce s-a schimbat/crescut Stefanut
si are niste ochi calzi si e asa de vesel
Otilia ce tare incepe sa semene Elisa cu Ana !
Olivia eiiii cate gagici mai vrei sa agati ?? Si filmulete si poze ? maaai dar e un scump
si mai face si curatenie !
Bertha ce pereche de patinatori ! ati facut sigur senzatie 
Mav si de la tine am vazut niste poze tare frumoase cu voi 4 de la munte 
Amalia ce bine arati mami , au dreptate fetele tu te tot ascunzi
iar cei 2 fratiooori sunt mai mare dragu sa-i vezi cum se iubesc
Lauramiron ce tare e Cati cantand la orga 
Anes ..azi maine 11 luni !! ce repede trece timpul si e tot mai frumusel Remus
Bravegirl sanatate sotului si putere tie sa ai grija de amandoi 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
bertha spune:
Nebunica, nu stiu daca ne-ati luat, lupta e stransa.
Frumosi sunt sigur amandoi.
Eu inainte credeam ca l-ati ras in cap.
Nu ma ducea capul ca-s si altii ca noi.
Esti o mamica f draguta.
Si tu si sotul tau pareti bine dotati dpdv al podoabei capilare, deci cred ca si Victor va recupera.
Olivia, ca sa-ti mai tai din elan, priveste alt harnicut. Chiar foarte harnicut.
Zici tu ca nu-i gras, ca sa-i aperi suculitele de inamici, da' e pufoooosel foc si bun de rontait.
Babyzapi, io cu tine la patinaj never, sa zica lumea ca-s mamica ta?!
Cat despre cazut, daca mai cad de 2 ori, le fac praf instalatia de sub gheata.
Dar va primim cu drag in petit, momentan sunteti candidati unici.
Abdi, Andrei are sansa cu tz-ul nevestei,da' cu Ioana ce ma fac?!
Amalia, si voi cheliosi si frumosi, las'ca economisim banii pt tuns.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 ah si printesa de miky-ea ![]() ![]() ![]() |
Multumim,Eli!L-am vazut si pe voinicul ce-ti seamana f bine si e f simpatic.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Amalia spune:
Seara buna, mamicute dragi!
Cu mici exceptii (Alra stie
) ne-am cam adunat de pe drumuri, din deplasari, concedii...etc. Cu toate acestea sunt o gramada de absente
asa ca am decis sa fac prezenta
...ca tot incepe scoala peste o saptamana
.
Asa ca Mirtha, Bebecris, Diana21, Diamisha, Loren@, Hera25, Alexa1983, Manumanu, Z_Iulia, Brie, Simona_1402, Vrabiuta, Julia16 pe unde sunteti fetelor?
Sa nu mai zic de Wndyctygirl, Cata_Myky, Ale, Ank83 care au disparut cu desavarsire de multa vreme
...si lista poate continua...Sigur am omis multa lume...n-am facut disciminari
...dar e mai mica lista celor mai stau pe aici, decat invers..
Ce va fac puiutii, cat de mari s-au facut, cum va mai descurcati cu ei si cu viata de mamica? Noi tot aici suntem..va ascultam, va asteptam..
.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Miky-ea spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Miky vazut o mamica frumoasa si finuta si Alexia o gagicuta superba , ne bagam si noi la petit si cucerit, daca acceptati bineinteles. |
Multumim,Isa!

Vad ca e curtata Alexia,ma simt foarte bineeeeeee
Ma bucur ca Rapha este mai bine cu dintisorii,stiu ce greu e si Alexia s-a chinuit mai ales la primul (febra,scaune moi,agitatie...tot tacamul).
Miky-ea spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Alooo, aloooo ![]() ![]() ![]() |

cameliam spune:
salutare mamici,
Multumim mult de urari, suntem mari avem 10 luni!
La multi ani tuturor cozonaceilor ce azi au mai implinit o lunita si tuturor celor ce poarta numele de Ana!
lauramiron foarte frumos filmultetul, ce frumos danseaza Cati pe muzica la final, super super dulce. Iar Rebeca e extrem de atenta cu surioara ei mai mica, mi-a placut tare mult. si io-s fiica de catana
anes
, sa stii ca doar rasu' nu si plansu', noi chiar nu ne prea suparam la faze din astea, comentam, carcotim, facem misto, dar nu ne enervam ca n-are sens, banii inapoi oricum nu prea aveam cum sa-i luam de la nenea ala sefu' de "hotel".
legat de nisip, Alexandra baga nisipul uscat direct in gurita, n-aveam ce-i face. Insa cel ud de pe mal nici vorba sa-l bage in gurita, nu stiu de ce. PUnea degetelul pe el, facea "forme" in nisip si nu ducea la gurita. Daca insa dadea de vreo pietricica, direct in gurita si aia.
BraveGirl of, of, ce rau imi pare, nu-i cine stie ce chestie nasoala apendicita da' nici placuta nu e.
Mai am o gramada de poze de vazut, ca n-am apucat inca....ieri si azi ati scris o tona.
Pana una alta, pun si eu link cu poze de-ale noastre:
- si noi dam cu aspiratorul, da' na'... la fete nu e asa spectaculos
- in schimb, mergem pe urmele lui mami si tati si programam de zor ![]()
- si ca sa nu credeti ca stam tot la treaba... ne si distram.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)