Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata!!!

Eu de dimineata am cam dat-o in bara si sper sa nu o tin asa toata saptamana.
La 7.45 m-am trezit iar la 8.30 trebuia sa fiu la servici iar eu am de batut cam 30-40 km de acasa pana la serv. De agitata ce am fost am plecat si in papuci de casa si m-am trezit in fata firmei ca eu sunt in papuci dar aveam sosetele la mine. de sosete m-am ingrijit dar de pantofi nu......sunt un dezastru astazi. oricum nu am baut nici cafeaua cum trebuie, am intrat direct in paine. Sper sa ma adun cat mai repede ca tare agitata sunt.
Eu am dureri mari de sani si sunt si destul de mari asa ca ma cam incurca la dormitul pe burta. ca sa pot sa dorm cat de cat pe burta bag un puiut de perna sub sani pe care sa stea ei suspendati si sa nu ma doara.

O saptamana frumoasa si usoara.

P.S,: imi doresc un concediu si cum de odihna nu prea se poate mi-as baga un medical. Eu nu cunosc medici care sa imi dea medical pe ochi frumosi (cum se practica). Poate stiti voi.....

Liliana

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Liliana te duci si le spui ca itieste f rau din cauza sarcinii, ca versi f mult si ca ai nevoie de o saptamana de refacere ca iti pierzi mintile asa:) :)

Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Buna fetelor,

in week-end n-am apucat sa scriu ca de vineri cea mare s-a stricat la burtica si pana s-o repar pe ea de duminca a luat-o cea mica cu vomitatul! Distractie in toi. Acum sunt la servici si zau ca mi se pare parfum pe langa ce e acasa.

Vladimirescu succes cu cel mic. Si a mea a dormit agitat in perioada cand am inceput cresa. Eu cred ca de la prea multa oboseala si de la teama nexprimata ca daca nu mai vii sa-l iei. Oricum daca dupa o saptamana vrea inapoi e super tare! La mine a durat peste o luna. E adevarat avea si numai un an si altfel de intelegi cu ei cand sunt mari. Mi-e un pic teama de momentul cand o s-o duc pe cea mica la cresa. Cu ea incep treptat de 2 ori pe saptamana 2 ore si abia din ianuarie program intreg. Dar tot mica o sa fie 1 an si 5 luni.

Ioanap76 pe mine nu ma dor sanii, Sunt mai mari si grei dar nedurerosi. Asa ca nu are de ca fie un semna rau. Lasa ca o sa te necajeasca la alaptat!

GabyHill s-ar putea sa te doara burta nu doar de la sarcina ci de la balonare, gaze. S-ar putea sa ai o digestie mai lenta. Incearca mancat mai putin si des,eventual legume fierte si compoturi in loc de cruditati. Cand termini sa n-ai senzatia aia de prea plin. Te ajuta si sa nu-ti vina mancarea inapoi.

Bun venit mamici noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana spor la munca

andra felicitari pt renuntat la fumat, babyangel are dreptate, e o mare realizare pt sanatate

gaby sunt satula de paella , jamon n.am voie, nici la pescarie nu ma bag, nu.mi place pestele :) tortilla am mancat 3 intr.o zi pana a mi s.a luat cum s.a mai intamplat si cu alte mancaruri, dar pateurile de aseara au iesit de vis, normal ca aluatul l.am cumparat :))

pentru fetele care lucreaza, cred ca tare greu e, sa nu mai zic de mers la munca si copii pe urma, eu nu.s in stare :) deocamdata nu

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

freedelia - si eu am probleme mari cu greturile si varsaturile.
Am fost la dr mea sambata si mi-a dat niste medicamente, poate te ajuta dar nu stiu daca le gasesti pe acolo, se numesc OSETRON

e in burtica +13
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Daca as merge la servici si mie mi-ar fi greu. Avand insa birourile acasa mi-e mult mai bine. In plus pot supraveghea copilul si bona mult mai usor.

Sabina, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Sensibila, da, din astea iau si eu -- sunt mai multe, ondasetron, granisetron. La mine au ceva efect, dar nu complet. Adica nu mai vomit, dar greata tot o simt si nodul in gat si nu am energie de nimic... Dar e MULT mai bine decat fara ele. Eu nu le pot inghiti, asa ca le iau in perfuzie, iar daca o zi nu ajung la spital, in ziua urmatoare deja vomit de cum deschid ochii.

Fetelor, ce pofte de pufuleti am si eu. Aici nici o sansa sa gasesc. Si mai am o pofta inexplicabila de orez cu pui gatit in stil Singaporean. Am mancat si ieri si azi -- si nu e mare lucru de capul lui, dar ce ti-e si cu poftele astea...

Paps -- de ce ai dat copiii la cresa asa mici? Daca nu te superi ca te intreb.

Nibi_Niki -- imi pare tare rau pentru tine. Cred ca daca ar trebui sa ma mut acum, la cat imi e de rau...nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi...SI noi ne-am mutat cand eram insarcinata cu Jodie, dar eu nu am facut nimic, era mama la mine, femeia si sotul. Eu doar m-am urcat in masina la final si m-am mutat in casa cealalta. Dar aveam mult mai putine atunci, abia ne mutasem in Shanghai. Acum ar fi de neimaginat...

Gaby -- nu stiu daca am gastrita, dar nu prea pot sa mananc/beau lamaie. Simt ca mi se strange acidul in stomac si mi se umfla toata burta... Am descoperit acum un sus din lapte de cocos, diluat si indulcit -- nu cred ca e foarte sanatos si probabil ca ingrasa la greu, dar macar pe asta il pot bea si asa ma hidratez si eu...

Va pup si cred ca ma duc sa trag un pui de somn.

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burticute,

Am lipsit in week-end, am fost la socrei, iar acum nu reusesc sa citesc, tb sa fug la servici.
Incerc sa raspund la ce am citit in capitolul trecut
Oanaiacovita , merci mult pt PM, n-am descoperit inca cum sa-l folosesc, dar ma straduiesc azi dupa masa . Ti-am vazut pozicile, superbi la nunta, superba burticuta, blugi, .

Am vazut mai multe poze, acum mi-aduc aminte de Rebiana cu silueta ei, Luca super baiat .
Daynara si tu ai o silueta , Ivan un dulce.
Babyanca niste frumosi toti, nu spun de Lucas, baiat mare si frumooooss.
Mai ce copii aveti toate, sa va traiasca si sa faceti dubluri la fel de reusite .
Imi cer scuze celorlalte, eu tot ma uit la poze, da am o memorie .

Noi suntem bine, poimaine avem TT, am gresit cand am spus ca am marti odata cu Oana.
Oana bafta maine la TT.

ioana_p76 LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, sa ai un copil frumos si sanatos si cel mai bun an .

Cand o sa citesc din urma o sa mai scriu sa mai .

O zi buna si o saptamna calma

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 14+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Buna dimineata fetelor,
a mai inceput o saptamana pt noi si burticile noastre. Liliana, m-am distrat citind mesajul tau, parca te si vedeam in papuci de casa pe la servici, ce au crezut colegii? :)))
eu nu prea sunt cu poftele dar tot citind pe forum am ajuns sambata sa dau fuga 35 de km la un magazin romanesc sa imi cumpar zacusca si pufuleti :) si unde mai pui ca azi noapte la 10 faceam cartofi la cuptor gratinati cu cascaval si galuste cu prune. dehhh nici nu stiam ca sunt asa de harnica in bucatarie, imi descopar talente ascunse...
o zi buna tuturor si spor la treburi.

Ina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare fetelor dragi. nu prea am avut parte aseara de distractie mare caci nu prea am avu cu cine comunica si asa am ajuns acasa ca cenusareasa la 12 fix. ajunsa acasa m-am luptat cu o insomnie pana pe la 4 noaptea si acum dorm pe mine.
de cand m-am trezit simt niste intepaturi in burtica si ma ingrijorez. daca nu trec pana ma trezesc iau un no spa.
sa aveti o saptamana cat mai placuta, fara greturi, fara dureri de cap si sani. azi sunt si irascibila putin si ma evita lumea prin casa

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput