Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)
Raspunsuri - Pagina 16
danuta36 spune:
Alinus felicitari mamico si refacere usoara! Bun venit pe lume Doris!
Devylla tare scumpe mogalnetele 

Melania macar tu ai incercat sa schimbi ceva...am vazut parinti care nu iau nici o masura,poate le convine situatia..
Greyeras sa stii ca se vad deja efectele,papa mult mai bine.Nu pui poze cu noua tunsoare?![]()
Aduta si pe mami
Gabriela of,mititica...tinem pumnii sa se acomodeze usor Sara la gradi!
Erina drum bun spre Piatra si la multi ani lui fratelo!
danuta36 spune:
Sa o laud si eu pe mandra mea..e a doua saptamana in care face la olita.La inceput nici nu vroia sa stea,striga sa-i dau pempo,apoi incet-incet s-a obisnuit.I-am zis ca o laud la tati,la bunu..si a priceput,se pare..plus ca are o carticica,in care e si o poza cu un bebe care sta pe olita..o rasfoieste in timp ce face ![]()
In rest,vorbeste mult,ne intelegem tot mai bine cu ea.
Zilele astea e Festivalul berii la noi,asa ca avem distractie din plin ![]()
Andries spune:
Ei...ce bine e sa fii iar la Dulceturi si Papanasi!! Ma bucur ca am putin timp liber sa scriu, m-a tras Papanash de maneca pe cand bantuiam pe la Umanitare. Si sa stii Carpatino ca nu scriem "siroape" aici, doar ca daca se prinde lumea cine esti
nu prea mai ai libertate sa dai din casa
ca de' afla tot satu'
Apropos de copii imbracati subtire, husband (roman stabilit in ro acum 10 ani) are un permanenet razboi cu mama pe motiv ca infofoleste baiatul.
De exemplu: Busteni, luna mai, dimineata in curte, racorica dar nu exagerat (eu eram in pantaloni trei sferturi si un tricou cu maneca lunga, subtire).
Mirciulix: caciula, geaca fas, tricou m lunga, body m lunga, dres, sosete peste dres, pantaloni fas.
Apare husband, se "enerveaza", scoate caciula, geaca, tricoul, bodyul. Pune tricoul la loc. Scoate pantaloni, dres, sosete, ma trimite pe mine sa-i aduc alti pantaloni mai subtiri. Ii pune pe aia si sosete. Rezultat: tricou, pantaloni sosete.
Vine mama. Se enerveaza. "de ce ati dezbracat copilul? sa stati voi cu el cand o sa raceasca!!!"
Husband "iar l-ai infofolit!! sigur o sa raceasca daca il mai infofolesti mult!!!"
samd, samd...![]()
Andries
Andries spune:
Centura lui fi-miu va fi galbena si sper ca de data asta sa nu rateze iar competitia (data trecuta a facut 40 cu o seara inainte si 38 in dimineata concursului).
Gabi sa stii ca si al meu urla 2 zile cand il mai lasam la mama, ba o data mi-a facut si febra de nervi ca l-am lasat, de a trebuit sa schimbam avionul si sa ne intoarcem din Cipru val vartej, cum am ajuns la el, in 2 ore nu mai avea nimic!!
Teo, dar unde sunt costumele? Ca eu nu am vazut decat 2!
Roxana felicitari pentru steluta!! La mine nu e totul chiar bine, dar e un compromis acceptabil. Cat despre problemele de sanatate...nu sunt ele grave, grave, dar sunt sacaitoare. Cu bubele din capul lui fi-mi trag din aprilie. Ras in cap, uns, ras, uns, ras...si nu cedeaza. Are chiar o zona in care nu ii mai creste par pt ca s-a scarpinat extrem de tare si si-a distrus radacinile.
Papanash..si al meu si-a rupt piciorul la gradi. Au iesit intr-un parc si al meu a vrut sa faca pe pompierul si sa se dea huta de pe o bara foarte inalta. Doar ca i-au alunecat mainile si a cazut de la vreo 2,5 m. Saraca educatoare nu avea nici o vina, pentru ca nu si-a inchipuit ca se va urca acolo unde ii spusese ca nu are voie. Am facut si eu un pic de scandal...si l-am dus la gradi cu piciorul in ghips, a stat 2 sapt pe scaun in timp ce toti tzopaiau...cred ca au fost cele mai grele 2 sapt la gradi
dar de atunci e mult mai atent. Ma refer la cel de 5 ani, Vic. Chestia asta s-a intamplat anul trecut.
Andreea, acomodarea dureaza cam 2 luni. Il lasi si pleci. O sa se obisnuiasca. Fara pupaturi, fara imbratisari lungi...mai rau fac. V s-a acomodat asa de bine ca in 3 zile nici nu ma mai baga in seama cand plecam. Insa cu Mirciulix... o sa am de tras. Asta daca se enerveaza se da cu fundu' de pamant (la propriu se lasa sa cada in fund) apoi se rasuceste pe burta, pune capu binisor pe podea (sa nu se loveasca... a exersat figura asta de n ori) si incepe sa urle si sa dea din picioare, asa de la genunchi pendulat...le ridica pana la fund si le tranteste de podea si in timpul asta urla. Daca ma intorc su spatele si plec...
in 10 secunde e in picioare si alerga dupa mine. Daca mai e o alta persoana mai impresionabila in audienta... poate face asa si 5 minute. Nu stiu frate unde a invatat sa faca asta, dar e mai rau ca plodul ala din reclama pt prezervative.
Andries
Celia spune:

Miruna de mami LaviniaN
Rares Fabian de mami Alinam
Maria Teodora de mami Maria
Ana Maria de mami Magdaz
La mult ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Roxali spune:
Nu mai apuc sa recuperez...mai am de recapitulat cu baietoiul una .alta si seara cad franta
Am uitat sa va spun ,ca fata de cand am intrat la noi in oras chiuia, cand ama juns acasa urla...deci nu reuseste sa se adapteze oriunde(tasu toata)...acum chiar sant multumita papa mult(nu ciorbe)si chiar multe fructe pe care nu le atingea.
Asa de tare mi-a priit in Ro ca inca nu mi-a venit cm, mie si frica sa fac testul...am facut si multe raze ptr dinti medicamente si antib luate ptr un implant...off nu e bine deloc
![]()
Erina , drum bun si la multi ani fratelui
Nana, Devylla, Yaia nu-mi viensa cred ce mentalitati au...
Papanash numai bine baiatului
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Celia spune:
Carpatina, Yaia, ma bucur de vestile bune legate de”gradinari” si ca voi ati scapat de stres.
Papanash, felicitari lui Adi ca e baietel plimbat si cooperant.
Gabriela , imi pare rau ca Sara a suferit departe de voi, dar poate asa e mai bine ca o aveti aproape de voi.Acomodare usoara la gradi.
Teo , sa porti sanatoasa achizitiile. Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos alintati de ai tai.Felicitari bunicului pentru parcul de distractie al papanasului.
Sim , petrecere frumoasa si casa de piatra finilor vostri!
Prisi, sanatate multa si petreceri frumoase !
Vero, ma bucur de vestile despre Bia.Petrecere frumoasa!
Roxana, concediu placut!
Ma bucur ca analizele Atomicei sunt ok.
Andrei ce nazdravanii mai face?
Danuta, felicitari Mirunei pentru olita!
Cecilia, drum bun si petrecere frumoasa!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
aandreea27 spune:
buna ziua si de la noi.in primul rand:
dulcetei miruna de mami lavinia
papanashului rares fabian de mami alina m
dulcetei maria de mami bikmaria
dulcetei ana maria de mami magdaz
am culcat plangaciosul acum am 10 min libere apoi trec la cratita
.
azi a stat vreo 2 ore cu dadi(cumnata mea)cand m-am intors era el insusi o opera de arta,in sensul ca era scris cu carioca peste tot(nu chiar
).peretii au scapat,deocamdata.
andries,asa face si tatti.de omun acord am hotarat ca tati il duce si mami il aduce.sotul meu tot asa face ,il duce,il schimba,il preia cineva de la grupa si pleaca.plange pe scari si putin timp dupa.dar plangeee.apoi isi mai aduce aminte din cand in cand,se mai smiorcaie putin si tot asa.in rest mananca,s-au mirat si educatoarele ce bine papa,se joaca cu copiii,este sociabil.cand ma duc eu la 12.30 e tragedie.plange tot asa pe scari cand coboara,apoi la mine in brate vreo 5 min.educatoarea zice ca asa sunt cam toti copiii crescuti de bunici.in sfrasit nu-mi ramane decat sa sprijin bancuta si sa sper intr-o acomodar mai rapida.
danuta multe felicitari ptr olit.andrei cand o vede fuge in cealalta parte.si la gradi tot asa.oricum fiin asa amarat numai de olita nu-i arde la gradi.am zis sa il mai lasam.
acestea fiind zise m duc la crapelnitele mele,ca saptamna asta nu prea le-am bagat in seama.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
isabeluta spune:
Mamici de Dulcetzuri si Papanashi bine v-am regasit!
LA MULTI ANI LA IMPLINIREA A DOI ANISORI TUTUROR! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Planuiesc sa intru pe forum de ceva vreme. Macar acum la doi ani sa fiu prezenta!
Imi pare rau ca nu mai am timp sa vorbesc cu voi, sa citesc! In mare duc lipsa de foarte mult timp liber, iar timpul asta "liber" se va micsora si mai tare dupa ce trec cei doi ani si la noi...Nici nu stiu ce sa scriu mai repede!
Am sa va spun de Vlad al meu! E un baietel aproape mare: ne-ntelegem bine, a inceput sa vorbeasca, e un scump cand poceste diverse cuvinte sau cand pune accentul pe anumite silabe. Ne topim cu toti parinti, bunici...Ii plac povestile foarte mult dar spuse nu citite(are o preferata: Alba-ca-zapada, iar la Cei trei purcelusi termina frazele "aie...emne...ida.....up au" (in traducere paie, lemne, caramida, lup rau
)
Inca nu vrea sa faca la olita. A avut o tentativa cu un pi in rest ne spune dupa...si oricum o face ascuns intr-un colt sau in spatele perdelei...
Va pun si o www.postimage.org/image.php?v=Pq1YS1MJ" target="_blank"> poza sa va amintiti de noi! Si promit sa revin cu vesti!
Mai vreau sa urez tuturor proaspetelor mamici si gravidute sanatate si bebei cuminti!
Isabela si
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
aandreea27 spune:
acum am vazut cum am scris mai sus.se vede ca ma gandeam la papa
.imi cer scuze ca mai mananc cate o litera,graba strica treaba,dar in zilele noastre graba e o necesitate.cateodata ma gandesc ca viata noastra se deruleaza cam mult pe repede inainte.nu mai avem timp de nimic.momente ca astea(cand astept sa scot mancarea din cuptor)sunt o raritate.
trebuie sa ii cumpar hainut baietlului numai ca nu stiu de unde.avem nevoie de multe si ideal ar fi sa le gasesc pe toate intr-un loc.voi pe unde mergeti de obicei ptr hainute.cred ca ati mai discutat
.
isabeluta nici noi nu avem texte cu olita,fara pampers nici macar nu sta.fetelor din sectorul 3,zona titan,pe unde mergeti in parc.
imi pare rau,dar nu am retinut zonele in care stati.noi stam in zona lucretiu patrascanu,piata minis.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)