Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
SilviaPop spune:
Ianis, in C&A avea hainute frumoase de copii? ai observat, cumva, daca aveau colectia toamna-iarna? eu sunt fan dar e foarte departe de mine.
vazut poze foarte frumoase de DanaH si MissBB. fetelor, voi sigur ati nascut anul trecut? mancati numai miercurea si vinerea sau cum faceti?![]()

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
inais spune:
Silvia nu am remarcat colectiile...pot spune ca la fete aveau si cateva geci de fas si salopete, etc...banuiesc ca vor mai veni si altele...chiar nu stiu...imi pare rau!
MsBB super pozele...m-am distrat de comentarii! Se vede ca v-ati descatusat pe acolo...intr-un fel va invidiez cu vacanta fara bb! Zau!
DanaH si pe ale voastre poze le+am vazut. Locul unde ati fost la pisicina seamana mult cu un complex acvatic din Brasov!
Deci a dormit fiica-mea (si eu cu ea) 3 ore...era sa ramanem fara tort...inchidea la ora 20 la HoJo...la 20.01 eram acolo...in tromba am plecat de acs...eram unici cred! Oricum nu stiu ce mai faceau aia maine cu un tort cu LMA Ana-Maria ![]()

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Danicris spune:
Buna dimineata. Dau eu
azi, luati de serviti. Eu tot cu limonada, astept sa treaca gretoseniile.
Mda, poate nu intram sa postez asa devreme mai ales ca tre' sa pregatesc toate cele, azi mergem la doctoreasa, eco, analize, etc. ... am ceva emotii da' parca nu ca la Vladuc, la el eram disperata rau de tot. Plecam pe la 7 juma' ca nu stim cum gasim intrarea in Buc., de regula este aglomerat dimineata.
Da, cum va spuneam, poate nu intram da' am vazut-o pe MsBB in poze.
Pai la cum arati tu, crezi ca ma mai intalnesc cu tine ?!? Nuuuuuuuu ... Pana nu nasc si slabesc sa arat si eu mumos, n-ai sa vezi. Mi-au placut foarte mult pozele, tu arati excelent, v-ati distrat super, sa va fie de bine concediul. Legat de vineri, crede-ma, imi este asa rau ca nu-ti doresti sa stai de vorba cu mine, abia astept sa treaca perioada asta ca deja sunt epuizata, mai ales ca nu pot sa zac in pat din cauza de copil doritor de joaca, papa, kk si alte alea.
Multumesc foarte mult fetelor care mi-au raspuns legat de papica lui Vladuc, m-am mai linistit.
Nu stiu cum si unde a racit Vladuc, de aseara ii curge nasul, n-a prea dormit azi-noapte ca era plin de muci si nu putea respira. L-am curatat de vreo 3 ori da' putin sa nu-l traumatizez, mai ales ca era adormit mititelul. Am inceput sa-i dau panadol si oscillo in speranta ca scapam ca data trecuta doar cu astea, da Doamne.
Va pup, fetelor, ma duc sa ma pregatesc, am emotii ... Papaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Alysh spune:
"Neata....nu mai zic cat de prost am dormit iar
si acum, nervoasa, am intrat si-am mai vazut-o si pe MsBB cat de bine arata, sunt verde.....sa vedem dc mai organizez intalnirea
Sunt dementiale pozele, se vede ca v-ati distrat pe cinste!
Danicris, bafta la dr, abia asteptam vesti!
Vlady
Reallaura spune:
Neata scumpele
MSBB super pozele, tu arati tare bine si pozele sunt minunate. vad ca ati facut acolo tot ce se putea face...sporturi extreme, dans din buric etc...
Eei, eu ma simt ok, merci de intrebare. astept sa treaca starea asta de greata-lesin, dar slava DOmnului nu vomit nu snt incapacitata. e ok. Chiar parca e usor mai bine decat la Mirci unde ma gandesc ca de la Elevit eram mai somnolenta si mai belalie...![]()
Danicris nu-ti face mai rau limonada, scumpa??? aciditatea aia?? eu una dupa ce mananc fructe sau ceva acru imi vine sa ma intind si sa lesin. Prefer stricksurile si snickersurile
nu stiu cat de bine e...si de ceva timp mi-e pofta de supa d-aia chinezeasca cu noodles.
succes mult azi la dr sa vii cu vesti bune!!!!
Alysh ma bag si eu la chinez, macar pentru o supa iute acra, nu ratez!!!
Ms ca te ocupi!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
6+
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Neata scumpele Andra super pozele, tu arati tare bine si pozele sunt minunate. vad ca ati facut acolo tot ce se putea face...sporturi extreme, dans din buric etc... ![]() Danicris nu-ti face mai rau limonada, scumpa??? aciditatea aia?? eu una dupa ce mananc fructe sau ceva acru imi vine sa ma intind si sa lesin. Prefer stricksurile si snickersurile nu stiu cat de bine e...si de ceva timp mi-e pofta de supa d-aia chinezeasca cu noodles. succes mult azi la dr sa vii cu vesti bune!!!!Alysh ma bag si eu la chinez, macar pentru o supa iute acra, nu ratez!!! Ms ca te ocupi!Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+ |
te-am trecut pe lista, iubita

Vlady
simonacip spune:
Neata.
Daca e ok cu astia mici la gradi/cresa si nu faceti intilnirea seara, treceti-ma si pe mine pe lista, abia astept sa va vad!
ANutza, mi-e groaza cind ma gindesc, dar tb sa trecem si peste asta. Ei oricind ar prefera acasa decit la gradi, dar nu se poate nici asta...
MsBB, bine ai venit, si eu sunt verde mai cum arati!!!!F frumoase pozele
DanaH frumosi copii, superba piscina, crize la fel imi face si Mati si culmea e ca daca vreau sa-l alin tot el se supara, m-a muscat acum 3 zile cind am vrut sa-l ridic de jos, de m-a invinetit. deci fiu-miu nu vrea consolat. Prefera ingorat, e chiar mai bine cind ies cu totul din camera(si asta si fac)
Ah, nu mai pot scrie.
Va pup, poate revin.
Miine merg la dr, sa-mi tineti pumnii, cine stie ce aflu..
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alysh
te-am trecut pe lista, iubita ![]() Vlady |
abia astept sa ne vedem. Ramane pe maine?Laurita, mami
6+
Reallaura spune:
Sis hai nu mai fi asa disperata!! Daca nu e bb, ma ajuti pe mine, nu???
Mergem in concediu iarasi cu 2 mici, ai vazut ce greu e!!
Laurita, mami
6+
gabitzam spune:
'neatza buna, fete frumoase!
MsBB, am vazut si eu pozele acum de la servici, super tare!!! Esti o curajoasa si stiu ca nu v-ati plictisit nici o secunda. Ma bucur pentru voi.
Alaturi de SEBI