Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Andreea Cristina, Stefania Daria, Alexia Rhiana si Matei
sa fiti sanatosi si norocosi!
Alinush, felicitari si refacere rapida! Sa va traiasca micuta Doris, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
prisi spune:
hello,
eu sunt pe aici va citesc si mor de ras Carpatina
am vazut si colectia impresionanta, si trimit si pupicei Sarei dar nu va pot onora cu prezenta prea mult , ca nu pot sa ma asez si din picioare scriu f greu ca sunt efectiv intepenita de spate, ma gandesc cum sa ma asez in masina sa ajung pana acasa, ca tati e cu treaba si nu poate sa vina sa ma ia si treb sa ajung cumva , am luat un pumn de pastile pana acum , dar degeaba, am vb cu un dr si cica sa stau pe podea macar o zi , dar sa vad cum ii explic lui Miru asta, ca ea e calare pe mine de cand intru pe usa pana adoarme 
va doresc un weekend minunat in caz ca nu reusesc sa mai intru ca treb sa plec si la sibiu sa taiem motzul la finut
pupicei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Va pupacesc pe toate,urez 

sarbatoritilor ce vor urma:
05 septembrie- Miruna de mami LaviniaN
05 septembrie- Rares Fabian de mami alina m
05 septembrie- Maria Teodora de mami bikmaria -
special pt nora mea
05 septembrie- Ana-Maria de mami magdaz
06 septembrie- Rares de mami Pinacolada
06 septembrie- Miruna ,carliontata noastra frumoasa
de mami prisi
06 septembrie- Gheorghe ce finut
de mamica compozitoare Sabina
06 septembrie- Stefan de mami Mariadia
06 septembrie- Eliza cea nazdravana,dulceata Xena de mami Ramonaiani
06 septembrie- Raisa-Maria frumoasa cu ochi albastri de sub Tampa de mami sexi Si_Bv
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Yaia – Sa fie la ei acolo! Dar cred ca noua romanilor chiar ne place sa pastram apropiate relatiile cu rudele…mai ales moldovenilor…zii ca nu-I asa ca doar esti moldoveanca! Eu cand m-am mutat La Iasi am avut surpriza sa gasesc o familie f f unita si saritoare… si aici ma refer la unchi, matusi si veri de ai sotului. Si eu sunt genul de om care vreau sa fiu lasata in pace, sa nu se bage nimeni in viata mea si sa ma ajute cineva doar daca ii cer insa mi se pare f important ca Tudor sa petreaca cat mai mult timp cu bunicii pt ca eu am fost crescuta in familie..adica pana la ora 5 dupa amiaza stateam cu bunicii si apoi cu parintii si am amintiri deosebite din copilarie datorita bunicilor mei. In fine asa sunt ei …cat despre calit cred totusi ca exagereaza si cum spuneai tu candva este bine sa existe un echilibru in toate. Yaia- Si nu te antrenezi si tu daca acolo macheala e sport national? |
Sa spunem ca sunt o moldoveanca atipica: familia e formata din mine, sot, Tudor si delfinasul/a pe drum. Apoi vine familia largita, unde intra socrii, parintii, fratii, surorile, cumnati/cumnate, nepoti. Astia sunt bineveniti oricand, oriunde si oricum. Cat priveste matusile mele sau ale sotului, verisori si verisoare, unchi si alte rubedenii mai indepartate, eu zic sa stea acasa la ei si sa vina doar invitati. Nici eu nu merg la ei in vizita ne-invitata si ar fi bine sa-si vada de ale lor, asa cum imi vad si eu. Parerea mea. Asta poate si pentru ca am atatea neamuri si nu toate bune, unele cam bagarete, dar de, nu le poti alege. Asa ca tii distanta! Dar asa sunt eu, sora-mea zice ca-s cam nebuna!
Ma bucur pentru tine ca ai intrat intr-o familie unita si ca-ti place. Mai rau era de nu-ti placea.
Eu cred ca buncii au rolul lor, dar in niciun caz nu trebuie sa se substituie parintilor. Parerea mea, iarasi!
Cat priveste cealalta problema, la fel de serioasa, eu nu practic sportul asta ca nu-i vad utilitatea. Nu m-am imbatat niciodata si nu vad de ce as face-o. Ma simt bine in pielea mea si sunt relaxata si dezlegata la limba si fara beutura la bord (asta cred ca v-ati dat seama deja
Dar am o colega la birou, o norvegianca, ce se imbata cui la fiecare petrecere. Da' cui rau de tot, de nici nu mai stie de ea.
Eu cred ca in Romania se mananca si se bea exagerat. Diferenta intre romani si finlandezi: primii vor sa vada cat de mult pot bea fara sa se pileasca, ultimii vor sa vada cat de repede se pot imbata, cu o cantitatea cat mai mica de alcool (sa iasa ieftin, ca beutura e scumpa si ei de fapt vor doar sa fie beti).
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
mihailescu teodora spune:
Io sunt pe picior de plecare,fug mai repewde acasa sa fac bagaje pina vine si sotul meu de la serv!
Plecam la maica mea!!Yuhuuuuu,are M pe unde misuna!
Ai mei stau la curte si sa vedeti ce minunatie de casuta i-a cumparat taica miu lu' praslea!
Are in plan sa-i faca un mic Disneyland in curte
!
Zapaceli de pensionar![]()
O sa am grija sa nu fac excese alimentare ca tre' sa incap in sumedenia de costume de baie!!!!![]()
Un we de vis sa aveti,vremea se anunta super!!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Maria, va tin pumnii si voua pentru mersul la gradi.
Crishtina, ne bucuram de vestile bune. Eu zic ca rezolvati voi si cu olita. Daca te ajuta cu ceva, eu nici nu am facut vreun demers in acest sens.
Andries, bine ai revenit!
Imi pare rau ca nu e totul bine cu voi, va doresc multa sanatate si rezolvarea tuturor problemelor.
Yaia, m-am amuzat copios la descrierea localnicilor vostri. Desigur ca mie imi par exagerati, dar eu zic ca si latinii-balcanici sunt exagerati la polul opus. Ca si infofoliti ca ai nostri, tot la reumatism ajung. Tare mi as dori sa fiu capabila sa fiu undeva la mijloc cu copiii mei. Dar greu...
SabinaY, m am socat si la povestirile tale, nu credeam ca si japonezii sunt asa cu calirea.
Rox , mamica
singura75 spune:
Buna ziua si de la noi!dau cafeaua de dupa amiaza
sa ne tina in priza pana diseara
Vero,felicitari pt acomodarea la gradi,cred ca esti mult mai linistita acum cu Bia langa tine.Da-i ceva pt imunitate daca are ceva muci si aspir-o.Mihnea a patit-o cu mucii.Am zis ca are punini, nu e nevoie sa-l aspir, numa ca i-au coborat in gat ,a inceput sa faca febra mare si am luat tratament.
Roxana_G spune:
Doamnelor, m-a apucat frigul de ce am citit pe la voi, deja i am pus pe colegi sa inchida aerul conditionat.![]()
Greyeras, sa ii fie de bine tunsoarea fetei.
SabinaY, absolut superbe pozele, m-au topit broscutele tale.
Erina, sa stii ca si eu uit mereu vigantolul. Nu i-am dat toata vara. In ceea ce priveste gradi, mi se pare normal sa vrei sa stii ce face acolo. Desi sa ceri programa e deja prea mult, in principiu la varsta asta ei urmaresc sa dezvolte alte abilitati copiilor (sa fie independeti, sa apartina unui grup, sa participe la activitati, etc), nu atat in scopul invatarii. Cel putin asa a fost la noi la Alex. La ea se numea grupa foarte mica si mergeau pe aceeasi programa de la grupa mica, insa evident adaptat varstei lor.
Rox , mamica
Yaia spune:
Vom avea weekend plin, sa curga sampania:
LA MULTI ANI sanatosi si fericiti
Miruna, cehoaica noastra de mami LaviniaN
Rares Fabian de mami alina m
Maria Teodora, Teuta iubita de fiul Duamnei cu Tweety pe tzitzi, de mami bikmaria
Ana-Maria, cu ochii mari si frumosi de mami magdaz
Rares, nazdravan catarator pe geam de mami Pinacolada
Miruna, cretulia minunata si nepoata bunicii bautoare de 'bele' de mami prisi
Gheorghe, explorator in afara curtii de mami Sabina
Stefan de mami Mariadia
Eliza, Xena cea razboinica de mami Ramonaiani
Raisa-Maria de mami Si_Bv!
Sa va fie vietile minunate!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, analizele lui Alex au iesit bine. Am fost si la oftalmolog si vede foarte bine, nici probleme cu ochisorul care fugea nu mai are. Ramane sa mai vedem un neurolog dupa conced, asa ca sa stam linistiti, desi nu cred sa fie o problema. Cica mai apar la copii asa simptome de migrena uneori si dispar de la sine. Cat despre gradi a voastra, eu cred ca l-as duce in continuare. De altfel am dus o pe Alex si dupa ce a cazut de cateva ori bune, si dupa ce am avut probleme cu o ingrijitoare care o mai smucea. Am perseverat in a expune problema si a cere un remediu si pana la urma a fost ok. Poate ca ar trebui sa il pui pe sot sa caute el o gradi si sa gaseasca o modalitate sa se asigure in prealabil ca acolo nu se produc accidente. Daca el zice ca asa e, atunci il muti. ![]()
Rox , mamica