Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Tot vad chestii dragute la Quelle oare merita asteptarea sau sunt neseriosi?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

MsBb, am uitat sa-ti urez: bine ai venit! Ma bucur ca ati fost multumiti.
Da eu credeam ca ati plecat impreuna cu mamica de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

, multumesc Adriana si restul fetelor , ma bucur sa fiu iar acasa dar parca inca vreo cateva zile acolo n-ar fi stricat .
Anul asta s-a ales asa, noi la turci si ei la greci dar cine stie , poate la anul .... drumurile noastre toateeee, se vor intalniiiii vreodataaaaaaa
Astazi ar trebui sa ajunga si ei, ii astept cu mare nerabdare

Gata, acum chiar ma intind, am inchis mess-ul, inchid calc si gata - sper sa nu se treazeasca mandra chiar acum ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

LA MULTI ANI MARIILOR SI TUTUROR CU NUME DERIVAT DIN MARIA !!! SANATATE SI MULT NOROC! ca restul vine de la sine...
am insomnii si ziua sunt turmentata rau de tot, sunt la a doua stacana de cafea si tot ma ustura ochii si stau pe jumatate inchisi, nu stiu ce am, cred ca de la vreme.
la Quelle au lucruri dragute avand in vedere ca am vazut pe site paturica rainforest de la fisher price pe care am avut-o si noi si a fost excelenta. cred ca depinde de produs, la haine am mai auzit si pareri proste. sa fii atenta la compozitia materialului, cele din poliester sunt si subtiri si in realitate nu prea merita.. cred ca era tot aici, pe forum, un topic despre Quelle. numai ca dureaza luni sa ajunga comanda, practic trece anotimpul pana vin hainele

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetele,

Dimineata am fost prin cartier ca deh, nisipul din parcuri e ud fleasca si ne-am intalnit intamplator cu Ilinca si mami a ei, Vlad si Ilinca s-au jucat de-a cucu bau in jurul unei banci, dupa care s-au tavalit un pic prin pamantul moale din spatele bancii si s-au facut amandoi ca doi, dar erau tare, tare simpatici.

Pai daca tot vine si MsBB fara copchil, hai fetelor sa facem intalnirea de la chinez duminica, 20 august, ce ziceti? Fara bb, cine poate , sa stam si noi linistite la taclale. Sper sa fie frumos sa stam la terasa afara ca e tare placut. Hai, incep lista!

ZIC SI EU LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR, SA FIE SANATOASE, VOIOASE , NOROCOASE!

Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun....

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belleane, eu am primit mai acum cateva zile un pachet de la Quelle. Mi-am luat chiloti si sutiene, de cativa ani aproape doar de acolo imi iau. Si le-am luat si baietilor niste caciulite cosmonaut, ca sunt tare bune iarna la pitici. A venit comanda in 2-3 saptamani, cam asa.

Eu am mai comandat in anii trecuti jucarii de la ei si tot ce am luat au fost bune.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Scriu si eu repede, ca nu stiu daca mai apuc (doarme fiica-mea)!

tuturor celor ce-si serbeaza astazi ziua numelui...fie ei pitici, mamici, tatici, bunici, unchi, matusici...vecini si cine mai vreti voi! Sa aveti o zi de Sf. Maria frumoasa!

De asemenea multumim frumos tuturor pentru urarile voastre pentru Ana-Maria noastra (pe care o mai serbam si maine)!

Scrisesem ieri un mesaj luuuung si a fost suficient un Esc din partea cuiva ( ) si s-a duuuuuus...in lumea mesajelor sterse!

Reiau pe scurt:

Alysh super site-ul! Incerc sa ajung si eu la chinezi!

Lori si imi pare bine ca v-ati descurcat la mare! Noua ne pare rau ca n-am mai ajuns anul asta...asta este! Se pare ca am inversat rolurile in vacanta asta: tu care ziceai ca nu pleci in prea multe locuri cu mine care ziceam ca merg peste tot. Nu mai zis ca ii luasem si outfit de plaja fiica-mii! Poate fac si eu ca Adriana si plec de Anul Nou in tari exotice!

De la Quelle am comandat si eu o singura data...niste jucarii. Dupa 100 de ani au ajuns...dar au ajuns. Au fost ok.

Despre activitati pe ploaie...la noi shopping-ul functioneaza. Cu ocazia asta am cumparat incaltari Iasminei + 2 geci de toamna/iarna. Am fost in complexul comercial din Militari (Decathlon, Takko, Humanic, C&A si restul + outlet). Mi-a placut stilul. Mi s-a parut aerisit, in fiecare magazin LCD-uri cu filmulete cu desene pt copii...ii lasai acolo, uitai de ei. Mai rau era la plecare! Nu ca Iasmi a mea se uita...vb de cei mai mari pe care i-am vazut pe acolo.

Despre papa...Danicris eu zic ca papa ok Vladuc al tau! Stiu despre lactate la varsta asta ca trebuie sa fie undeva la 600ml/zi. Aveam ieri si un link sa-ti dau...s-a dus...poate-l mai gasesc!

Iulia bine ai revenit!

La fel anuta_maria...cu pataniile de la cresa...! si mai rezista!

Mihaser sanatate multa la pui!

Altceva nu-mi mai amintesc...va !

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

hai fetelor sa facem intalnirea de la chinez duminica, 20 august, ce ziceti? Fara bb, cine poate , sa stam si noi linistite la taclale. Sper sa fie frumos sa stam la terasa afara ca e tare placut. Hai, incep lista!

Vlady

zicem ca sa astepti tu 11 luni pana pe 20 august, io vin pe 20 sept si gata :)))

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

hai fetelor sa facem intalnirea de la chinez duminica, 20 august, ce ziceti? Fara bb, cine poate , sa stam si noi linistite la taclale. Sper sa fie frumos sa stam la terasa afara ca e tare placut. Hai, incep lista!

Vlady

zicem ca sa astepti tu 11 luni pana pe 20 august, io vin pe 20 sept si gata :)))

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

e de la vreme

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mai, da' nu va inghesuiti asa Ptiu, m-am speriat cand am vazut ce multe vreti sa ne adunam . Poate pana pe 20 prindeti curaj .

Asa ... ne-am intalnit cu gasca de greci in seara asta . Sunt obositi dar ma bucur ca am reusit sa ne vedem si sa depanam povesti ...mai multe, o las pe chinabulina sa va povesteasca.

Am selectat cateva poze din vacanta noastra si le uploadez acum sa aveti dimineata la . Sunt mai multisoare, daca aveti timp, placere si rabdare sa le vedeti sper sa va placa.
So, voila, POZE

P.S. Dani, ai scapat . Daca avem nr. tau de tel. te scoteam la un aer conditionat la mall vineri dupa-amiaza. Darrrr data aviatoare nu mai scapi . Abia astept sa Rasfatzelul si .
Cum te mai simti? Tot asa cu greturi ca atunci cand am plecat?

Laura, tu? cum esti?

Va si doresc o noapte buna!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput