Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ina multumim de articol. Mai un "babism" care imi zice ca fac fata . Linia mea se duce spre capul pieptului.(xifoid cum zice acolo)

Dayanara mama ce harnicuta esti. Eu azi am facut doar un pui pe sticla cu cartofi taranesti. Si acum pap compot de visine.

Eu va zic noapte buna. De maine voi fi mai putin activa ziua pentru ca incep lucrul si ma asteapta 2 saptamani de foc. A intrat si colega mea in concediu si am si treburile ei, plus ca tre sa recuperez ce au facut la mine.
Dar seara vin la povesti cu voi.

Pupici.

Oana 15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Tot in miex de noapte apuc si eu sa va scriu. Am citit iar tinp de 2 ore ce ati scris -- maaaaare spor aveti.

Va multumesc pentru aprecieri, nu stiu sincer de unde a iesit fetita mea cu ochi albastri, ca tati are ochi caprui si eu verde inchis. Toti 4 bunicii au ochi caprui. Pe la strabunici si unchi de-ai lui tati mai sunt cazuri de ochi albastri dar sincer era sa intru in bucluc, noroc ca seamana leit cu ta-su

Eu ma lupt in continuare cu greturile, inca vomit daca puteti crede, si am aproape 15 saptamani!!! Azi dimineata am vomitat de 3 ori, nici nu imi venea sa cred. Tare nabadaioasa sarcina asta. Va invidiez oe cele care nu aveti greturi, sunt intr-adevar, cel putin pentru mine, cea mai urata parte a sarcinii. Sper sa treaca in curand...

Desprea bai -- eu una am facut mereu, insa reci. Adica nu reci ca gheata, dar foarte putin calde. Adica simteam ca ma racoresc, nu ca ma incalzesc cand intram in cada. Si nu statea mult -- 10-15 minute. Nu am avut niciodata probleme.

Cat despre cosuri -- eu m-am umplut efectiv de ele. In afara de nas si barbie, sunt peste tot. Arata oribil, sunt mici si rosii si dese. Nu am avut asa ceva in sarcinile precedente. Sarcina asta e mult mai grea decat celelalte si cu simptome mult mai ciudate...

Va pup si sper sa tin pasul cu voi mai bine de maine incolo.

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

http://www.youtube.com/watch?v=HSmVxh4MM7Y&feature=SeriesPlayList&p=D8B546F5B083A7C7&index=3
Am vazut asta si m-am gandit ca poate vreti sa vedeti si voi.sapt 13-17

http://www.youtube.com/watch?v=7fh3clhytaI&feature=SeriesPlayList&p=D8B546F5B083A7C7&index=2
sapt 9-13

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

mulmesc fetelor de bun venit. Sa avem cu toatele o sarcina usoara si fara probleme.

Multumesc pentru aprecieri legate de Alexandra. Acelea sunt poze de la 1 an si 2 ani. Nu am mai pus. Intre timp ne-am facut mai mari.

Legat de baie, eu am vrut sa fac baie in piscina cu apa termala 38 de grade si dr mi-a zis mai bine nu. Stiu si eu ca baile calde nu sunt indicate.

Legat de cosuri si eu am cu duiumul, mai rau ca la adolescenta. Ma dispera chestia asta. Utrogestan iau si eu pe cale vaginala, mai bine decat orala. Mai iau MagneB6 si acid folic.

Cat despre greturi lipsesc cu desavarsire. La Alexandra a fost cumplit din saptamana 7 pana in saptamana 10, nici la TV nu ma puteam uitam. Orice imi provoca greata, ma duceam la servici intre 2 reprize. Am avut sarcina cu probleme din prima clipa. In lunile mari faceam injectii pentru oprirea contractiilor. Poate si stresul era mai mare din cauza serviciului. Intre timp am renuntat la el si lucram de acasa, ceea ce pentru mine este ideal.

Sa bat in lemn ma simt perfect. In afara sanilor, care ma ard dimineata, in rest sunt super. Nu pofte, nu greturi, nu doleante, nu nervi, nimic.

Cand eram insarcinata cu Alexandra am stiut, ca va fi fetita, asa am simtit din prima clipa. Am si visat-o asa cum era mai mare blonda, creata cu ochi albastri. Si acum presimt 100% ca va fi baiat. L-am si visat, avea cam un anisor si implingea la carucior. Era tot blond, mai cret decat fii-mea, dar cu ochii verzi. Acum, vom lasa timpul sa decida.

Si eu cam mor de somn, dar am si insomnii noaptea cam intre 2 si 4. Este tot o etapa a sarcinii.

Va doresc o seara placuta.

Sabina, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

vladimirescu wow, ce coincidenta cu ziua de nastere!! Hai sa-ti mai zic una: desi Mirci e mai mic decat Vladimir al tau, tot sa mearga cu tramvaiul ii place asa ca iau tramvaiul pana la capat si-napoi cu el… E un dulce puiul tau cum vrea el sa doarma cu mami pana la 20 de ani! Doar cu DPN-ul nu cred ca e acelasi, noi suntem mai mici, aprilie 24. Succes cu scoala lui Vladimir, ma bucur ca déjà era mai bine vineri, dar totusi, sa nu doarma la pranz??asta e dificil!
Ioana5255 sarcina usoara si bb sanatos…sa stii ca pe lista de nume de fete avem Ilinca si Sabina Am vazut pozele cu cretulina ta! E tare frumoasa
Ina 3040 si eu tot fara sani! Nu am nici o modificare si parca nici la prima sarcina nu am avut, doar ca acum parca sunt mai mici ca la inceput totusi burtica si ceva greturi noi avem… Succes vineri!
dayanara lasa, mai bine ca nu ai de unde lua formetti, nu sunt sanatoase! EU imi mai iau, tot asa de pofta, odata pe an! Dar apoi regret…
freedelia sper sa-ti treaca repede toate simptomele astea neplacute!!
Oanaiacovita perisorul de pe burta o sa dispara dupa ce nasti!! Mie tare mi-a placut perioada cu alaptatul, nici nu prea ma epilam, parul creste mai greu!
Oanka daaa, stiam de inchisoarea de la Aiud, cum sa nu, nu stiam insa ca mai exista alta daca voi trece vreodata prin maramures, sa stiu unde ma duc, sa nu ratez
ellanik ms de linkuri, abia maine pot sa le vad cu sonor, acum doarme puiul si il trezeste cel mai mic zgomot, chiar daca eu sunt in sufra, el in dormitor

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, va multumesc mult pentru urarile de ziua mea, m-au surprins placut, mai ales ca data nu era trecuta pe prima pagina.

Ellanik, multumesc tu ai fost cu ideea
Ioana5255 bine ai venit si sarcina usoara!

N-am mai scris demult, dar va urmaresc. Despre noi, asteptam echo de translucenta nucala sapt asta, apoi sa vad dc mai fac si DT (dr a zis sa-l fac, dar eu nu l-as mai face) Inca mai am greturi, cam in fiecare zi insa in unele zile mai accentuat, cum a fost chiar ieri, de ziua mea..abia am putut manca si in loc de tort sau dulciuri-doar inghetata mi=a mers.
Mie imi place mult mustul si am baut destul (ca imi lua si greata), sper ca e voie, neavand inca alcool. A si ieri am baut si un pahar mic cu sampanie de capsuni, parca mi-a luat greata cu mana.
Cam atat despre noi, incerc si eu sa scriu mai des, daca nu oricum va urmaresc cu interes.

Am o intrebare: cum mai stati cu durerile de sani? Ieri dimineata nu ma mai dureau deloc ca m-am cam speriat, dar pe seara au revenit durerile.Dar daca se mai intampla sa nu ma doara e oare cazul sa ma sperii? (nu iau nici mult utrogestan, doar 2/zi)

Va pe toate!

Ioana 11+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Buna dimineata.Cine doreste un fresh de portocale?Am sarit azi peste cafea ca nu am lapte in casa si mi-e lene sa ma duc sa-mi iau.Azi incepe cosmarul.De maine ne mutam in casa noua si tre sa ma apuc sa impachetez.ma ia groaza cand ma gandesc iar saci,cutii valize .de maine nu o sa am nici internet o perioada dar sper sa-l instalam repede.Va pupic sa aveti o zi buna si mie spor la impachetat.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

M-am trezit la 7: 30 si de atunci , alaturi de cafeluta mea cu lapte , am citit tot capitolu, la care nu prea am participat, pentru ca am fost plecata la o nunta in Moldova( Oanka, am fost aproape de tine...langa Pascani)

Acuma nu mai zic ca ati fost harnicutze, pentru ca ma repet...stiu ca daca lipsesc 2-3 zile, am de "recuperat" 1 capitol

Sa avem o saptamana frumoasa, lipsita de evenimente nasoale!

Anca
13+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata neata, un rachiu sa spele greata?

Ma doare sufletul cand aud ca mai varsati inca. Freedelia daca nu ai facut o gastrita de la cat lamai oi fi mancat pana acuma, incearca si cu un suc de portocale dimineata! sau mere, dar alea fermenteaza repede si rau! eu am comis-o cu lamaile si gastrita. acuma de fiecare data cand mananc struguri si alte nebunii, ma duc la dicarbocalm!

Departe de mine varsaturile, dar in schimb imi vin toata inapoi, ragai de zice ca am baut bere toata ziua, sunt umflata la burta si mai nou dorm si pe reprize! am stranutat azi naopte si ma intepat burta de sa ma apuce urletele in mijlocul noptii!

Fetele ce ati mai avut bebei, cum sa mai sed? daca stau pe scaun, imi intepeneste si ma inteapa burta, daca stau in picioare ma doare spatele! si nici sa ma plang nu mai imi vine, ca am impresia ca sunt o baba din aia sclifosita!

Ioanap76 sper sa primesti urari si mai tarziu! sa fii sanatoasa si la multi ani!

Vladi am facut supa crema dar nu mi-a placut deloc! aveam impresia ca mananc hrana gata mestecata! as vrea sa mai ajung la nemti sa mananc crema supa de sparanghel, dar in sezon! am incercat odata si acasa, dar a iesit un dezastru!

Reallaura f bine ca nu te dor sanii! poti dormi mai pe burta:)

Freedelia ti-am vazut si eu pozele sambata si ai niste copii frumosi si dragalasi! Baiatul seamana picatura cu taicaso si pare mai serios!

Ioana5255 bine ai venit si sa ai sarcina cu bebe cuminte!

Oanaiacovita sa stai incet la munca, ca nu te iarta nimeni daca nu iti faci tu relax!

Dayanara nu ti-e pofta si tie de o gramada de lucruri bune de prin Spania? de paella, de fripturile alea nrbune cu carne de iepure, de deserturi cu piersici decojite, de jambon? pufarini si toti pufuletii iti trebe tie cand ai toate bunatatile acolo?

Am reusit sa termin cafeaua, asa ca ... incet incet la munca!

Va pup si sa aveti o zi buna, Gaby

Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Hai sa mai scriu si eu cate ceva...
BBB Bianca si Sabina, va spun si eu bine ati venit in odiseea noastra si sa aveti parte doar de lucruri frumoasa in cele 40 de saptamani

Nemary, m-am uitat si eu la pozele Dariei si vreau sa zic ca e o minunatie de fetita...si eu as vrea o fetita, dar sa vedem daca DD mi-a ascultat

Andra S, meriti cu adevarat felicitari daca te-ai lasat de fumat.... Si eu m-am l;asat de 1 an de zile, si imi vine sa ma pup de cate ori vad un fumator "inrait" de 1 pachet/zi..
Bravo tie, si sper ca nu te apuci din nou dupa ce nasti

Anca
13+ si mami de Lucas

Mergi la inceput