Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Cumatra, m-ai bagat in boala cu costumele tale. Ce ma oftici! Mai ales ca eu plec la mare acuma.
Erina, si eu vreau sa merg cu ea la Mini Prix, tot asa nici eu nu imi gasesc nimic cand merg singurica.
Papanash, acum am citit ideea sotului tau de a te informa pe forum. Pai asta e absolut irelevant, gandeste te sa fi intrebat oricare mamica din gradinita lui Adi, niciuna nu ti ar fi pomenit de fractura de clavicula, deci era irelevant. Eu zic sa decizi tu. Daca altfel esti multumita, nu poti judeca dupa un singur accident. Si oricum de acum incolo sper sa fie mult mai atenti, cel putin cu Adi.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
singura75 spune:
devylla, frumoase foc fetitele, sa-ti traiasca, sa te bucuri de ele. Ce mare pare Erika!
Teo, te-ai facut provizie de costume de baie pt vara viitoare? ai auzit cumva ca o sa se adanceasca criza?![]()
daragute toate.Le-ai probat si in fata sotului ![]()
?
Gabriela77
fetita mititica si pe mama ei.Cred ca e mai bine sa o ai langa tine,cum a facut Vero.Faza cu pupatul mainilor m-a dat gata, cat de mult sufera mititica.Si Mihnea e fff sensibil,delicat chiar daca e baietel .
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Tare mi as dori sa fiu capabila sa fiu undeva la mijloc cu copiii mei. Dar greu... |
Greu cu beutura, asa-i?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Roxana_G spune:
Gabriela,
fetele, sa fie frumoasa revederea si sa va bucurati una de alta in weekend!
Rox , mamica
Yaia spune:
Devyllo, delicioase broscutele tale!
Poze
Roxana_G spune:
Doamnelor, daca raman somera e din cauza voastra! Ca eu aveam treaba si e si seful pe aici si rad de una singura cu ochii in ceea ce ati dezbatut voi. Iaca asa cu polenizarea, beuturica, tweety si alte asemenea.
Acuma ma retrag la munca. Doar vorba pentru cuscra Prisi. Baga Mydocalm si Arcoxia si un pic de masaj local cu diclofenac. 
Cumatra, frumoasa ideea bunicilor, eu cred ca se va bucura Mihnutu. Sa o foloseasca sanatos!
weekend placut tuturor! Poate pe maine seara sa mai intru sa va salut inainte de concediu.
Rox , mamica
melaniatud spune:
Papanash cred ca dupa patania cu toboganul Adi va fi f f bine supravegheat de misse asa ca va fi mai in siguranta de acum incolo. Banuiesc ca e greu sa treci peste episodul acesta....adica il inteleg perfect pe sotul tau dar cred ca nu a trecut destul timp de la ccident incat sa constientizeze ca si in alta gradi riscul e acelasi. Sper sa rezolvi pb cum crezi tu ca e mai bine...la copil ma refer!
Gabriela77 spune:
Teo, te imbratisez cu drag! Si bine ca mi-ai amintit sa dau si eu o raita sa ne luam papuceii de toamna, mai ales daca spui ca sunt modele dragute de fetite!Distractie frumoasa la bunici, bine ca are cine sa il rasfete pe Mihnutul-dragutul!
Yaia, da, si eu zic ca e important timpul de calitate petrecut alaturi de copilul tau, sa o vad dormind noaptea si cand ma trezesc ea sa fie acolo! Sint impacata cu decizia asta, sa vedem insa cum va fi acomodarea la gradi dupa experienta asta! DE luni, purcedem! Eu in locul compotului tau bagam limonade la greu!
Singura, Roxana 
Weekend frumos tuturor! sa ne auzim cu bine!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, da, si eu zic ca e important timpul de calitate petrecut alaturi de copilul tau, sa o vad dormind noaptea si cand ma trezesc ea sa fie acolo! Sint impacata cu decizia asta, sa vedem insa cum va fi acomodarea la gradi dupa experienta asta! DE luni, purcedem! Eu in locul compotului tau bagam limonade la greu! |
In plus e si ea mai linistita, adica te vede macar seara si stie ca nu ai parasit-o. Noi ii spunem lui tudor in fiecare dimineata poezia cu 'asta e serviciul tau, mami si tati merg la serviciul lor sa aduca bani sa cumparam "ciocotaca" (ciocolata), vine mami si te ia dupa-amiaza!'. Acomodarea dureaza putin (la noi reacomodarea cam o luna), dar cand il vad cum se bucura la ora 4, cand merg sa-l iau, imi vine sa-l mananc cu tot nisipul pe care il strange in gluga, body, scutec si unde mai reuseste musiu sa-i bage! Chiuie si danseaza de fericire si e musai sa-l iau in brate sa ne dragalim putin, abia apoi discutam cu educatoarea ce zi a avut.
Clujul crede ca limonada nu a fost incercata? He-he...si inca de cat timp. Dar nu merge. Fanta pot bea, chiar merge. Limonada, nu prea. Nici cumparata, nici facuta in casa. Dar compotul de visine...mmmmm.
Acestea fiind zise, sa aveti un weekend minunat. Merg sa-mi iau pruncul si sa ma bucur de bucuria lui cand ma vede!
Poze