Copii cu si fara nevoi speciale impreuna - pareri?
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela77O spune:
LauraB,impresionant!multa sanatate Dianei!slava domnului ca traiti intr-o tara civilizata!
eu personal,sunt dezamagita de tara noastra,ca societate,de unii dintre romani,care au ramas cu mintile incuiate si nu vad decat inainte precum calul...si,la cum functioneaza societatea noastra,nici de acum intr-o suta de ani,nu vom ajunge o tara civilizata,in adevaratul sens al cuvatului...
AnaStroe
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Sheannamp spune:
Avand in vedere ca am scris, ca user, la acest topic nu ma pot implica obiectiv in moderarea lui si a mesajelor scrise in el.
Colegii mei sunt avizati asupra lui si vor lua o decizie privind inchiderea si eventuala sanctionare a anumitor mesaje.
Personal, imi pare rau daca se va inchide. Am invatat multe din aceste 11 pagini si unele dintre ele mi-au intarit convingerea ca aceasta lume este cumplit de nedreapta.
In ceea ce priveste atitudinea si mesajele utilizatorului felicici ele trebuie sa primeasca exact ceea ce merita si cei care se comporta-gandesc asa in realitate: IGNORE/REJECT si IZOLAREA lui la marginea societatii. Pentru gandire de om primitiv, respectiv, mamifer necuvantator numai e loc in societatea de azi. Omul a evoluat si civilizatia se lupta pentru acceptarea nediscriminata a tuturor.
Cine nu poate sa nu gandeasca precum nazistii/Ku klux Klanul sau sustinatorii apartheidului din Africa de Sud este fie reeducat si daca nu se poate marginalizat si izolat.
Asa ca va rog sa ignorati de aici inainte mesaje ca cele scrise de felicici. Nu merita altceva. Nici macar injurii
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheannamp Avand in vedere ca am scris, ca user, la acest topic nu ma pot implica obiectiv in moderarea lui si a mesajelor scrise in el. Colegii mei sunt avizati asupra lui si vor lua o decizie privind inchiderea si eventuala sanctionare a anumitor mesaje. Personal, imi pare rau daca se va inchide. Am invatat multe din aceste 11 pagini si unele dintre ele mi-au intarit convingerea ca aceasta lume este cumplit de nedreapta. In ceea ce priveste atitudinea si mesajele utilizatorului felicici ele trebuie sa primeasca exact ceea ce merita si cei care se comporta-gandesc asa in realitate: IGNORE/REJECT si IZOLAREA lui la marginea societatii. Pentru gandire de om primitiv, respectiv, mamifer necuvantator numai e loc in societatea de azi. Omul a evoluat si civilizatia se lupta pentru acceptarea nediscriminata a tuturor. Cine nu poate sa nu gandeasca precum nazistii/Ku klux Klanul sau sustinatorii apartheidului din Africa de Sud este fie reeducat si daca nu se poate marginalizat si izolat. Asa ca va rog sa ignorati de aici inainte mesaje ca cele scrise de felicici. Nu merita altceva. Nici macar injurii |
ca bine zici,mai bine izolam astfel de specimene,sunt un real pericol pt societate!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Qamar spune:
Laura,
multe multe imbratisari pentru Diana frumoasa
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
Chuny spune:
Va rog sa nu va mai necajiti pt randurile lipsite de empatie. Acelasi user facea la un alt subiect o lista cu copii care nu ar avea voie sa se nasca ... din punctul ei de vedere trebuie sa intrunesti conditii clare si precise ca sa poti exista fara sa deranjezi, altfel mai bine dispari ...
ata ete ...
in rest, nu inteleg marea drama daca elevii din cele 2 lumi se intalnesc cateva ore pe saptamana, ca am inteles ca nu vor sta tot timpul impreuna ...
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
Marina spune:
dar eu am butoane in plus asa ca o sa-ti pun cu placere o bulina rosie. Asta pentru ca avertismentele gen triughi colorat mi se par mult prea blande pentru perseverenta cu care incerci sa discreditezi aceste mame cu adevarat speciale.
Citat: | ||
citat din mesajul lui felicici
Absolut deloc! Insa ma bucur ca nu ma poti trage de urechi, sunt sigura ca ai face-o! Lorena(19.12.2007) |
Chuny spune:
ca e atee sau nu, nu ma intereseaza, e dreptul si libertatea ei; dar e drept ca are o gandire destul de nazista asa, deci nu merita luata in seama.
Insa sunt sigura ca daca ar aparea in curtea ei o problema f grava, ar lupta cu toata forta pt drepturile persoanelor cu nevoi speciale din Romania. Insa atata vreme cat problemele se afla la altii ...
Marina spune:
cu voia voastra eu nu l-as inchide...mi se pare un subiect util si o discutie constructiva (cu exceptia de rigoare din pacate)
Daca totusi considerati musai sa fie inchis dati-mi un PM va rog si o sa-l inchid.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheannamp Avand in vedere ca am scris, ca user, la acest topic nu ma pot implica obiectiv in moderarea lui si a mesajelor scrise in el. Colegii mei sunt avizati asupra lui si vor lua o decizie privind inchiderea si eventuala sanctionare a anumitor mesaje. Personal, imi pare rau daca se va inchide. Am invatat multe din aceste 11 pagini si unele dintre ele mi-au intarit convingerea ca aceasta lume este cumplit de nedreapta. In ceea ce priveste atitudinea si mesajele utilizatorului felicici ele trebuie sa primeasca exact ceea ce merita si cei care se comporta-gandesc asa in realitate: IGNORE/REJECT si IZOLAREA lui la marginea societatii. Pentru gandire de om primitiv, respectiv, mamifer necuvantator numai e loc in societatea de azi. Omul a evoluat si civilizatia se lupta pentru acceptarea nediscriminata a tuturor. Cine nu poate sa nu gandeasca precum nazistii/Ku klux Klanul sau sustinatorii apartheidului din Africa de Sud este fie reeducat si daca nu se poate marginalizat si izolat. Asa ca va rog sa ignorati de aici inainte mesaje ca cele scrise de felicici. Nu merita altceva. Nici macar injurii |
apropos de civilizatie, off topic, dar sa ne mai descretim putin fruntile.
avem un mic birou, intr-un bloc cu doua etaje, noi functionand la parter. saptamanal in cutiile postale, vin reclame. locatarul de la etajul 1, o familie de irakieni, arunca intotdeauna reclamele pe jos langa cutiile postale. nimeni nu le ia, pentrca nu exista personal pentru curatenie. uneori le-am luat eu, sau sotul, alteori o doamna din Eritreea, care locuieste la etajul doi. asa au trecut multe luni...intr-o zi i-am spus sotului:"eu ii duc astuia hartiile la usa!". acum doua saptamani, am venit la birou si am gasit iarasi maldarul de reclame pe jos...le-am luat si am urcat la usa lui....a iesit cu o figura suparata, dupa ceva insistente de sunat, i-am spus : "Bitte, aceste hartii se pun in contanier la Alltpapier!" el se facea ca nu intelege...atunci l-am apucat de mana si i-am spus :"Vino!" , se impotrivea, eu totusi nu l-am lasat si a coborat impreuna cu mine iar eu am continuat sa-i spun "stiu ca intelegi germana, aici suntem intr-o tara civilizata, nu aruncam hartiile pe jos, uite aici se pun reclamele care nu-ti trebuiesc...." se facuse rosu ca racul. si am spus in engleza, :"daca nu esti civilizat, te civilizam noi!" cred ca m-a inteles, ca a facut niste ochi....
probabil i-a fost o rusine cumplita, ca de atunci nu mai vad reclame pe jos.
scuze de off topic.
Laura, . ce as veni la Vancover! sanatate multa si impliniri!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
sorana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diuna
Am citit si eu, mama de baiat orb, postarile de pana acum.. N-am fost tentata sa conving pe nimeni ca cei care interactioneaza cu copilul meu sunt mirati de cate lucruri invata de la disabilitatea aceasta, experiente si situatii la care nu s-au gandit niciodata. Am citit si am luat ca atare toate parerile, dar nu pot fi de acord sa imi excludeti cu totul copilul de la o educatie normala! Asa ca permiteti-mi sa va spun ca, cu un minim de dotare si un profesor insotitor, opilul meu, orb ca o cartita, v-ar putea concura copiii cu handicapuri mai ...normale( sic!). De ce sunt ei izolati in leprozerii? Doar pentru ca suntem o tara saraca. Am avut sansa, in vara aceasta, unui training pentru parinti sustinut de psihopedagogi ce educa copiii nevazatori in SUA. Toti lucrau in scoli normale cu acesti elevi. Indoctrinata si eu de anii de izolare in care am crescut, am pus o intrebare edificatoare in acest sens, cum am realizat ulterior: ce meserii practica acesti copii cand devin adulti? Ce scoli urmeaza? Dupa cateva minute de pauza in care trainerii nu intelegeau rostul intrebarii am primit raspunsul "Sky is the limit!" Va multumesc ca mi-ati permis sa atrag atentia asupra nedreptatii extreme cu care ati separat orbii si surzii de restul lumii si va rog, daca ajungeti in situatia in care copilul vostru va avea un coleg orb( sunt absolut convinsa ca va exista aceasta zi!), lasati-i sa se joace impreuna!Lasati-i sa invete impreuna! |
Poate ca nu stiam eu bine. Poate ca acum exista posibilitatea asta, de a invata in aceleasi scoli. De jucat impreuna, normal, nu asta era problema. Eu stiam (poate de pe vremuri) ca se invata alfabetul Braille (asa se scrie?) doar in scoli speciale, ca se invata limbajul semnelor doar in scoli speciale. Daca ma insel mea culpa.
Eu am presupus (si daca ma insel mea culpa) ca sunt scoli speciale in care educatia e aceeasi, dupa aceeasi curricula doar ca se preda folosind semnele sau folosind alfabetul Braille.
Poate ca m-am inselat si poate ca se frecventeaza aceleasi scoli cu translator sau ma rog, cumva astfel incat sa fie ok pentru toti.
Eu personal nu am fix nimic impotriva. Mi se pare perfect ok atata vreme cat exista conditii. As fi incantata sa fie asa. Ma indoiam doar ca "in sistem romanesc" exista in scolile publice astfel de facilitati. Daca m-am inselat inseamna ca o sa-mi reconsider parerea si ca de fapt guvernele noastre chiar au facut ceva util ...
Nu am inca un copil de scoala deci nu stiu exact daca sunt sau nu conditii de genul asta. La gradinita nu erau (dar e posibil sa fie la alte gradinite).
Sorana si Monica (in curand scolarita)