*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Oceanborn drum bun si fara peripetii. sa aveti un botez reusit si frumos. Si sa NU uitati certificatul de nastere al lui Thomas
Olivia aia e reteta dupa care am facut si eu galustele si au iesit bune. Un singur amanunt, cand se face coca aia din cartofi si oua si faina, o lingura de zahar e prea putin. Trebuie sa pui mai mult si gusti sa vezi cat iti convine
Lauramiron mersi frumos . Te astept cu pozele de la nunta.
Criss cel mai bine e sa ai cu tine medicamente de care crezi ca o sa fie nevoie. Poate si in Italia sunt la fel de idioti. In Germania e la fel cu farmacie de garda dumnicia si nici macar anticonceptionale nu mi-a dat fara reteta

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Flowers e incredibila Bria! M-a topit ce frumos merge!
Bravegirl pup stirba mica! De ce ziceai de hotel...n-a fost cum te asteptai?
Babyzapi pup puiul mic sa-i treaca durerile de gingiute!
Lauramiron ce s-a mai chinuit mititica ta cu dintisorul asta. Bine ca a iesit intr-un final!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alra pampers zici? Doamne ce-am mai ras, imaginandu-mi-te in pampers. Si totusi e o idee buna in situatii de criza, numai ca penibilitatea mea s-a produs acum 2 ani, nici urma de pampers prin casa sau de ganduri de bebe.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

am vazut filmuletul cu Cristian de Spiridus si cu Briana de Flowers si am ramas fara cuvinte.2 cozonacei super.Pai copchilul meu e frumos, si destept, si delicios, si..., dar nu stie chestii din astea.Este drept ca de o saptamana sta doar in patut, fiindca prin casa sunt doar cutii si saci, dar oricum nu da semne cum ca ar vrea sa se puna in miscare.Nici de-a busilea nu merge prea grozav, daca e o chestiune de viteza el face taras pe burta.Dar oricum e cel mai grozav cozonacel, si cel mai frumos, si cel mai dulce, si...cra, cra, cra.Dar stie sa faca pa cu manuta si sa dea noroc.

am inteles ca nu e voie vinete si zmeura.sarumana doamnelor de sfaturi.Mai asteptam 2 lunite.

La multe lunite sarbatoritilor zilei> Briana, Lorena (Hera pe unde esti?), Alexia, Thomas si Eva.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Flowers e incredibila Bria! M-a topit ce frumos merge!
Bravegirl pup stirba mica! De ce ziceai de hotel...n-a fost cum te asteptai?

poze cu minunile mele

Pai noi am platit 5 stele...si ne-am trezit la 5 stele cazatoare Ne-am certat cu aia pe acolo. a fost cel mai naspa hotel de 5 stele pe care l-am vazut. Ciudat e ca doar noi am fost nemultumiti. Strainii erau extaziati (poate era de vina vinul pe care il bagau la greu in ei, de vedeau apoi numai lux in jur).

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Of, Corina imi pare rau ca ati avut asa bafta! Similar a patit si David vara asta in tabara, numai ca el nu si-a dat seama, era prea incantat de ideea de tabara ca sa realizeze conditiile de cazare. Noroc cu masa care a fost buna.

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Capitolul 73*

Va pup.
Olivia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Alexia Bianca de Miky sa fie santaoasa si voioasa si aveti grij ade voi.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Fetelor cu ce sa-i mai dau Briannei la fundulet?S-a iritat rau de la diareea de alaltaieri.Are funduletul varza,iritat,rosu,cu bubite mici.Pana acum i-am dat cu crema ce contine oxid de zinc si crema de galbenele dar nu i-a trecut.

incearca SUDOCREM. se gaseste in farmacii.

ginye- ma bucur sa aud ca au decurs bine lucrurile. esti un om minunat ca ti-ai gasit timp sa ne spui despre voi. multa sanatate.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Brianna de [ed]Flowers[/red]
Felicitari pentu pasii facuti de cozanacica.

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Astazi dam de baut si de mancat.A facut Bria www.youtube.com/watch?v=Z2v1r1d9xEY" target="_blank">10 luni fix

Mami de Brianna si Julia

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput