Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
babyangel spune:
Kossir, zici de Lucas al meu, dar si tu ai un cavaler...
jos palaria..Sa stii ca cu memoria, nu esti singura: si eu ma uit de 3 ori la poze ca sa fiu sigura ca scriu la cine trebuie![]()
Si apropo de poze, Ella m-am uitat la pozele cu finutii tai
..uite asa o fetita bruneta imi doresc si eu...
Am un copil blond , si mi-as dori si unu "negru"
Oanka, am vazut si copilasii tai...multe fetite dragalase
stiu cat e de misto sa mergi cu ei in excursii ca si eu lucrez cu copiii si anul asta am fost in tabara in Bulgaria cu ei! A fost beton!
Adriana(atb) , sari si tu cu niste poze de la mare...sa-ti vedem burticutza![]()
Anca
13+ si mami de
Lucas
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 dehhh nici nu stiam ca sunt asa de harnica in bucatarie, imi descopar talente ascunse... o zi buna tuturor si spor la treburi. Ina 11+ |
exact asta mi se intampla mie, gatesc intr.o veselie, si inainte abia fierbeam un ou, in ritmul asta pana in aprilie imi deschid cofetarie
eu totusi sper ca pe la 3-4 luni sa mi se opreasca poftele, asa cum se opresc greturile fetelor, ca altfel iau prea mult in greutate
aseara la 12 noaptea a trebuit sa ma scol sa mananc ceapa cu sare :)
ma ardea stomcul dar nu ma puteam opri, asa ceva nu e posibil
as vrea sa schimb poftele pe greturi, cine se ofera :)
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
ate_09 spune:
salutare burticute!!!
eu sunt la serv si va citesc asa printre picaturi dar nu prea apuc sa scriu.
M-am amuzat tare cand am citit de liliana care a ajuns la serviciu in papuci
.
Fetelor eu tot il simt pe bebe de vineri incoace, in fiecare zi. Cel mai bine l-am simtit dupa episoadele mele de stranutat intens...cred ca l-am deranjat acolo
. Apoi aseara iar, cand stateam linistita in pat, aceleasi impunsaturi. Vai ce emotii!!!! Sotul inca nu-l simte...dar eu nu mai am indoieli
.
Poftele au inceput si la mine...ieri am avut pofta sa mananc paine prajita cu ou....mi s-a parut cea mai buna paine din lume!! 
In schimb in continuare nu suport carnea...
Sa aveti o zi placuta...fara pofte mari...si fara greturi!!! Si va mai citesc asa in pauze.
PS - Daca are vreuna dintre voi timp si e draguta, sa-mi trimita si mie parolele contului comun pe PM. Multumesc anticipat!! 
asteptam un
14+ Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
http://athena1509.hi5.com - poze
oanka80 spune:
dayanara ceapa cu sare???

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*
Ina_3040 spune:
O informatie pt cele interesate, pe 14 Februarie 2010 incepe Anul Tigrului in calendarul chinezesc, avand ca si caracteristici pt cei nascuti sub acest semn: curaj, competitivitate, incapatanare, creativitate, expresivitate, dominare. Tendinte de a se implica prea mult in tot ceea ce fac, de unde vine si riscul de extenuare rapida. Sunt mereu in cautarea de noi obstacole si isi gasesc mai greu echilibrul in viata.
cred ca ne asteapta niste copilasi cu personalitati puternice, nu? :)))
Ina
11+
freedelia spune:
Dayanara, schimb eu greturile mele pe poftele tale fara sa clipesc. Chiar daca ma fac de 100 de kile. Sunt disperata cat imi e de rau si nu mai trece...
Tigru carevasazica... chiar nu ma uitasem. Fii-miu e anul maimutzei si fii-mea parca al cainelui.
14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
oanka ti.am facut pofta :), am citit acum si am aflat ca ceapa contine o gramada de vitamine, habar nu aveam
freedelia, da 2006 e anul cainelui stiu de la ivan care e tot catel
as face schimb bucuroasa daca as putea 
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
oanaiacovita spune:
Servus burtici!
Intru si eu scurt sa va salut.
E greu fara voi.
Fetele, ma doare destul de tare ovarul drept. Oare de la ce?
Oana
15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
GabyHila spune:
Incep eu cu luatul greturilor de la Freedelia! da prima greata incoa la Sibiu si tu dayanara prima pofta! dar sa nu fie noaptea se poate?
apropo de stranuturi, eu stranut intr-o veselie. exista vreo explicatie?
voi stranutati?
m-am dus astazi cu Bogdan sa ne comandam bucataria si electrocasnicele. mi-e un rau de masina daca nu conduc eu, ceva mai rar. zici ca se invarte soseaua cu mine!
am ajuns la servici si trebe sa ma apuc de munca... bleax!
liliana trebe sa fie fain pt tine astazi daca esti in botosi, te simti ca in sufragerie:)
pupici
Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
nemary spune:
Off, fetelor, nu stiu ce o sa ma fac cu Daria mea, in continuare e mamodependenta, azi noapte a urlat vreo 30 min, nu am linistit-o cu absolut nimic, spunea numai NUU, iar cand il vedea pe tat-su sau ziceam sa mergem la el urla si mai tare. si peste toate astea nu vroia sa stea decat in brate. nu va spun ce dureri de burtica am avut dupa si am visat ca am umplut un tampon de sange rosu :(
Anca, multumim de vizionare, eu unde il pot vedea pe Lucas al tau?
Kossir, ma bucur mult ca esti bine, 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
10+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA