Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Acum sa vad ce imi aduc aminte din ce aveam de zis...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Yaia, felicitari ca ai plecat de pe bancuta . Tu cum te mai simti su sarcina?

Multumesc pt sugestiile pt crema. Am in casa mereu Weleda, dar din pacate acum nu a ajutat mai deloc :( Tot cu Sudocream am rezolvat-o, ca mai mereu... Gama cealalta cu crema pe baza de ulei de migdale nu am vazut-o la noi, dar o sa o mai caut.

P.S. Ii dau educatoarele pantaloni lui Tudor, au ba?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

SabinaY, La Multi Ani, sa traiesti si sa te bucuri de mogalnetele tale scumpe 1000 de ani!!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Kosmas de mami Iuli8700

La mult ani , sa fii sanatos, fericit si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

La mult ani, SabinaY!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi tie!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carpatina, tot cu plansete e la gradi cand plecam, dar zice educatoarea ca ieri a plans mai putin si ca a papat din nou tot, si ca semnalele sunt bune! Azi de dimineata tot zicea gradi nu, gradi nu, dar am ignorat mesajul, Cu pampersul am regresat la gradi, in sensul ca i-am pus acolo ca sa nu mai fie si asta un motiv de stres pt ea si educatoare. Inca nu le cunoaste suficient sa le spuna cand vrea la olita, si nici ele inca nu au timpul si disponibilitatea sa incurajeze aspectul asta sa fie atente la nuante...Asa ca am zis ca deocamdata la gradi, punem pampers, acasa nu avem probleme spune in continuare si face doar la olita!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adi, bine ai revenit!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Gabriela, ma bucur ca e ok cu gradinita. Tin pumnii sa fie bine in continuare si sa se acomodeze super! Sper sa iti revii si tu cu raul asta de sarcina si sa te poti bucura pe deplin de bebelina .

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Gabriela ,ici , imi pare rau ca inca sunteti pe bancuta... dar trece ea perioada de acomodare. Nu cred ca plange atat de mult cat plangea departe de voi.

In rest noi suntem bine, Andreea toata ziua repeta ca un papagal ce spunem , "citeste" Capra cu trei iezi prin toate cartile ei pe care le prinde si mai nou si Punguta cu doi bani..., danseaza, coloreaza ...are program cu Andrei ,inca, care se bucura de ultimele zile din vacanta asta...
O mai chinuie si pe ea caninii, are doar unul abia iesit...Nu a renuntat la pampers si la san inca...cam astea...

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Nana, tin pumnii sa se acomodeze Andrei super bine la gradi. Cand ne mai pui poze sa vedem fluturasul???

Tu cum te-ai reacomodat cu serviciul?

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput