Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Alinush felicitari si bun venit pe lume printesei Doris, refacere usoara

Devylla sunt absolut delicioase, sa fie sanatoase si sa-ti aduca numai bucurii

Sim petrecere frumoasa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Carpatina merci

Rox merci , acum sunt un pic mai bine , dar am luat azi midocalm, arcoxia, voltaren retars si cred ca la un moment erau prea multe ca era cam droghi, asa ca am ajuns acasa , am reusit sa o pacalesc pe Miru sa stea cu tati si am bagat o ora de somn, am mai pus niste supozitoare cu diclofenac si unguent artro stop si vad ca sunt ok, acum sa vad dimineata, oricum la noapte dorm pe podea sa ma indrept

poze

Mergi la inceput

Vero felicitati pentu acomodarea rapida, pupicei la amandoua

Andreea , iar pentru tanarul gradinar mult succes si acomodare rapida, of mama ei de gradinita

eu ma gandeam sa ma duc sa vorbesc la gradinita de pe strda poate o primeste si pe Miru macar 4 ore, nu stiu daca au grupe asa mici, dar nu ma lasa mamaie, a zis sa o mai las pana la primavara, ca o sa vina frigul si sa nu o scot devreme din casa si o sa fie mereu racita, eu as fi dus-o pentru socializare, dar cred ca dupa ce ne mutam la noi o sa invitam musafiri mai des sa nu se simta fata singura

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Carpatino, ai dreptate, dar el vrea sa faca pipi din picioare , cum a vazut la cei mai mari la gradi, sa vezi cum incaleca olita si pune mana la putza ( ca nu stie inca cum se tine problema si el impinge si apasa peste tot ) si face pe langa . Plus ca daca-i cu fundu gol uita ca tre'sa mearga la oala ( care sta langa pat, in camera ) si face pe mocheta. Nu te gandi ca pe caldurile astea nu-l lasam eu in fundul gol, altfel.

Cineva spunea ca a pus o minge de ping-pong in vasul de WC, si i-a explicat baiatului ca trebuie sa faca pipi astfel incat sa scufunde mingea (cred ca atunci cand tragi apa e destul de usoara mingea sa pluteasca si sa ramana tot acolo ).

Luiza - nu in DE, firma de inchiriat costumele de petrecere ar trebuie sa fie in Bucuresti.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

No ma bucur ca v-au placut mogalnetele mele.
Teo nu as putea sa-ti dau un sfat.caci si eu sunt indragostita pana peste urechi de ele

Va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Melania pai asta este singura solutie pe care o am in plan.Am sa o las sa faca cum doreste o perioada,si vedem noi.Doar nu o sa faca pe ea o viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Am intrat sa va spun:

Petreceri frumoase copiilor aniversati week-endul acesta!!!
La multi ani puiuti dragi!!!

Petreceri frumoase celor care nasesc, taie motul...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Roxana, cred ca am sa intreb dupa 15 cum se desfasoara programul, pe ore. Daca vor sa imi arate programa cu atit mai bine.
Si eu voi insista cu problemele care sunt importante pentru mine si Daria si care deocamdata nu au acoperire.
Si Daria e la grupa foarte mica.
Cu mincarea le-am spus deocamdata sa nu insiste pina se obisnuieste cu noua rutina (ma bucura sa vad ca au o armata de ingrijitoare si cred ca siguranta copiilor e OK).
As avea eu comentarii la piinea cu gem si lipsa unui snack de fructe dar deocamdata Daria maninca acasa, la 7 si un pic fructe cu cereale asa ca e bine.

Ma bucur sa aud ca analizele si testele Alexandrei au iesit bine!!!

Carpatina, la discutiile preliminare nu am intrebat meniul, sau cum se fac tranzitiile...
Trebuie doar sa ma relaxez un pic, astept evaluarea de dupa 15 si sper pentru ce e mai bine. Deocamdata sunt multumita ca o parte din personal imi pare destul de groomed, ca locul e curat si bine organizat (cladirea e special construita pentru aceasta destinatie)si ca Dariei ii place sa mearga acolo.

amindurora, pregatiri usoare pentru concediu Roxana si un week-end frumos Carpatina!

11+

Mergi la inceput

Multumiri pentru gindurile bune si urari pentru fratello. Ziua lui o aniversam la sfirsitul week-endului. Ne gindim sa o aniversam si pe Daria in avans.

In rest, tare bine e acasa dar drumul e lung si obositor...asa imi e mila de Daria...de fapt de toti trei...
Azinoapte mi-a fost rau-cred ca am incarcat rau stomacul dupa asa oboseala...

Va doresc vreme excelenta si week-end minunat!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani copilasilor care au implinit 2 anisori
Andreea Cristina de mami georgi_ana25
Stefania Daria de mami florentinalo
Matei de mami Amironeanu
Alexia Rhiana de mami aurelia27
Miruna de mami LaviniaN
Rares Fabian de mami alinam
Maria Teodora de mami bikmaria
Ana Maria de mami magdaz
Sa aveti o viata fericita,cu multe impliniri!

Mergi la inceput