Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Lindal ai PM!
Stefanna daca l-ai conceput pe bebe in iunie nu stiu sa-ti spun pentru ca in aceeasi luna ti-ai serbat ziua de nastere. Este f bine ca-ti face placere sa ai fie baiat, fie fetita pentru ca nu vei fi dezamagita cu siguranta!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Mai intru si eu mai rar. Noi suntem acasa acum, inca nu am reusit sa desfac toate bagajele, pt. ca nu am chef si tot fac pauze. Tot cu greturi si mi-e si mai rau cand ma gandesc ca nu prea e cine sa-mi faca mancare pe plac. Cred ca niciodata nu a fost mai bine la mama. Eu pe langa greturi mai am si pofte. Si mi se face si mai rau daca nu reusesc sa-mi satisfac pofta sau daca trebuie sa astept foarte mult. Abia astept sa treaca perioada asta. Sunt asa de lungi zilele astea cand mi-e rau si nu am chef de nimic.
Delia te inteleg foarte bine. Imi pare rau si abia astept sa aud ca ti-a trecut starea asta. Eu stiu de la sarcina trecuta ca pe la 14 saptamani ma simteam mult mai bine, iar de la 16 saptamani nu am mai avut nimic. Doar ca pe mine m-a speriat rau bunica mea care mi-a spus ca la ultima ei sarcina a fost groaznic si i-a fost rau pana la sfarsit. A fost foarte slaba si copilul a avut doar 2600 g, dar sanatos.
Legat de sex eu nu pot sa-mi imaginez ce va fii. Nici n-am visat si nici nu ma prea stiu cu semnele. Rebiana poate imi prezici si mie
Sabina bine ai venit. Sa ai bebe sanatos si frumos.Se pare ca avem fetite apropiate ca varsta. Cum reactioneaza fetita ta?
Eu nu m-am prea uitat la poze ca nu am avut timp, dar sunt convinsa ca toate aveti niste comori asa ca si mine
Oana scuze ca vin asa tarziu cu raspunsul. La Stanca am nascut eu.
Va pup.

Mihaela10+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vorbeati despre hainute, daca va fi fata eu in roz nu o imbrac, asa spun acum, sa vedem :)

fetelor am o curiozitate, daca ma abtin de la mancat imi poate face rau? de fapt daca face rau la bebe nu mie, ma intereseaza

nu am de gand sa ma pun la cura de slabit si nu.mi pasa cum arat, dupa ce nasc am eu timp de slabit, dar ma gandesc ca ma umflu, tensiune de la lichide si multe altele ce pot afecta sarcina
mi.e frica daca poftesc si nu mananc sa faca rau la bebe, cum spun babele, moasa si doctorul spun clar ca tre sa mananci moderat
oricum termin pateurile si incerc sa ma abtin ca nu se poate asa

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Freedelia acuma am vazut ca esti in Shanghai. Cum te descurci cu limba, sunt spitale pt straini?
am fost si eu in aprilie in Shanghai, am ramas foarte uimita, nu stiu de ce credeam ca prin China e ca pe la noi :)) dar cand am vazut ce autostrazi au, trenul magnetic si zgaraie-norii am zic ca de acum incolo nu mai plec la drum cu prejudecati.
Noapte buna ca la voi e deja intuneric.

Ina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Honeybaby si Rebiana, va multumesc pt PM.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Rebiana, imi dai si mie in bobi legat de sexul lui bebe?Luna conceperii iunie si luna nasterii mele este noiembrie.Sau am inteles eu gresit?
Pup toata gashka de pofticioase.
Oana si stii ca si eu am dureri in zona ovarelor si dr a zis ca se intind ligamentele ca am dureri si-n lateralele burticii asa cum arata si in filmuletul pe care l-am pus aici.Incerc si niste dureri de spate dar usoare.Aseara am avut senzatia ca l-am simtit pe bebe insa ma gandesc ca e prea devreme , abia am intrat in s15.

14+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ellanik si eu simt dureri in dreptul ovarelor, si uneori intepaturi. Mai dvm i-am facut baie Ioanei si am stat un pic aplecata si cand m-am ridicat am simtit dureri de spate.
Vei vedea zilele urmatoare daca m simti aceleasi miscari, ins ca sunt de la bebe. Nu e o regula ca in sapt x, tb sa miste copilul.
Usor, usor, toate vom simti miscarile .

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IlioaraBaby spune:

Buna seara fetelor,

Astazi am fost la control si ... se pare ca o sa am doi bebei. Sansele sunt de 85%. Nu se stie inca sigur; aflu peste 3 saptamani. Sunt inca socata. Nu ma gandeam la asta nici o secunda. Nu stiu cum o sa ma descurc insa acum tot ce conteaza e sa fim toti sanatosi.

Dupa cum spune medicul, exista o sansa de eroare de 15% ca ce-a de-a doua "pata" alba sa nu fie o inimioara ci nu stiu ce canal .. (nu am retinut ce a spus; eram foarte emotionata). Nu pot sa va descriu cam cum mi-au luat-o gandurile si emotiile razna.

Abia astept sa treaca saptamanile astea sa vad ce mai e pe acolo :)

Va pup,
I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Daca e de ghicit si eu ma duc la mama Rebiana :):):) copil conceput intr-un concediu pe motocicleta, in iunie, cu data nastere in Martie, mama in Scorpion si tata Rac:) eu imi doresc enorm o fetita si nu concep sa fie altceva! tata ar vrea un baietel dar mama vrea fetita clar!:) multumesc anticipat de ghicirea cu fetita si dau ce vrei tu cand treci prin Sibiu!:)

Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am ajuns si eu acasa, vai ce bine e in patutul meu.
Grea zi, m-am ales cu o durere de cap groaznica, si nu pot lua nimic.

Sa incerc sa recuperez si eu ce s-a scris azi, ca am citit pe diagonala.

Despre cosuri, si eu am mai multe ca inainte, dar macar nu pe fata. Dar ma enerveaza si alea care sunt.

Atb-ule poze de la mareeeee!!!!

Ella foarte interesante filmuletele.Multumim.
Cum se simte sotul tau?

Laura abia astept sa creasca mai rar, ca acu una doua ma transform in padureanca. Si parul de pe cap creste repede.

Ioana si or sa te tot lase durerile de sani, ai sa vezi.

Niki bafta cu mutatul si ai grija sa te menajezi.

Gaby

Liliana tare faza. Off, medical medicul de familie poate sa iti dea.

Dayanara

Kossir bafta si tie la TT. Pe mine ma ia deja cu emotii. Ce iti face frumuselul de baiat?

Oanka si pe mine ma mai inteapa. Cred ca de acum asta ne asteapta. sa treaca.

Rebiana hmmm, tocmai zicea in filmuletul de la Ella ca se intind ligamentele. O fi si asta, mai ales ca nu e ca o durere, e ca si cum m-ar tine ceva acolo.

Stefanace te invidiez.

Denisa chiar ma intrebam pe unde umbli.

Ioana stii cumva daca s-a aprobat legea asta nou? Ca eu stiam ca e doar proiect. Pe mine ma enerveaza, ca tre sa merg mai mult la serviciu. Asteptam vesti bune de la eco.

Mihaela acum tot la Stanca nasti? Eu la Gine.

Ella ma gandeam eu ca e ca in filmulet.

Ilioara wow 2 bebei. felicitari. Chiar mamica cu gemeni nu a mai intrat. Oare ce face?(nu ii mai retin numele )

Gata, am recuperat.

Merg sa fac capitol nou.

Oana 15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput