Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreiesule, pai te trag de maneca ca-mi place sa te citesc si aici, nu numai la alte subiecte . O sa revin cu povesti despre menajera pe care am luat-o de pe net, n-o recomand, mi-am facut doar treaba mai mare cu ea , si eu sunt in cautare.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi, voiosi, iubiti si instariti !

Mamici de sarbatoriti, nu dati un dulce asa, de sambata seara ? Eu ma bag daca apare ceva .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

papanash nu sunt mamica de sarbatorit da iit dau eu niste amandine,tarte cu fructe si un pandispan.merg?

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud
Yaia- Si nu te antrenezi si tu daca acolo macheala e sport national? Apropos de asta sambata am fost la o nunta la care mirele e neamt…m-am crucit cat au putut sa toarne in ele nemtoaicele….cot la cot cu barbatii…barbatii lor ca ai nostri erau muuuult in urma…desi stii bine ca si iesenii beau la greu.

Confirm! O prietena de-a mea, mai tinerica cu vreo 4 an ica mine ,dadea peste cap vreo 3 coctailuri pe noapte (in disco) si de-abia se ametea (adica avea antrenament). Pai dupa jumatate de coctail, mie deja mi se inmuiasera picioarele, asa ca am lasat-o mai moale :D.

Multumiri de urarile pt ziua Elizei. N-o sa va vina sa credeti, dar nu mai e chiar asa Xena - Printesa razboinica. E nazdravana dar nu e agresiva, se catara peste tot si alearga pe oriunde, dar nu loveste pe nimeni. Ba chiar astazi a fost exemplu de cumintenie: am plecat la magazin cu Daniel in wrap si cu ea de mana. Sa fiu sigura ca nu fuge de langa mine, i-am pus hamul . A urlat si a tras de el ca "nu p'ace, nu p'ace!" pana i l-am scos, cu conditia sa stea langa mine, sa nu alerge pe strada sau in magazin si sa ma tina de mana. Si chiar a facut-o!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani micilor sarbatoriti de azi:

Rares de mami Pinacolada
Miruna de mami Prisi
Gheorghe de mami Sabina
Stefan de mami Mariadia
Eliza de mami Ramonaiani
Raisa Maria de mami Si_bv
Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rares de mami Pinacolada
Miruna de mami Prisi
Gheorghe de mami Sabina
Stefan de mami Mariadia
Eliza de mami Ramonaiani
Raisa Maria de mami Si_bv

La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mariana , felicitari dulcetei cooperante ! Sa-si spuna cuvantul cei doi anisori impliniti? Da dovada ca e fetita mare.

Papanash, au fost bune dulciurile Andreei?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna duminica!!!

La multi ani dragilor dulcetele si papanashi:

Rares de mami Pinacolada-asteptam vesti povesti despre frumosii ochiosi si sprincenati!!!

Miruna de mami Prisi-abia astept sa vad tinuta de sarbatoare a Miunei superbe si tortul!!!

Gheorghe de mami Sabina-ce mai face boemul zulufat???

Stefan de mami Mariadia

Eliza de mami Ramonaiani- ne bucuram despre vestile despre frumoasa dulce! Sa fie la fel de cuminte si pe viitor!!!

Raisa Maria de mami Si_bv-mami blonduta, nu ne mai spui nimic despre frumoasa Raisa si despre fratior???

Va dorim tuturor petrecere frumoasa, cadouri inspirate si o viata de zimbete

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

buna ziua si de la noi.in primul rand
papanashului rares de mami pinacolada
duletei miruna de mami prisi
papanashului gheo de mami sabina
papanashului stefan de mami mariadia
dulcetei eliza de mami ramoniani

Mergi la inceput

ufffffff urata zi.frig,ploaie,toamna in toata regula.azi am vegetat in si pe langa casa,acum andrei doarme cred ca la noapte prinde si schimbul 3.
celia,nu stiu daca i-au placut lui papanash,dar mie cu siguranta,da.dulciurile sunt slabiciunea mea.
offf main iar e luni,azi sunt amarata rau.nu mi-a placut deloc duminica.

Mergi la inceput