Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (330)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Si acum:

La multi ani din inima SabinaY!!!

O viata plina de culoare ca ploile de cires din mai si plina de liniste ca o zi cu soare blind de septembrie!!!

Stiu ca iubesti toamna, sper sa iti placa:

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Editez pentru ca se postase de doua ori...

Un sfirsit de saptamina minunat tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI Kosmas de mami Iuli8700!

Sa-ti fie viata minunata!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ali, of ce de necazuri,

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Offf, am avut vreo 9-10 ferestre deschise pe ecran si mi s-au inchis toate, asa ca nu mai stiu ce si cum vroiam sa zic.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI, Devylla, mami de mogaldete migdalate!

Sa fii fericita!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gabriela, cum mai e la gradi? Ati renuntat la pampersi?

Luy cum mai e Maria?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Foarte frumoasa melodia lui Brenciu... Erina..

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adimercedes, mai hai si pe la noi.. cum mai e Lisa? Dar tu?

=====================

Carpatina .

Tot am vrut sa dau raportul despre noi. Lisa e bine, nu mai are probleme cu iritatia, cred ca a tinut-o vreo 3 zile, fara nici un alt simptom, decat bagat degete in gura la oboseala - am pus-o pe seama vreunei masele, ca alte motive nu stiu sa fi fost... Insa are inca pielea de pe maini mai uscata, dar trebuie sa imi amintesc sa o dau (mai des) cu ulei de migdale.

Cu muzica stam bine, mai avem 3 saptamani din curs. A evoluat mult in sensul ca apreciaza muzica mai mult parca, instrumentele individuale, cantecele, ritmurile. O aud prin casa cum fredoneaza crampeie din cantecele favorite (Insy-Winsy Spider, Bah-Bah Black Sheep), ba chiar a inceput sa isi cant "Happy Birthday" dupa ce i-am explicat ca vrem sa facem petrecere de ziua ei si i-am dat invitatii sa le "scrie" . Orga adusa de Patrick sta in permanenta pe masuta din living, la indemana ei, merge si ii da drumul si butoneaza clapele. Ii place si e fericita cand o laudam pt efort .

Pt ca de fiecare data cand mergem la gine la control isi ia Dolly Aua (Aura) la verificat, azi am mers si i-am cumparat o trusa medicala. www.fisher-price.com/au/products/product.asp?id=34963" target="_blank">Asta. MARE HIT!!!! A fost atat de incantata, i-am aratat si explicat rapid ce e si cum functioneaza fiecare piesa din trusa, i-am amintit cum a fost cand am mers cu ea la doctor etc si s-a asezat pe sofa si si-a verificat amanuntit papusa. Inclusiv asa a mancat si de pranz!

Mai vreau sa ii mai iau niste jucarii sa am la mine cand voi fi in spital pt nastere si pt dupa, cand vom primi vizite acasa. Ma gandesc la ceva www.fisher-price.com/au/lovingfamily/default_flash.asp" target="_blank">casuta de papusi, carti si creioane de colorat, eventual niste Lego si mai vad eu.

Cu romana stam surprinzator de bine. A prins atat de multe in numai 3 saptamani!!! Deja intelege fff bine si zice destul de multe, ultimele fiind "nu pot", "mesi" = merci, "mes mosh" = "te rog frumos", "e voie" si mai are. SI ma bucur ca nu le amesteca atuci cand vorbeste cu mine, adica imi spune in engleza ce are de spus ;)

Eu sunt destul de ok, cam obosita si in criza de timp (ca intotdeauna , dar parca acum mai mult decat niciodata). Bb e ok, am fost ieri la control si se pare ca marea intalneaza va fi pe 7 octombrie. Medicul e multumit de evolutie, bb are program de aerobic si socializare si proteste cand il inghesui din varii motive (scutec Lisa, baie Lisa), insa eu nu prea am timp de rasfat pt el, ca nu apuc nici sa suflu, de multe ori, iar seara cad langa Lisa, o data cu ea. Ma trezesc uneori dupa 2 ore ca sa mai muncesc cate ceva. Aseara am stat sa recuperez forumul si m-am culcat cu noaptea in cap, ca sa nu spun ca m-am enervat cumplit ca am pierdut atata amar de ferestre in care scriam. In plus, sotul e plecat pe o saptamana la niste conferinte pe Gold Coast si in Noua Zeelanda, asa ca am pe cap si o parte din ce facea el.

Dar, totul e bine, nu am de ce sa ma plang. Doar mai mult timp sa am sa apuc sa fac mai multe, insa nu prea stiu cum sa imi fac rost ...

Si acum "tac" si astept sa dai TU raportul despre trandafirasul beljic, ca eu tot intreb si tu tot nu zici multe.

mamica si prietena noastra scumpa .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile, pe care i-am ratat. Va pup cu drag si va doresc sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lume, multa sanatate si fericire alaturi de parintii dragi!!!!

La Multi Ani cu mare intarziere si MAriilor, Marianelor, Mariucilor si Anelor!!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput