Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)
Raspunsuri - Pagina 14
veroboroda spune:
Sngura75, multumim pentru felicitari.Sper sa ne fie bien si de aucm incolo. Tratament de imunizare am inceput deja, dar sunt abia la inceput dureaza pana isi face efectul.Imi pare rau ca ai avut probleme asa mari incat te-ai gandit la divort.Si eu am astfel de ganduri de cate ori ma cert cu el pana acum cred ca am divortat de mii de ori . O fi fost ceva in atmosfera ca si eu am fost si sunt la cutite cu ai mei.
Cica e Pluto in opozitie cu Marte cred ca de aia sunt relatiile tensionate
.
mamica necajita.
Eu mai am putin si o sbughesc spre casa, maine am musafiri,imi vin neamurile de la Bucuresti(avem botez in familie) si trebuie sa bag program administrativ si bucatareala.
Aaa , am uitat sa va spun ca azi bia a papat tot la gradi..Uraaaaa si zice tati ca nu mai are mucisori, vad eu cand ajung acasa.
Hai cu pupi si we placut
Mami de printesa Bianca Elena
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Ultimul mesaj si fac o pauza pana pe seara de forum. Sa impart cu voi bucuria: gaza dolofana si broscute Le las public pana diseara...ca iar am pitici pe creier cu poze publice pe net si la ce pericol te expui! "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Absolut minunate....fara cuvinte, poti sa fi mandra de broscutele tale.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
carpatina spune:
Greyeraso, un mare
pentru Adelina cea dezghetata! Poze cu tunsoarea noua ai? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Noi facem o saptamina pauza de gradinita dar cind ma intorc am o listaaaaa lunga cu intrebari-legitime zic eu dewspre cum functioneaza clasa dariei (cine sta, cum sunt insotiti copii pe parcursul tranzitiilor, cum sunt stimulati...). De la 15 cer sa vad curicullum pentru grupa ei... |
Erina, de acord cu legitimitatea intrebarilor.. dar.. nu trebuiau ele puse inainte de a o inscrie acolo? Ce faci daca raspunsurile nu-s pe masura asteptarilor? O muti?
=====================
cecilia L spune:
papanash, nu stiu ce sa zic legat de decizia voastra legata de gradi, cred ca acelasi lucru i se poate intampla si in alta parte, gandeste-te ca o sa vrea innapoi mai ales ca acum ii place si cere la gradi, e posibil sa nu accepte prea usor alta gradi, eu cred ca ar trebui sa clarifici lucrurile cu dir. si sa vb misssse.....eu cred ca vor fi foarte atente la el de acum.......dar decizia va apartine, sunt sigura ca o sa o luati pe cea mai buna.
Felicitari Alinus si bine ai venit micuta printesa
Un sfarsit de saptamana placut, noi plecam sa sarbatorim in deplasare baiatul...prima parte.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
sa schimbam gradinita, credeam ca s-a inteles. propunere n-are cum sa faca, tinand cont in primul rand de programul lui infernal de munca, cica io tre;sa ma documentez bine |
Pai tu te-ai documentat bine si data trecuta.. si uite ce-a iesit!
Eu nu-s sigura ca, fiind in locul tau, as schimba cresa ..
=====================
carpatina spune:
Prisi, petrecere buna in weekend, sper ca de-acum te poti misca!

=====================
aandreea27 spune:
buna seara si de la noi.am avut o saptamana foarte obositoare cu un bilant de gradi nu prea roz.prima zi aplans,a doua zimai putin,a treia ca prima iar azi nu a plans deloc ptr ca.......nu a mers
.
avem deja o viroza cu o forma usoara,doctorita a zis ca putem merge dar am preferat sa nu riscam.asa ca azi a stat cu dadi(cumnata mea) si zice ca i-a papat ficatii,plamanii si ceva dintr-un rinichi
.
cu intarzaiere,bine ai venit doris maria de mami alinush,sa ai o viata frumoasa sa fii sanatoasa si papacioasa.
la multi ani sarbatoritilor zilei de azi:
andreea cristina de mami georgi_ana25
stefania daria de mami florentinalo
matei de mami aminoreau
alexia rhiana de mami aurelia 27
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aandreea27 spune:
mamici cu copilasi care s-au acomodat cu gradi,cum ati facut?stiu ca in timp o sa se acomodeze dar mi se rupe sufletul cand il iau la ora 12.30 si il aud plangand pe scari.
papanash eu cred ca nu exista gradinita perfecta.toate au o buba undeva.tu stii cel mai bine ce vrei eu iti urez succes.
gabriela bafta la gradi si acomodare rapida.si eu am avut baietelul la mama mea si stiu ce a fost in sufletul tau.nu vreau sa imi aduc aminte despartirile de duminica.de la tg jiu pana la pitesti nu eram om.ma uit acum la el si nu imi vin sa cred ca este langa mine,asa mult mi-am dorit sa il aduc.
papanash si lui andrei ii place cu tramvaiul caruia el ii zice invariabil almaie sau daiu.ba chiar servim cate o plimbare cu almaie asa sa nu ne plictisim intre 2 alergaturi![]()
apropo de imunizari,ce le dati puilor.mie de fapt lui andrei
i-a dat doctoresa oscilococcinum,imunogrip si septilin.
vero,felicitari biancai ptr acomodarea rapida,cred ca esti foarte usurata.
fug sa ii fac laptele impricinatului.
noapte buna de la noi.week-end placut.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)