Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)
Raspunsuri - Pagina 8
bernix spune:
Ana e bine, f fericita cu mamai. Parca nici n-as fi stat eu cu ea 2 ani de zile, asa vesela e dimineata cand se trezeste si alearga dupa mama.
Vorbeste din ce in mai bine, are filme in cap, cum zice Bobo, deschide subiecte de discutie din proprie initiativa, e cocheta (isi pune sutien si se da cu ruj in fiecare dimineata) duulce si frumoasa, ca doar e fata mea.![]()
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Am ras de m-am spart de povestirile fetelot despre nordici. Mi-am amintit de povestirile lui Bobo despre vizita lui in Finlanda cand, intr-un club supra aglomerat, s-a ales si cu doua pupaturi pe obraz dupa un toc ap#259;sat bine pe degetul mare de la picior de la o doamna f bine imbracata si beata turta.
bernix spune:
Isabeluta, veroboda, Andrea, Andries bine ati revenit printre noi!
Piciulika, am incercat duminita reteta de muffine d ela tine si tare multumiti au fost chocoholicii mei! Cam asa+i si la mine la birou, trage toata lumea pompieristic si se lucreaza la ce arde mai tare.
papanash, ce ma bucur ca a scapat bietul Adi de bandaj!
bernix spune:
Io tot stau si cuget si ma cam trec fiori: Yaia a ghicit-o pe Picia ca se ocupa de marirea familiei si o luna mai tarziu a cazut si ea rapusa, iar eu am ghicit-o pe Irina... Oare ce o urma?
Gabriela, sefii tai cum au primit vestea noii sarcini?
bernix spune:
Luy, of, biata Me! Ce repede s-au agat virusii de ea! Multam de PM, s-a rezolvat intr-un final.
Teo, cred ca streptococul de care vorbea Yaia se ia prin saliva de la adulti la copii si d-aia are relevanta ca musca din marul ei. Ma intreb care copil nu face asta?
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
uff,zau ca nu inteleg legatura dintre streptococ si mar![]() |
Deci: eu am steptococul cu siguranta, ca am avut carii dentare cat sa dau si la altii. Daca eu am, nu trebuie ca saliva mea sa vina in contact cu saliva lui Tudor, pentru a nu lua si el streptococul. Dar mancand acelasi mar, e posibil ca salivele noastre sa fi facut cunostinta si el sa fi luat streptococul. Din aceesi cauza nu se foloseste aceeasi lingurita, nu se pune suzeta in gura mamei si apoi in cea a cupilului etc. Sper ca am explicat bine.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Gabriela77 spune:
Bernixo, bine ai revenit in campul muncii si aici!
Inteleg ca o coci si tu?
Daca da, bine faci!La mine au reactionat ok, dar m-a ajutat f mult si conjunctura, compania e in plina restructurare, schimbari majore si de personal, economii de tot soiul...asa ca nedefinindu-se inca traiectoria si existand inca starea asta latenta, a fost un moment bun! Acum, sincer, ma felicit! Nu stiu ce va fi peste 2 ani, nici ei nu stiu, asa ca probabil nimeni nu mai garanteaza nimic, dar asta nu ma sperie, voiam sa fiu asigurata pt perioada ce va urma cu bb2!
Papanash, ce bine ca a scapat bietul Adi de bandaj!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Atunci am vazut ca Yaia si Erina au dat niste vesti atat de minunate si am plans putintel de bucurie cu voi. Sa aveti sarcini frumoase si usoare, si niste bebelasi dragalasi in brate dupa cuvenitele 40 de spatamani! ![]() ![]() (Pe Yaia o asteptam de mult cu vestea asta, ca simtisem eu ca pitrocesc ei ceva. |
Multumesc!

Mey, Mama Omida...tu si Bernixa...cum simtisei tu? Sa stim!
Bafta la munca, sa scapi de nebunie repede...lasa, e bine ca esti ocupata, mai rau de ramaneai fara job...desi iti doreai un somaj, parca...lasa, tot raul spre bine, abia nu ai timp sa te ingrijorezi ca ce vei face tu cu 2 pitici mici si neajutorati...ups...tocmai ce zisei ca Mi-cha nu mai e bebe, ci un domnisor in toata regula! (vezi, zisei ca in Ardeal, domnisor!
si zile linistite!==================================
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
Draga mea, conturi separate inseamna ... conturi separate. Nu la comun. Adica fiecare cu "finantele lui". Si cheltuielile SUNT impartite la 2.. in sensul ca sunt acoperite de amandoi nu ca ar sta sa adune/imparta/plateasca la zecimala (ea plateste de exemplu chiria si el cablul... sau amandoi vireaza o suma intr-un cont comun folosit DOAR pentru plata facturilor...) Si de invitat.. se invita pe rand la restaurant.. Zau daca vad ceva anormal.. |
Depinde de punctul de unde privesti, probabil.
Oricum, daca sunt casatoriti, nu are niciun sens, ca in momentul divortului, nu intereseaza pe nimeni ca exista cont comun iar restul e separat. In momentul divortului, totul se imparte la 2, asa ca chiar nu vad sensul finantelor separate. In plus, cine tine socoteala muncii in gospodarie? Aia cine o plateste...stop: ei nu au problema asta, nu prea fac ei multe acasa, gen gatit si altele...probabil si rufele si le spala separat, habar n-am.
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Poate am stat prea mult in soare ieri... zau daca pricep: - ce relevanta are ca el era strain? - daca aveau conturi comune in banca ar fi cautat-o politia? Orice om normal la cap ar divorta in situatia de mai sus... el nu poate fi decat fericit ca dansa nu l-a lasat si cu gaura in buget... dar lasatul cu ochii in soare nu e brand nordic, se poate intampla oriunde si oricui.. |
- un finlandez nu ar fi dat-o disparuta la politie si nici nu ar fi divortat, in cazul in care se casatoreau, pentru atata lucru
- ea a zis ok, dar a fost surprinsa, ca nu intelegea ce-i asa mare necazul, de vrea asta sa divorteze
- nu mai stiu daca am precizat ca toata faza s-a petrecut la doar cateva luni de la casatorie
Poze

uff,zau ca nu inteleg legatura dintre streptococ si mar