Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Cand ma gandesc si eu, ca de pe 11 Ianuarie 2010 (cand face Ioana 2 ani), va tb sa lucrez 1 luna jum (sf lunii Februarie) ca sa ma pot incadra pt indemnizatia celui de-al doilea copil.
Mai ales ca s-a schimbat si legea, nu m sunt 84 zile inainte de nastere, acum sunt 63 de zile, si dupa nastere sunt m multe zile, 105 zile fata de 42 de zile cat era inainte.
Voi vedea ce voi face..

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxaniciu meu, dupa calculul de-l stiu eu, iese baiat... dar am convingerea ca nu se potriveste tuturor. Mie mi-ar iesi fata dar eu am sentimentul ca e baiat.

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Alina nu are cine sa te ajute cu Ioana in acea luna si jumatate cat va trebui sa lucrezi?
Eu sper sa pot merge la serviciu cat mai mult, cat mai aproape de termen. La sarcina cu Luca am mers la scoala pana in ultima zi; am nascut mai devreme cu o luna si mi-a prins bine miscarea. Dar trebuie sa recunosc ca am prins o iarna calda... a nins o sg data si atunci cativa fulgi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana27- daca e fetita nu ma supar. Chiar azi ma uitam pe un site cu hainute pe bebei si mi-a '' ales '' in gand o gramada de hainute pt fetita.

Apropo de Linea nigra , a mea e pana sus. pana la buric am bagat depilatorul in fuctiune( sau epilatorul, niciodata nu stiu care e corect). Acum dupa o sapt e deja la loc. Pe burta nu aveam blanita..

Denisa, 9 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am schimbat semnatura !
Roxana- a fost tare tare frummos visul, toata ziua am fost vrajita dupa si am simtit fluturasi in stomac.
Azi am mancat ca haplea tocanita si acum mi-e rau.

Denisa, 10 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

nemary sper sa gasiti o solutie. Poate ii iese vreun canin (daca cumva nu ii are pe toti). si sa ai grija si de bebe din burtica. Lasa visele, nu te m gandi, totul va fi bine.
Lindal si eu tot azi mi-am facut analizele, si tot maine astept si eu rezultatul. Sa venim cu rezultate bune!
Rebiana27 FELICITARI, pt miscarile bebelusului! Ce senzatie placuta!
Nu imi fac pb, ca are cu cine sta Ioana- cu sotul, sau cu bunicii; iar eu voi sta la mama, pt ca locul de munca, e in localitatea unde stau parintii mei. Dar stau si ma gandesc sa nu m am pb cu greturile si cu mirosurile neplacute, ca e tare nasol.
Sper sa avem parte si anul acesta de o 'iarna calda'.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Alina intr-adevar ma simt in al noualea cer cand ii simt "prezenta". Am remarcat ca se agita (asa deduc dupa miscari) cand sunt eu nervoasa si cand ma aplec.
Mai e un picut si vei simti si tu, din nou, miscarile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Stefanna daca ai ramas insarcinata in luna iulie, eu cred ca va fi baiat!

Rebiana, UM a fost in mai, deci bebe e conceput in iunie.Ia zi se schimba datele acum?! Ce sa zic, imi doresc mult fetita, da nu stiu de ce infocarea a inceput sa scada, si am asa o mare deschidre pt a a primi si vestea de baietel cu mare entuziasm.
Pupicei

Stefanna mami de fetita si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Offf, tot nu mai dorm... a pus Coleman un film si e asa de amuzant ca nu m-am mai dus la culcare.

Vaaai, sa trebuiasca sa te muti in alt oras in miez de iarna, sa muncesti... cred ca o sa fie greu.

Dayanara -- si eu la fel patesc cand ma apuca o pofta, nu mai pot, tremur si ma foiesc pana reusesc sa mananc ce poftesc. Acum cateva zile am poftit ceva ce nu puteam manca si am plans. Ce ti-e si cu sarcina asta...

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Fetelor, dati-mi si mie va rog frumos parolele la conturi. Cine le are...

8+

Mergi la inceput