Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
Lindal spune:
Buna fetelor!
Am lipsit si eu ceva mai mult, de pe 29 august am plecat la parinti si m-am intors abia ieri. Va dati seama ca am avut 3 capitole de citit!!!
Acolo nu m-am simtit prea bine si nici nu m-am putut abtine de la vaitat, insa am hotarat sa nu le spun inca vestea pana nu sunt sigura ca totul e ok, adica pana pe la vreo 3 luni. Norocul meu a fost ca mi-au luat tensiunea si aveam 9 cu 5, asa ca tot raul meu a fost pus pe seama hipotensiunii. Presupun ca si voi va confruntati cu aceleasi stari de moleseala.
Azi dimineata am facut analizele gratuite de la medicul de familie, insa una din ele tot m-au pus s-o platesc (19lei), ca cica nu era decontata. Astept maine dupa-amiaza rezultatele.
Vin si eu cu rugamintea pentru parolele la conturi.
Am vazut toate pozele fetelor: sunteti niste simpatice, iar copilasii vostri niste scumpi cu totii. Nu mai dau nume ca sa nu uit din greseala pe cineva.
Inca nu am presimtire ce va fi: fata sau baiat. Chiar nu am nici o idee. Insa cu siguranta voi face cezariana, deoarece mai am o operatie pe uter din urma cu 5 ani pt un fibrom uterin de 7cm, deci asta este recomandarea tuturor medicilor de pana acum, nu ca as fi ales eu.
O observatie interesanta legata de stranut, pt ca tot veni vorba: si eu am stranutat mai des in ultimul timp, desi o puneam pe seama frigului, insa de 3 ori mi s-a intamplat sa stranut "dublu", de 2 ori la rand, adica fara sa apuc sa-mi trag sufletul intre cele 2, ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum!
Bun venit fetelor noi! Sarcini usoare si la termen! Vad ca suntem din ce in ce mai multe. Oare ne adunam 100?
Aaaa... si referitor la anuntatul sarcinii la serviciu: stiu de la o prietena ca acest anunt trebuie facut in scris, eventual duceti o adeverinta de la medicul de familie, pe care trebuie sa va dea de la secretariat nr.de inregistrare ca intrare! O colega de-a prietenei mele a anuntat doar verbal, iar dupa un timp au dat-o afara. Cand aceasta a facut plangere la ITM acestia au cerut dovada prin care patronii au fost anuntati. Evident ca neavand nimic la mana, patronii nu au putut fi acuzati de nimic. Deci mare atentie! Nu va bazati pe buna relatie cu sefii, ci mai degraba ganditi-va sa fiti asigurate si pt cazuri mai "nefericite", mai ales acum in perioada de criza cand toti patronii sunt mult mai stresati si reactioneaza ciudat.
Am scris si eu mult. PS: poate incerc sa fac o supa crema.
Va pup pe toate.
8+
Rebiana27 spune:
Oana nu-i obligatoriu sa fie ovarul; poate sunt ligamentele care se intind. Ia doza de optimism si un No-spa! Si multi pupici de la noi ca sa fie totul bine! 
Azi vin la raport cu o stare de oboseala si cu o stare de mini-greata (
inventie proprie, nu cautati in DEX) dupa ce aseara era sa-mi scot sufletul de cat de rau mi-a fost. Ma apropii de intrarea in trimestrul al doilea si o serbez cum se cuvine. ![]()
Acum sunt sigura ca ceea ce am simtit inca de acum cateva zile sunt miscarile bebelului pentru ca sunt identice cu ce am simtit la Luca dar si cu ce descria Oana si pentru ca atunci cand ma aplec si, probabil, il/o inghesui in burtica ma atentioneaza
.
In continuare nu pot manca si uneori nici gandi la mancare gatita; poftesc te miri ce; mananc dulciuri dar nu f multe... eh, de-ale sarcinii.
Off topic: Astazi m-am bucurat sa aflu ca mai am o colega insarcinata! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
liliana_28 spune:
pai va inchipuiti voi ce hai a fost pe aici cand am aparut eu in papuci de casa.Le-am sunat cand eram pe drum sa le spun ca intarzii si sa le rog sa ma ajute cu o pereche de pantofi (de obicei nu sunt de acold cu imprumutarea incaltarilor dar de data asta nu am avut ce face)pana nu am ajuns la birou nu m-au crezut ca sunt in papuci.
Tocmai am vb cu o asistenta de la municipal (unde am nascut prima oara si as naste si a doua oara) si mi-a confirmat ca o cezariana este in jur de 500 Euro. Cica pretul asta este valabil cam la toate spitalele din bucuresti.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
10+
Stefanna spune:
Pupici la toate fetele mamici...
La noi e long week-end, asa ca impreuna cu biancutz, bebelus, catel si purcel am venit in vizita la sora fratelui meu in Niagara, care are o fetita cu 1 an si 3 aluni mai mica decta gaza mea.E taaaaare fain sa nu ai treaba, sa bati plajele,locurile de joaca, etc, etc.Am apucat acum dim sa va citesc pr ca Bianca a fost matinala, iara taica-su galant mi-a luat-o si s-au dus sus, ca eu ma mai dorm...insa am sarit imediat din pat si am venit la computer.CAnd mai prind eu asa dezmat sa citesc fara sa ma bata cineva la cap.
Ella, apropo de culorile pt baietei, si eu tot de asta am oroare.Aici la putere e bleu si nunate f inchise din alte culori.SI noi am decis ca numai in culori neutre il vom imbraca( de va fi baietel)pt ca nici unul nici altul nu spuortam culorile astea pamantii la baieti.
Liliana, si cum am rezolvat-o pana la urma cu pantofii?!Lasa nu fi trista se intampla si la case mai mari
Oanaiacovita spor la munca,da ia-o totusi incet.
Bianca, Sabina bun venit si vrem sa fim toata pana la capt.Sarcini usoare si veselie multa.
Roxana, io pana la tine nu am mai auzit de nici o gravidutza cu asa multe pofte.ACum cand te aud ca in fiecare zi vrei ceva nou imi dau seama ca nu e totusi chiar asa placut.Eu am poftit intr-o zi carofi foerti cu usturoi si mamaliguta.Aouleeeeeeeeeeeeu pana s-au fiet si ei si mamaliga imi tremurau picioarele, am scapt un pahar din mana si l-am spart, am varsat mancare biancai pe masa.Simteam ca mor.Da macar eu poftes si rar si daca poftesc ceva ma tine vreo 3 zile aceeasi pofta.
Vladi chiar s-a acomodat f repede vladimir la scoala.La noi priam experienta a fost la 2 ani si 3 luni, mergea numai 2 zile pe sapt si am incercat asa din iulie pana in oct la inceput, si fata era intr-un stress cumplit, plangea mereu, acolo postea cate 6 ore pana o luam... si in sept la sfarsit a facut o criza urata intr-o din cand sa o duc, a inceput sa planga rau si sa imi spuna mami mami te rog mult nu mai du , stau cuminte acasa, nu cer nimic, da nu ma da de langa tine.Si in ziua aceea am retras-o.Apoi la 3 si 2 luni iarasi, a mai plans la 2 sapt era deja fericita de prietenii ei si de achiziile de engleza.Pe al doilea nu-l mai dau de acasa pana la 3 ani de stiu bine ca tre sa muncesc numai nopti ca sa fie cineva ziua cu el.
Rebiana mama draga ia da in bobi si pt mine... ce-ti iesa?
Kossir multumim de vesti.
Ioana p76( oare e 76?!) LA MULTI ANI si de la noi.Sa creasca bebe frumos si sanatos si mami sa il duca usor.
Vorbeati de cum dormiti... sa nu ma bateti dar io pot sa dorm in orice pozitie fara pauze pana la 12 pe noapte.Asa a fost si la bianca, cand aveam de acum burtoi gigant toata lumea ma intreba cum dorm...si io raspundeam constatnt EXCELENT.
As mai avea de zis cate ceva la unele fete, dar se aud pasii jandarmilor venind sa ma recuperezze...
Pupici la toti...nu am timp sa imic corectez greseliel, asa ca imi cer scuze.
O saptamana fara problemuri si multe vesti bune
Stefanna mami de fetita si
14+
freedelia spune:
Nemary -- de ce vrei sa o culci pe Daria fara tine? Scuze, poate ai mai scris, dar nu am retinut. Vad ca e mica, nici 2 ani inca. E greu la varsta asta -- ori o faci de cand e bebe, ori astepti pana pe la 3 ani, cand intelege ce si cum. Cel putin asta e parerea mea si asa am facut noi. Am dormit cu amandoi in camera timp de 2 ani -- unul in patut lipit de patul nostru si al doilea la mijloc. Dar cand am facut tranzitia, la 3 ani, nu am avut nici lacrimi nici nopti albe.
Linda, cum ai rezistat sa nu spui??? Eu una cred ca am spus la 10 persoane in ziua in care am facut testul
Atat il asteptasem pe bebe ca muream de nerabdare sa spun ca in sfarsit a venit!!!
Stefanna, enjoy the long weekend!
Ne pregatim de culcare -- sper sa nu am insomnii si noaptea asta.
Va pup si noapte buna!
14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Stefanna daca ai ramas insarcinata in luna iulie, eu cred ca va fi baiat! 
honeybaby spune:
Buna fetele !
Intru si eu din joi in Paste, dar citewsc mereu ce srieti.
Am vazut pozele fetelor puse aici si cele dupa mailul comun. Trebuie sa spun ca fac parte dintr-o odisee cu mamici tinere, sexose
, si cu copilasi frumosi alaturi.
freedelia- sa inteleg ca ies asa frumosi copilasii de martie ?? Pai atunci ma chinui sa-l scot cu cateva zile mai devreme.
Cum reactioneaza copii chinezi cand vad copilasi blonduti ca ai tai, fac vreo diferenta ?
Despre presimtiri legate de sexul bebelusilui, e cred ca o sa am baiat. Ma bazaz mai pe fatul ca l-am conceput in ziua ovulatiei.
Am visat in weekend ca am nascut o fetita, pe care o chema Eliza Ana-Maria, de unde habar nu am !! Nu m-am gandit la numele asta si nici nu-mi place in mod deosebit. Eu eram tare fericita ca o aveam si nu vroiam s-o las din brate sub nici un chip, am lasat-o pt 2 min sa doarma si m-am intors repede s-o iau , ca doar poate sa doarma si in brate.
Denisa,
9 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Ioanact spune:
Buna, burtici!
Am fost azi sa-mi fac analizele, dupa care am ajuns acasa si am dormit 2 h cu Ioana (doar ce ne-am trezit
).
Aaa..sa stiti ca ma simt mult m bine, de cand am inceput sa i-au utrogestanul pe cale vaginala (de-aseara), nu m am greturi asa puternice incat sa vars.![]()
Am reusit sa
din urma (nu am pierdut multe pag):
oanaiacovita multumesc!
oanka80 stiu ca e normal, sa avem acea linie neagra pe tot parcursul sarcinii, dupa nastere, nu o vei mai avea.
Ina_3040
.
dayanara imi pare rau ca nu ai de unde sa gasesti fornetti, si eu azi am avut pofta.Imediat ce am iesit de la analize, asta am papat.
freedelia imi pare rau de starile de greata, sa speram ca de-acum vor trece. Asteptam sa ne scrii m des (cand poti).
ellanik multumim pt link-uri.
ioana_p76 nu tb sa iti faci griji, ca nu te dor sanii in fiecare zi. Bebele e oricum bine.
nibi_niki spor la impachetat, si sa ai grija de burtica, sa nu faci efort mare.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
8+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Buna fetele ! Intru si eu din joi in Paste, dar citewsc mereu ce srieti. Am vazut pozele fetelor puse aici si cele dupa mailul comun. Trebuie sa spun ca fac parte dintr-o odisee cu mamici tinere, sexose freedelia- sa inteleg ca ies asa frumosi copilasii de martie ?? Pai atunci ma chinui sa-l scot cu cateva zile mai devreme. Cum reactioneaza copii chinezi cand vad copilasi blonduti ca ai tai, fac vreo diferenta ? Despre presimtiri legate de sexul bebelusilui, e cred ca o sa am baiat. Ma bazaz mai pe fatul ca l-am conceput in ziua ovulatiei. Am visat in weekend ca am nascut o fetita, pe care o chema Eliza Ana-Maria, de unde habar nu am !! Nu m-am gandit la numele asta si nici nu-mi place in mod deosebit. Eu eram tare fericita ca o aveam si nu vroiam s-o las din brate sub nici un chip, am lasat-o pt 2 min sa doarma si m-am intors repede s-o iau , ca doar poate sa doarma si in brate. Denisa, 9 +http://picasaweb.google.com/deni757/Noi# Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() |
Deni, eu calculasem la tine fetita
dayanara spune:
stefanna, asa patesc , tremur cand incepe o pofta puternica, si dupa ce mananc tremur de bucurie:)) e groaznic, mai ales ca mi se intampla des
am avut si ceva greturi si le prefer, cand le aveam, ma intindeam in pat si ma bucuram ca mi.e greata semn ca bebe e bne, in capul meu :)
liliana, 500 de euro sunt costurile de spitalizare, in zilele cand stai internata?
rebianna deci in iulie daca am avut ultimul ciclu, e baiat? hai macar un pic de fetita nu iese la ghicit? te rog 
frumos vis ai avut denisa 
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)