*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*
Raspunsuri - Pagina 21
babyzapi spune:
Oceanborn drum bun si fara peripetii. sa aveti un botez reusit si frumos. Si sa NU uitati certificatul de nastere al lui Thomas ![]()
Olivia aia e reteta dupa care am facut si eu galustele si au iesit bune. Un singur amanunt, cand se face coca aia din cartofi si oua si faina, o lingura de zahar e prea putin. Trebuie sa pui mai mult si gusti sa vezi cat iti convine 
Lauramiron mersi frumos
. Te astept cu pozele de la nunta.
Criss cel mai bine e sa ai cu tine medicamente de care crezi ca o sa fie nevoie. Poate si in Italia sunt la fel de idioti. In Germania e la fel cu farmacie de garda dumnicia si nici macar anticonceptionale nu mi-a dat fara reteta 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
Flowers e incredibila Bria!
M-a topit ce frumos merge!
Bravegirl pup stirba mica!
De ce ziceai de hotel...n-a fost cum te asteptai?
Babyzapi pup puiul mic sa-i treaca durerile de gingiute!
Lauramiron ce s-a mai chinuit mititica ta cu dintisorul asta
. Bine ca a iesit intr-un final!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001)
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Alra
pampers zici?
Doamne ce-am mai ras, imaginandu-mi-te in pampers. Si totusi e o idee buna in situatii de criza, numai ca penibilitatea mea s-a produs acum 2 ani, nici urma de pampers prin casa sau de ganduri de bebe.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
malinas spune:
am vazut filmuletul cu Cristian de Spiridus si cu Briana de Flowers si am ramas fara cuvinte.2 cozonacei super.Pai copchilul meu e frumos, si destept, si delicios, si..., dar nu stie chestii din astea.Este drept ca de o saptamana sta doar in patut, fiindca prin casa sunt doar cutii si saci, dar oricum nu da semne cum ca ar vrea sa se puna in miscare.Nici de-a busilea nu merge prea grozav, daca e o chestiune de viteza el face taras pe burta.Dar oricum e cel mai grozav cozonacel, si cel mai frumos, si cel mai dulce, si...cra, cra, cra.Dar stie sa faca pa cu manuta si sa dea noroc.
am inteles ca nu e voie vinete si zmeura.sarumana doamnelor de sfaturi.Mai asteptam 2 lunite.
La multe lunite sarbatoritilor zilei> Briana, Lorena (Hera pe unde esti?), Alexia, Thomas si Eva.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Flowers e incredibila Bria! M-a topit ce frumos merge!![]() Bravegirl pup stirba mica! De ce ziceai de hotel...n-a fost cum te asteptai?poze cu minunile mele Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Pai noi am platit 5 stele...si ne-am trezit la 5 stele cazatoare
(poate era de vina vinul pe care il bagau la greu in ei, de vedeau apoi numai lux in jur).==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
Amalia spune:
Of, Corina imi pare rau ca ati avut asa bafta!
Similar a patit si David vara asta in tabara, numai ca el nu si-a dat seama
, era prea incantat de ideea de tabara ca sa realizeze conditiile de cazare.
Noroc cu masa care a fost buna.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001)
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
monicus spune:
Alexia Bianca de Miky sa fie santaoasa si voioasa si aveti grij ade voi.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
carmendu spune:
| citat din mesajul lui Flowers Fetelor cu ce sa-i mai dau Briannei la fundulet?S-a iritat rau de la diareea de alaltaieri.Are funduletul varza,iritat,rosu,cu bubite mici.Pana acum i-am dat cu crema ce contine oxid de zinc si crema de galbenele dar nu i-a trecut. |
incearca SUDOCREM. se gaseste in farmacii.
ginye- ma bucur sa aud ca au decurs bine lucrurile. esti un om minunat ca ti-ai gasit timp sa ne spui despre voi. multa sanatate.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
monicus spune:
Brianna de [ed]Flowers[/red]
Felicitari pentu pasii facuti de cozanacica.
| citat din mesajul lui Flowers Astazi dam de baut si de mancat![]() .A facut Bria www.youtube.com/watch?v=Z2v1r1d9xEY" target="_blank">10 luni fixMami de Brianna si Julia |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

si de 
.A facut Bria