Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Si Andreea spune meti(merci)
Yaia, cred ca Tudor e incantat de ceea ce face la gradi, nu conteaza ca mami trebuie sa curete hainele...ici delfinasului.

Tudor spune meni la mersi!
Da, daca se joaca cu tractorul cu remorca in pamant sau daca ploua si sare cu fundul in balta, nici nu vrea sa vina acasa! Tradatorul!

fratiorilor jucausi!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Roxana, ce face? e cu munca multa? Sau plecata pe undeva si am ratat eu!

Yaia, si eu tot asa simt vizavi de sarcina asta, ca mi-a fost mult mai rau, acum s-au rarit si diminuat mult starile de rau, ca mananc mai prost, ma odihnesc mai prost! Ba de multe ori ma simt asa vinovata, ca parca nu-i acord atentia cuvenita!

Roxana isi prajeste fundu' slabanog la soare, in Turcia!

Problema la mine e ca simt ca nu-i dau atentie nici lui Tudor, nici bebelusului nr.2! Stau pe canapea si vegetez ca o leguma de rau ce-mi e. Off...mai numar inca si mai sper...mai e pana pe la 15-16+, cand sper eu sa dispara starile astea!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 331

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Problema la mine e ca simt ca nu-i dau atentie nici lui Tudor, nici bebelusului nr.2! Stau pe canapea si vegetez ca o leguma de rau ce-mi e. Off...mai numar inca si mai sper...mai e pana pe la 15-16+, cand sper eu sa dispara starile astea!

Asa a fost la mine spre sfarsit, in ultimele 2 luni de sarcina, ca eram mereu obosita si nu ii mai puteam acorda destula atentie Elizei. Situatia s-a inrautatit chiar (inrautatirea crestea odata cu cresterea burtii mele), nu mai face nimic din ce spuneam eu, tipa mereu, nu vroia sa manance, nu dormea la pranz, ba chiar incepuse sa ma loveasca cu picioarele in burta cand era pe masuta de infasat si vroiam sa o schimb.
A tinut cam pana a facut Daniel 2 luni, cand mi-am revenit si eu cu oboseala. Acum e bine, noi doua ne intelegem, si sa vezi ce-l dragaleste pe Dani (azi l-a rostogolit pe burta - l-a tras de body si l-a intors. Si Daniel s-a intos si el pe spate rapid - si era tot un raset si o chilomaneala pe capul lor ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna seara si de la noi.nu am mai intrat de cateva zile asa ca vreau sa urez la multi ani sarbatoritilor acestor zile,sa fiti sanatosi,norocosi si veseli.
despre noi........numai de ine.am inceput sa ne acomodam,mai plangem dar doar putin dimineata,mananca si doarme bine(il lasam pana la ora 16).bancuta nu o parasesc stau in asteptare sa vedem daca este o situatie de moment sau chiar se obisnuieste.
in schimb este un mare golanas,dimineata cand il trezeste tati,face nani nani,ar mai dormi,el care la 7 este in picioare.
gabriela la noi e invers,ei incurajaza mersul la olita,dar noi suntem indaratnici rau.e tare incapatanat in ceea ce priveste olita.
ma duc sa iii dau papa.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna seara si de la noi.nu am mai intrat de cateva zile asa ca vreau sa urez la multi ani sarbatoritilor acestor zile,sa fiti sanatosi,norocosi si veseli.
despre noi........numai de ine.am inceput sa ne acomodam,mai plangem dar doar putin dimineata,mananca si doarme bine(il lasam pana la ora 16).bancuta nu o parasesc stau in asteptare sa vedem daca este o situatie de moment sau chiar se obisnuieste.
in schimb este un mare golanas,dimineata cand il trezeste tati,face nani nani,ar mai dormi,el care la 7 este in picioare.
gabriela la noi e invers,ei incurajaza mersul la olita,dar noi suntem indaratnici rau.e tare incapatanat in ceea ce priveste olita.
ma duc sa iii dau papa.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Lol, adimercedes.. chiulesti tu ce chiulesti.. dar si cand te pui pe scris! Ma bucur ca sunteti bine! Trusa aia medicala cred ca ar incanta-o si pe Ioana... o sa ma uit si eu dupa ea

Noi suntem OK... eu nu povestesc pentru ca nu-s multe de spus.. tot ce facem si modul in care evoluam mi se pare normal... Notabil pentru noi e ca nu mai plangem cand mergem la cresa incepand de prin aprilie, insa nici vacanta din august nu a schimbat situatia.
Bunica o sa mearga acasa la ea in octombrie.. Am ceva emotii gandindu-ma cum vom "suporta" despartirea (ea, eu, bunica).. dar asta e, trebuie sa rezistam pana data viitoare

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, . Ce ma bucur ca sunteti ok cu gradi acum si ca nu mai stai nici tu pe bancuta, ca deja ai tocit-o rau pe partea aia . Si felicitari pt evolutia cu erutul la olita. Fara pampers, wow!!! Sunteti tari! Fff fain ai povestit ce si cum ai rezolvat cu educatoarele. Noi cam stagnam la capitolul asta. Si m-as mobiliza sa o las pe Lisa fara scutec ziua, dar efectiv nu am energie, inca e si cam rece al noi. Ii mai amintesc, dar rar se cere singura. O mai nimeresc dimineata, dupa somn si seara. Insa numai la pp... Cred ca ramane pt mai tarziu, catre finele anului, daca nu se mobilizeaza copilul cu de la sine "simtire" .

Tin pumnii pt octombrie la despartire. Imi inchipui ca va va fi greu, mai ales Ioanei. Mititica . Apropos, cat de des vine bunica sa stea la voi? O data, de 2 ori pe an si in ture mai lungi? Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la plecarea lui Patrick... Dragele de ele, ce atasamente puternice isi fac si ce prietenii sincere leaga. Sunt niste scumpe .

Acum ca ai dat si tu raportul, astept si poze (nesatula din mine) .

Pup cu drag .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput