Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La multi Ani Mariucelor!

Anuta, ufff ce spui tu acolo, eu ma gandeam sa o duc din primavara sa aiba timp sa se obisnuiasca pana incep eu serviciul si numai am incotro. Din ce am citit cica primele 2 saptamani sunt cele mai grele, dar nici nu imi inchipui cum o sa fie. Te asteptam sa ne mai povestesti cum evolueaza la voi sa stim si noi la cene asteptam

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La Multi Ani Mariilor mici si mari!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fuga fuga, sa intru si eu inante de a incepe sa scriu raportul pt intalnriea de la 12.

in primul rand sa multumesc in numele teodorei MARIA pt urari. si sa uram si noi tuturor mariucelor o zi frumoasa si multa bucurie.

multuemsc si fetelor care ne-au vizonat pozele.
desiree, nu ma super, stai linsitita. eu nu ma suapr nicodata cand aflu experienta sau parerile altor parinti. stiu prea bine ca fiecare are ideile, motivele si felul lui de a fi si oricat ar semana ssituatiile, nu sunt valabile aceleasi solutii. nu fac decat sa ascult/citesc si sa aplic ceea ce cred eu ca functioneaza in cazul meu.
cat depspre crizele teodorei, cand sunt motivate (desi..), ca atunci cand vrea ceva anume de la frate-su din farfurie, desia re si ea in farfuria ei la fel, sau cand frate-su nu ii da o jucarie, sau cand ma trage de mana sa ma duca undeva anume unde vrea ea, rezolv problema. dar de exemplu, cand ii dau lapte, o intreb, spune da, incepe sa bata din picoare ca un calutz pana se incalzeste laptele, iar atunci cand i-l dau se tranteshte pe jos.... ce sa fac? si asta e numai un exemplu.

anuta, micaela, poate sa dureze 2 saptamani, poate sa dureze o luna. la alex a durat cam o luna la inceput si cam 2 saptamani dupa fiecare vacantza, fie ea de o luna sau de o saptamana. la teodora a durat o zi dupa vacantza asta de 5 saptamani. si la aceeasi gradi, cu aceleasi educatoare. depinde de la copil la copil.

acum chair fug sa scriu raportul.
pupici si pe curand.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Annika doarme in ult. timp tare mult dim - 2 ore bune, nu mai reusim sa mergem deloc la intalnirile noastre de bebelusi.
E bine cu somnic, pacat ca nu prea mananca.
Si are si ea crize ... cand nu primeste ceva sau ii spui NU, urla de mama focului

Cleo, unde e mai, vecina ta Socrate?

DanaH, si noi avem bluzita albastra ca a Teodorei.
F. frumos locul - si chiar in casuta aia haoiasa de pitici ati stat?

Apropo concedii - - nici n-am plecat bine la mare - - da mi-a trecut asa prin cap, ce-ar fi sa mergem si de Anul Nou la mare??? mereu mi-am dorit sa mergem in Caraibe de Revelion
Daaa, visez si eu

Cum mai Micaela, n-ai inceput jobul? eu asa credeam. Pai ia treci tu atunci mai des pe aici, sa ne mai povestesti de voi

Anuta_maria, bietul pui! Mai asteapta insa, prima zi e sigur mai dificila, se va obisnui cu timpul.

La multi ani Mariilor!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

La multi ani! Mariilor si Marucelor mari sau mici. Si puiului meu cel mare LMA!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

La Multi Ani!!!!!! Multa sanatate si fericire tuturor Mariilor!!!!!!!

emycor mami lui RARES-SEBASTIAN

http://picasaweb.google.ro/emycor/RARES1AN#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de Sf. Maria!!! Un pupic special pentru un carliontza Iasmina Ana Maria, Mara, Sara Maria by Alina_Anto, Maria Eliana by Mihaser, Teodora Maria by Chinabulina, Sara Maria by Monik, Sara Maria by Alex@Sara Teodora Maria by DanaH si printesa Daria Maria a lu' Micaela

mama cate torturi si cate sucutze azi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana, Belleane, Alysh sper sa va fi dat o idee buna cu aspiratorul. Mircea nu rezista o zi fara el! Ii dau doar batul, dar uneori il las sa si dea cu el, cand trebuie sa fac curat...
Msbb, Lorich bine ati venit, speram ca v-ati simtit bine
Iulia bine ca sunteti ok!
Mihaser Mirci nu e racit, e ok, doar ca se reface dupa decalotare... inca mai tipa, dar nu asa rau. Ii facem azi ROR-ul
Alysh ce zi frumoasa cu surioara ta! Excelent! Azi facem vaccinul si maine suntem programati la control la puzti. Joi o sa fim fresh.
DAna H superbe poze, cum ne-am obisnuit. SI Mircea e marait foarte mult in ultimul timp. Eu pusesem pe seama racelii/decalotarii...dar poate sa fie si o perioada eu stiu...
Nu in ultimul rand, vreau sa urez tuturor Mariilor, Iasmina Ana Maria, Mara, Sara Maria a Alinei_Anto, Maria Eliana a lui Mihaser, Teodora Maria a lui Chinabulina, Sara Maria a lui Monik, Sara Maria a lui Alex@Sara, Teodora Maria de DanaH si Daria Maria a de Micaela

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, stii ce sa-i iei lui Mirci de Craciun, un aspirator de jucarie Si lui Andrei i-am luat unul de la Quelle cand era mititel si tare i-a mai placut.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ziua buna, ziua buna !

Daca-i rost de sarbatoare, chefuiala hop si io .
Urez si eu din inima tuturor Mariilor un calduros LA MULTI ANI! sa va aduca viata numai bucurii si impliniri, sa fiti sanatoase si frumoase.
Io abia o astept Maria mica sa vina de la greci sa o pup nitzel , hai chinabulina, hai cu sarbatorita

Eu ma urnesc nitzel cam greu. Ma simt de parca am venit din Honululu . Ba musafiri, ba prin vizite - parca am stat vreun an . Diseara mergem la maica-mea sa-i uram si ei "La multi ani" si poate dupa asta ne-om aciua mai mult pe acasa.

Tre sa ma apuc si de scormonit nitzel printre poze dar din pacate cele mai faine poze sunt cele de la rafting, parasailing, scufundari - care sunt pe DVD-uri protejate . Any ideea cum sa copii niste poze/filmulete protejate? Daca va arat ce fatza aveam la scufundari va jur ca-n viata voastra nu mai intrati in apa de frica sa nu dati de broasca cu chip de om

Am fost super multumita de conditii, chiar mai bine decat ma asteptam. De ex la descrierea hotelului plaja aparea fiind la 250m fatza de hotel si ma gandeam ca o fi la naiba-n praznic. Insa, surpriza, era chiar la vreo 50 de m , in linie dreapta, cum mergeam noi ca infractorii prin curtea altui hotel . Hotelul nou-noutz, fff curat - despre servire n-are rost sa mai vb, se stie cat de serviabili sunt turcii.
Am fost f uimita sa vad ca mai fiecare turc, parca, avea atasata o pusculita, renumitele tipbox-uri.

In fine, nu ma intind, ca stiti prea bine ca daca ma apuc de vorbit nu mai termin ever . Si nu de alta, am promis ca ma intind si io langa mandra vreo juma de ora ca-s nitzel hai-hui, am stat si am chefuit aseara pana p la 1 si m-am trezit cu capul toba

Zic iara - bat fieru' cat e cald - pe 19 vom fi in Bucuresti si cel mai probabil duminica vom avea timp de vreo intalneala , deci: CINE DORESTE? CINE POFTESTE? .
Nu stiu cat de interesanta voi fi, insa, pt ca vom fi iara fara mandra. Am hotarat sa nu o luam cu noi, nu vreau sa o chinui. Drumul este destul de lungutz, apoi vom merge la nunto-cumatria cu pricina si cine stie unde vom sta, cat ne vom foi pe acolo, mai vrem sa facem si ceva cumparaturi ... deci mai bine asa ...

Mai, bag send ca am scris acu juma de ora si ma lungesc pe mess la barfa cu cineva - dau send si sper ca de maine sunt si io mai activa .
Va si sper sa ne vedem cateva pe 20 !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput