Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

In legatura cu finantele, si noi suntem si am fost separati, in sensul ca nici eu nu stiu cat/ce castiga el, nici el ( bine, eu sunt mai laudaroasa din fire si ma mai dau mare ( cu fluturasul de salariu-cere-i diferit de la luna la luna, functie de performante)sa-i readuc aminte ce nevasta valoroasa are .
Dar, cand am fost eu cu indemnizatia aia minuscula, n-am dus lipsa de nimic, toate cumparaturile si cheltuielile casei erau facute de dansul. In rest, unul plateste intretinerea, altul lumina, netul, etc. Nu tinem cont care si cat a cheltuit pt casa, doar anunta, mai e de platit aia sau vezi ca am platit eu aia.Sau la cumparaturile saptamanale, facem cu randul, dar nu tipa niciunul daca intr-o luna face el majoritatea cumparaturilor pt casa. Pana acum ne-am descurcat ok, n-am avut absolut niciodata discutii de la asa ceva. Nu zic ca asa e bine, ca e ideal, dar asa am functionat noi pana acum.

Vezi, aici e diferenta. Ca ei ar tine cont si s-ar socoti. Si nu l-ar interesa ca partenera e in cresterea copilului si ia mai putini bani. Ii da cu imprumut, daca ii trebuie.
Alta povestioara interesanta, din ziaul local (asta pe la inceputul anului): criza financiara a determinat mai multe persoane (nu preciza sexul) sa se imprumute de bani de la soti/parteneri. Suma cea mai des luata cu imprumut cica era de 20 de euro.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Io tot stau si cuget si ma cam trec fiori: Yaia a ghicit-o pe Picia ca se ocupa de marirea familiei si o luna mai tarziu a cazut si ea rapusa, iar eu am ghicit-o pe Irina... Oare ce o urma?

Stii unde mi-s colturile gurii, nu? Astept, rabdatoare, vestea!

De ce o intrebai pe Gabriela? Vrei sa te pregatesti pentru a-ti anunta propii sefi?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Io tot stau si cuget si ma cam trec fiori: Yaia a ghicit-o pe Picia ca se ocupa de marirea familiei si o luna mai tarziu a cazut si ea rapusa, iar eu am ghicit-o pe Irina... Oare ce o urma?

Stii unde mi-s colturile gurii, nu? Astept, rabdatoare, vestea!

De ce o intrebai pe Gabriela? Vrei sa te pregatesti pentru a-ti anunta propii sefi?

Poze

Si pe mine m-a pus pe ganduri

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mirela, bine ai revenit, tare m-am bucurat sa citesc vesti despre voi! Felicitari mamico, ai de sa te simti implinita!

Erina, voi ce mai faceti?

Bernix, ce bine ca s-a adaptat usor Ana cu buni! Mare noroc pe capul vostru!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Yaia, Gabriela, io zic ca mai astept pana prin primavara inainte de a incepa sa prestez eficient, insa nu exista nici o garantie, mai ales ca data trecuta am ramas insarcinata la 2 luni dupa angajare si nu-mi propusesm asta. Astept sa treaca cele 2 luni fatidice si va spun apoi daca ma dospesc ca un cozonac.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Teo, eu am luat incaltaminte sport ( de-aia solizi, si pantof si gheata) de la Decathlon, Militari. Adi poarta 25 acum, ghetele le-am luat 26, si am mai luat 26 si pantof pe care nu l-am gasit mai mic, sa fie bun la primavara .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

io fac munca de sisif, copiez poza cu poza din calculator, sa-l duc odata la devirusat. altfel nu pot sava pozele . cu asta ma ocup de ceva vreme, am mii de poze si filme ....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

La multi ani din toata inima celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui,multa sanatate, visele sa devina realitate, multe impliniri,ganduri bune si fericire!
Astazi e si ziua mamei asa ca ma grabesc sa ajung la ea.Numai bine tuturor

Drumul pana la mine e intortocheat.
Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de Sfanta Maria!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani celor care-si serbeaza astazi onomastica !Petrecere frumoasa

Buna Papanash , eu te intrebasem cu multisanostolul si vigantolul. Multisanostolul chiar da pofta de papa si zici ca-l invioreaza (cel putin asa a fost la Sebastian) dar contine si juma din doza de vigantol . D-asta intrebam! Pupam Adi care traieste pe piciorus mare

Danuta bafta cu noul job , sa fie asa cum ti-l doresti !

Eu i-am spus sefului ca mai stau acasa inca un an , la care el senin : vrei sa te disponibilizez ? Asa ca dupa 10ani de munca introduc un somaj

Greyeras, abia astept sa vad poze cu frumoasa tunsa ! De ce nu ne mai intersectam?

Teo , tu ziceai de carrefour cu cizmulitele ! Daca nu gasiti la raft numarul cautat rugati-o pe una din cele de la raion ca va aduce din spate daca mai au !

Piciulika

Luy sanatate sarbatoritei!

Nana , am citit cand ai postat tu suparata motivul absentei de la dulceturi si papanasi ! Nu stii cat de tare ma bucur ca fluturasul este la gradi !

Bernix , se pune ca si eu am ,,simtit'' ceva vis a vis de Yaia?

Mergi la inceput