Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)
Raspunsuri - Pagina 18
adimercedes spune:
Gabitz, felicitari pt progresele Elizei si pt micul scolar. Cum ii place??? Tu cum mai esti? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Erina, ce bine ca ati petrecut frumos cu cei dragi! Reacomodare rapida la gradi. Am vazut pozele cu Daria. E adorabila
. Ce scumpa e ea cu rucsacelul in spate si cu "sticker" pe mana... Si la noi sunt obligatorii stickerele 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Celia spune:
Erina , imi pare rau ca Daria e necajita de iesirea maselutelor... Va doresc numai bine , sa treaca mai repede durerile astea .
Adi, ma bucur de vestile bune de la voi . Bine ca Lisa a fost receptiva la cursul de muzica si la cat mai multe cuvinte in romana.
Si Andreea spune meti(merci) si te gog( te rog) pe langa multe altele...
Roxali, sanatate soacrei si tie .
Yaia, cred ca Tudor e incantat de ceea ce face la gradi, nu conteaza ca mami trebuie sa curete hainele...
ici delfinasului.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Gabriela77 spune:
Adi, greturile au trecut in partea lor cea mai nasoala, acum e parfum...Multumim de urari si toate gandurile bune de la noi! Ne era dor de voi!
Celia, ce dulce trebuie sa fie povestitoarea noastra! Asa e, cu siguranta e mai bine asa, ca ne vedem cu totii dupa amiaza si seara! 
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+
adimercedes spune:
Picio, ia ai tu mai multa grija de tine, ca nu iti ridica nimeni statuie la serviciu, mai ales ca predai in octombrie... Concentreaza-te pe tine, Micha, Radu si ala micu' din burtik si restul vin dupa.
Pup mamica obosita
.
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Papanash, reacomodare usoara la gradi. Cum e fara bandaje? Tu cum mai esti cu sanatatea? Ca te tot "laudai" ca il dai pe Adi la gradi si te duci sa te "cauti"...
Tatal tau cum mai e?
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Ramonaiani, felicitari fratelui!!! Si tie spor la cautat rochie. Mult succes Elizei la gimnastica si tie la sala. Sa imi spui si mie ce face Eliza acolo, cum decurge "antrenamentul", ce "invata" etc. Am si eu de gand sa o duc pe Lisa la gimnastica de la anu' si dupa ce trece sezonul rece viitor sa ii iau role (si ei, si mie!) ![]()
Asa ma bucur ca ati intrat in "rutina" 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Cecilia, ma bucur ca Cristi e bine cu bona. Imi pare rau de incurcatura cu lucrarea. Iti doresc rezolvare rapida!
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Oare ce si cui mai vroiam sa zic?!? ![]()
Fug si incerc sa revin mai tarziu. Lisa a venit acasa cu Patrick de pe la vazut "teins" si fug sa ii dau papa si sa o pregatesc de somn. 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
papanash spune:
La multi ani fericiti alaturi de familie si toti cei dragi, frumoasa Devylla !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )