Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Uite poveste: strain se insoara cu localnica. Dupa ceva vreme, nevasta nu mai apare acasa si o da disparuta. Si sta asta disparuta vreo cateva luni bune si apare apoi acasa. Si sotul o intreaba unde a fost, ce s-a intamplat. Si ea zice ca a cunoscut pe cineva si s-a dus putin de acasa. Cateva luni, asa. Si sotul ii zice ca divorteaza, iar ea zice ok, ncio problema. Si asta a fost tot, ca nu apucase sa-i faca copil, a fost una dintre fraiere.
De asta e important pentru ei sa fie totul separat, de asta nici politia nu s-a sinchisit sa o caute.

Poate am stat prea mult in soare ieri... zau daca pricep:
- ce relevanta are ca el era strain?
- daca aveau conturi comune in banca ar fi cautat-o politia?

Orice om normal la cap ar divorta in situatia de mai sus... el nu poate fi decat fericit ca dansa nu l-a lasat si cu gaura in buget... dar lasatul cu ochii in soare nu e brand nordic, se poate intampla oriunde si oricui..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Niciodata din nici un punct d evedere ei nu sunt un intreg. De-aia cand nu le convine, renunta f usor si barbatul e inlocuit instantaneu. Astea nu se pun pe bocit ca noi si alte scenarii. Nu nene. Ele merg mai departe si gata! Punct si de la capat!

Mai Nana.. noi bocim din cauza de corazon.. nu din cauza credit(bancar) diminuat.. nu?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Fiecare cu finantele lui. La el chiar are semnificatie 'hai ca te scot, nevasta, la restaurant', ca inseamna ca plateste el si nu isi plateste fiecare consumatia.

Nu,nu...fie la ei!Acolo nu-i de mineee

D-aia nu gaseste nimeni altcineva marfa in Miniprix..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna ziua si de la noi! La multi ani,tuturor Mariilor si mari si mici!
Noi raportam inca o zi de gradi buna, ieri chiar a dormit acolo la pranz, a papat, a fost ok. A scapat de mucisori sper sa nu mai avem probleme.
In schimb am tras-o rau de tot cu tati care ieri cand am venit de la serviciu se plangea de o durere crunta de cap, apoi o durere de burta si toata noaptea a vomat. Eu se pare am racit nitel, ma doare in gat si am nasul infundat,asa ca toata familia e lovita in aripa.
HAi cu pupi.
Mami de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Picia, draga mea cuscra, bine ai revenit pe aici! Nu ti-e usor si cu jobul si fara Radu acasa! dar cine are cei mai iubiti baieti? De la Cluj pt voi, multi, multi

Vero, felicitari pt acomodarea frumoasa la gradi! Si sanatate multa sotului si tie!

carpatino, si zici ca e bien Ioana?

Nana, voi sinteti bine? A mai plans fluturasul?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

LA multi ani tuturor Mariilor si Marinilor, sa fiti iubiti, sanatosi si voiosi !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

aseara i-am scos bandajul si bine am facut, ca era strans tare si mana era rosie si il durea, saracul copil. A facut scandal la baie/dus, el care facea mereu scandal cand il scoteam din cada, acum de-abia am reusit sa-l clatesc un pic.
Mi-a refuzat total bibele, cu toate ca-l cere mereu, il gusta si-l arunca. E acelasi lapte, nu inteleg care-i motivul, asa a facut si aseara si azi-dimineata.
la gradi azi dimineata n-a vrut, a plans ( deci sunt pe bancuta si eu, iar). Are o stare de moleseala ciudata, doarme pe el .

Mergi la inceput

In legatura cu finantele, si noi suntem si am fost separati, in sensul ca nici eu nu stiu cat/ce castiga el, nici el ( bine, eu sunt mai laudaroasa din fire si ma mai dau mare ( cu fluturasul de salariu-cere-i diferit de la luna la luna, functie de performante)sa-i readuc aminte ce nevasta valoroasa are .
Dar, cand am fost eu cu indemnizatia aia minuscula, n-am dus lipsa de nimic, toate cumparaturile si cheltuielile casei erau facute de dansul. In rest, unul plateste intretinerea, altul lumina, netul, etc. Nu tinem cont care si cat a cheltuit pt casa, doar anunta, mai e de platit aia sau vezi ca am platit eu aia.Sau la cumparaturile saptamanale, facem cu randul, dar nu tipa niciunul daca intr-o luna face el majoritatea cumparaturilor pt casa. Pana acum ne-am descurcat ok, n-am avut absolut niciodata discutii de la asa ceva. Nu zic ca asa e bine, ca e ideal, dar asa am functionat noi pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna ziua, fete dragi!
Iata-ma-s si io p+aici, desi de citit am citit yilnic cu scrisul e mai greu ca nu am inca calculator la serviciu si migrey pe la calculatoarele colegilor. Am mai avut si de lucru si cum am prins un calculator, ma apuc de rezolvat hartii, d-aia nu apuc sa scriu.
Am ratat o multime de aniversari de pitici ajunsi copii mari care merg la gradi. Le urez acum la multi ani, sa creasca mari, sanatosi, frumosi si veseli mereu!
De asemenea, la multi ani tuturor Mariilor, mari si mici!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Fug sa platesc intretinerea, azi iar am umblat creanga...
apoi e musai sa fac ceva de papa, ca daca nu mai vrea lapte musiu ii dau solida, si se pare ca si-a mai revenit la capitolul pofta de mancare, cu toate ca vitaminele ( Multisanostal-intreba cineva de care) nu le-a luat decat 2 zile, acum nu le mai vrea.

Mergi la inceput