Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

da sis, oricum te ajut, stai calma..
www.youtube.com/watch?v=ngmG72hgInM&feature=player_embedded" target="_blank">Ia uitati fetelor aici

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

www.youtube.com/watch?v=ngmG72hgInM&feature=player_embedded" target="_blank">Ia uitati fetelor aici

Simona, mami de baieti

Pai da ma Sis dar batranul acu chiar voia sa-l calce pe nervi ca doar nu avea 3 ani!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Simona, mami de baieti

Pai da ma Sis dar batranul acu chiar voia sa-l calce pe nervi ca doar nu avea 3 ani!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+

Nuuuu Sis, voia sa-i incerce rabdarea. Poate la un moment dat chiar ar fi avut nevoie d erabdarea lui, nu?
L-a testat

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata,
Am vazut poze frumoase de la dana si MsBB, am chef de vacanta, iar si iar.
Dana, eu sunt constienta ca adaptarea la gradi depinde de copil si nu exista o reteta pt asta. si ca sa zic asa:'haoleu, re-adaptare dupa fiecare vacanta???' la asta nu ma gandisem

Intrabare intrabatoare: Astazi se sarbatoresc cei cu numele de Ana?
Io pot sa spal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mai, Simona, da cum gasesti tu asa filmulete?
Eu stau prost la capitolul rabdare - nu am ce comenta de filmulet, asteptam ceva mai rau

Eu nu pot veni pe 20 sept. suntem plecati - da poate se org. si pe 20 oct. o intalnire

Msbb, ce de activitati ati avut! bravo voua! asa e frumos!

Inais, pai azi e Sf. Ana, poate se gasea vreo Ana pt. tortul vostru

La multi ani tuturor Anelor!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Micaela, poti spala, uite aici: http://www.calendar-ortodox.ro/sfintii_septembrie.htm
Danicris, acriturile sunt semn de baiat. la mine nu trecea zi sa nu beau ceva acru.
Laura, la tine e invers: daca nu suporti acriturile e semn de fetita.
de abia va astept sa ne spuneti ce ascundeti acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da, da, da, si eu acru la baieti, confirm Atata suc de portocale am baut la amandoi ca trebuiau sa iasa portocalii

Micaela, mai tre' cateodata readaptare si dupa cate un weekend mai rasfatat

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Silvia multumesc, chiar am pus la spalat ca i-am luat mandrei sosetute cu sclipici si vreau sa i le dau

Legat de pofta de acru, nu cred ca arata sexu ca eu numai acru am mancat in primele saptamani (adica 18) si uitati ce fata am, bine ca e ea mai baietoi asa, da tot feminina e, delicata mea.

La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Ana, mladite, surioare, mamici!
La multi Ani Iasmina Ana-Maria! Chiar ma gandeam ca saracu prieten trebuie sa cumpere la cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata!

pentru cele ce-si serbeaza azi ziua numelui! O zi de Sf. Ana frumoasa!

Multumim pentru urari...care au venit si care vor veni!

Micaela ai tu dreptate cu prietenu'. Da' stai sa vezi ca pana acolo vom fi noi, parintii! Cand o pricepe ce si cum si daca seamana cu maica-sa (demanding asa ) o sa fie mare speculanta pe tema cadourilor de zilele ei! Dar asta este...o iubim asa de mult incat chiar ma bucur ca avem atatea prilejuri de a o serba. Desi si fara ele, tot o"serbam"!

Adriana am glumit mai...mai ales ca nu scot tortul la vanzare. Au numarul de tel al clientului si suna...numai ca eu am avut ieri tel inchis......

Nu mai pot scrie ca cineva trage de mine...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Hai mai , sunteti voi dragutze! Multumesc pt complimente dar sa stiti ca e doar vina aparatului . Am noroc ca-s fotojenica si-n plus doar nu era sa pun pozele alea naspa, unde mi se vad pectoralii de baietandru' si tot ce mai e naspa ( nu va zic ) ca si asa nu prea va inghesuiti la intalneala - da'pai daca va mai arat si poze cu mine - chiar nu mai apare nimeni.
Ah, si nu vin cu mana goala . N-aduc cupilu' mic da'-l aduc pe ista mare . Ii dam o jucarie, o grisina ceva si gata, ne lasa in barfa noastra

Inais - mi-a fost greu sa ma hotarasc sa o las acasa dar la intoarcere, vazand ce bine i-a mers m-am simtit mai putin vinovata. Acum suntem si mai disperati dupa ea si parca ne re-descoperim .
Ma gandeam la hotel la un mom dat cum mi-ar fi stat cocosata, urcand si coborand scarile de la hotel de un miliard de ori cu mandra de mana .
speciali sarbatoritei tale dulci

Dani - uf, asa rau este uh? Imi pare tare rau sa aud ca in continuare te chinuie greturile astea pardalnice. Tin pumni sa scapi rpd de el si sa te bucuri in liniste de restul sarcinii.
Sanatate multa lui Vlad si astept vesti bune astazi de la doc, ok? Te pup cu drag!

Alysh - special pt intiativa. Sper sa ne adunam cat mai multe

Laura - supa iute acra sa fie atunci . Un pt Mirci si unul pt

Simona - eu sper din toata inima ca poti veni si tu la intalnire. De cand visez sa va intalnesc. Pt noi cel mai convenabil ar fi o intalnire la pranz, dupa nunto-cumatrie merge o ciorba de potroace , nu?
sa fie totul bine maine la doctor!

Gabitza - si cand ma gandesc ca noi initial am zis ca nu o sa facem nimic altceva decat sa lenevim . Acolo imi era si ciuda sa ma duc la culcare . Ne culcam pe la ora 2 si ne trezeam la 6-7 - n-avem timp de pierdut . Varza am ajuns acasa!
Ce zici? te bagi la intalneala?

Oh, Micaela - iti dai seama cum am suferit ca un caine la gandul ca mai am asa de mult pana la vacanta? Si iata! A venit, a trecut
Visam pt la anul!

Mai daca e rost iar de baut si chefuiala - ma bag in fatza !
Vin si io cu urari de bine, sanatate si prosperitate pt fiecare Ana de aici, pui sau mamica , va urez LA MULTI ANI! si la cat mai multe cadouri!

Gata fetele, va si va urez o zi placuta in continuare. Io ma duc sa ma fac bella si frumoasa - mi-a dat astazi intalnire sotul in orash , chestii romantice - ne dragalim in cinstea celor 3 ani trecuti de la I DO!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput