Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Luy, sanatate dulcetei Me. Revenire cat mai curand si fara probleme de acomodare la gradi!

Gabriela , ma bucur ca Sara se acomodeaza usor!

Teo , sa poarte sanatos Mihnea achizitiile.

Legat de acel Club in Bran nu ar fi o idee buna de facut ceva petrecere pentru ale noastre minuni intr-un week-end ?
Mie mi s-a parut buna locatia la o prima vedere pe net.

Piciulika, bine ai revenit cu vesti despre voi. Ai grija de tine si de baietii tai , nu te obosi prea mult , sarcina usoara in continuare.

Papanash, ma bucur ca a scapat Adi de bandaje . Sper sa se acomodeze repede la gradi si tu sa scapi de bancuta.

Yaia , Nana ce interesante sunt relatarile voastre din ale localnicilor...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Danuta , mult succes la noul job, sa fie intr-un ceas bun!
Dulceata si bunicul sa coopereze cat mai bine.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bebeka, Teo, Gabriela, bernix, ceamica, Celia, multumim

Azi n-a facut deloc kk, o iau ca pe un semn bun. Of, nu ma lasa deloc sa scriu, e calare la mine in brate si se agata de biblioteca...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani celor care poarta numele de Maria.

Luy, sanatate frumoasei Me, din aceasta cauza am renuntat la ideea gradinita pt moment, asta nu inseamna ca nu suntem si noi raciti, eu sunt rau de tot de sambata, iar azi Cristi a dat primele semne, desi i-am dat oscillo....iar acum seara a facut febra 38,3 , asa ca raportam muci, rosu in gat si febra....sper sa scapam repede.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
Multumim pt urari!!!
Noi o sa renuntam la gradi, si revenim la bona, m-am gandid ca e cam micut si o sa aiba timp de sociaLIZARE.
I am luat motul, si a ales paine, icoana, bani si prezervativ. revin e marait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani Maria,Marioara,Mariana,Marian si derivati
La multi ani Anelor!La multi ani Degetica,Ana Martina,Slippers,Ana Maria de magdaz,Ana-Alexandra de anca_tamas,Anamaria de dony74,Ana de anamica,Ana-adelina de greyeras,Ana Iasmine de Pico!

Foarte interesant ce au povestit Yaia si Nana!Sunt super independenti si cred ca sunt educati de mici sa nu "prinda" radacini intr-un loc.

Luy sanatate lui Me si spor la munca!
Gabriela ma bucur ca sunteti ok dupa gradi.
Eu citesc tot ce scrieti mamici de gradinari.Caci azi maine se face aprilie,si sa fiu cat de cat pregatita pe cand o incepe si Erika.
Piciu ma bucur sa te mai citesc!Aveti grija de voi!

Noi suntem bine,timpul de forum se diminueaza treptat!Imi e teama sa ma gandesc cum o fi cand o face Lisa un an.
Si ca mi-a dat TEo curaj...am facut si eu o shoppingeala online,i-am cumparat Erikai sosete si ceva body-uri pt iarna...ca sa nu o mai vad cu spatele si burta pe-afara.Si evident,pentru mine multe prostii,haine multe,fuste cu masura veche,cica asa sper sa slabesc,privindu-leParca vad ca trece toamna-iarna si n-apuc sa le port.Si alte nimicuri prin casa,cuverturi noi,covorase..Si cand am vazut nota nu stiam cum sa bag capul undeva mai repede.Ca strutul :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatzaaa!!!
Tot io sa dau ?Hmmmm...Atunci sa curga in valuri espresso,capuccino,cafe-latte-uri...

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Yaia, Gabriela, io zic ca mai astept pana prin primavara inainte de a incepa sa prestez eficient, insa nu exista nici o garantie, mai ales ca data trecuta am ramas insarcinata la 2 luni dupa angajare si nu-mi propusesm asta. Astept sa treaca cele 2 luni fatidice si va spun apoi daca ma dospesc ca un cozonac.

Cum am spus deja, eu astept rabdatoare!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Briana Maria de mami annitha_cl!

La multi ani Daria Anamaria de mami Dony74!

La multi ani Robert de mami Crishtina!

La multi ani Robert Stefan de mami alehiam!

Sa fiti sanatosi, norocosi, iubiti, fericiti.. pana la adanci batraneti!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput