*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi Raphaelul sa treaca durerea de dinti , ce faza urata ca nu e deschis nimic duminica ..na ca i-am luat la faza asta !Si ii trece / amelioreaza durerea cu gelul acela ? Paula nu are inca nici un dinte si parca vad ca ii ies in Italia in concediu , deci tre sa ma blindez cu medicamente ca cine stie ce gasesc si eu acolo
Gynie , Bravooo Stefanut ! tine-o tot asa sa treci repede peste perioada de refacere

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Oceanborn, drum bun si s-aveti un botez asa cum va doriti

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Isa, pupam fotbalistul sa treaca durerea.

Criss, asa deci mai exista totusi o sansa mica mica.

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Olivia,poti sa ma bati ca tot nu mai stiu reteta exacta. A pus cineva (nu stiu cine) un link cu reteta de pe un blog (nu l-am salvat ) pt Isa. Si eu ...tzusti in bucatarie.

Criss,lasa ca nici concurenta nu-i mai prejos. pt Paula -ispita.

Thomas, drum bun Oceanborn.

La multe lunite tuturor sarbatoritilor.

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Ahaaaa, deci asta e. O aveam salvata si eu, super arata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Intre timp am facut si o ciorbita, am hranit/culcat pe Catica, hranit/jucat cu Rebeca, si am si citit cateva pagini.

Alra, ai depasit cu bine faza sau ai "fumat" ceva in cele din urma??!
Tare greu trebuie sa fie fara nici un ajutor, ma pregateam sa-ti spun sa petreci mai mult timp cu amandoua la joaca, dar apoi a venit mesajul tau cu programul vostru si am vazut cat timp liber ai la dispozitie Nu vad nici o iesire in cazul tau in sensul sa-ti revii de la sine pur si simplu..... ori renunti la servici si stai cu fetele vreun an, ori te inarmezi cu rabdare si speri ca intr-un an de zile situatia sa-si mai revina odata cu cresterea fetelor, ori iti aduci vreun ajutor de prin tara care sa stea cu voi.
La noi joaca cum ai vazut in filmulet e zilnica in 2-3 reprize, eu impreuna cu fetele, si cred ca conteaza mult in atitudinea Rebecai fata de sora-sa.

Babyzapi, nu te lasa speriata de babele de 30+(printre care si eu) Fa-ti tu de cap de 2,3,4 ori pe saptamana......eu inghit in sec si ma gandesc cum eram acum vreo 7-8 ani si te invidiez Tine-o tot asa cat se mai poate

Malinas, a mea are doua reprize de somn pe zi, cam pe la 11 si apoi in jur de 16-16.30, insumand cam 3 ore. M-am gandit s-o ajut usor-usor sa treaca doar la un somn, insa a mea daca nu doarme suficient ziua, nu doarme bine nici noaptea. Cred ca majoritatea bebelusilor sunt asa. Tin minte ca Rebeca a renuntat la un somn si a ramas cu unul mai lung in jurul la 11-12 luni. Deci o mai las si pe Cati asa vreo 2 luni daca vad ca totul e ok.

Fii-mea si-a facut cadou de 9 luni ieri al 3 lea dinte Greu a mai iesit, frate, a stat cu gingiile umflate si rosii cam 3 saptamani, pe bune. Am tinut-o mai tot timpul cu Chamomilla si Osanit (amestec homeopat ce se gaseste in Germania), sta sa iasa si celalalt de langa el azi-maine. A tinut-o intr-un scaun moale toata perioada asta, de am stat cu unguentele la fundul ei tot timpul, stresata sa n-o scap la iritatie urata.

Ma duc sa mai citesc.

Mergi la inceput

Babyzapi, sa-ti traiasca micul fotbalist Aaaa, si tot respectul pentru soacra ta In general o boala asa de grea te doboara, insa ea a gasit resurse sa se poarte atat de bine cu tine si cu Rafael, merita toata admiratia, si chiar micile sacrificii din partea ta

Camelia, bine ati revenit!! Ma bucur ca ati nimerit bine, si totul a decurs ok pentru Alexandra. Se vede din poze ca a fost fericita, iar tu arati de nota 10

Am vazut filmuletele cu incredibila Brianna, care merge nemaipomenit de bine si cu Cristian care se catara super

Mergi la inceput

Oceanborn drum bun si sa aveti o sedere cat mai placuta in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

lauramiron, eu nu muncesc pentru ca nu am ce face acasa ci pentru ca salariul meu e jumatatea venitului familiei noastre, venit care ne permite sa ne platim casa si sa avem un standard de viata pe care noi il consideram decent. nu am cum sa ma opresc din servici, nu am cum sa adopt solutii radicale. in situatia mea sunt toate femeile din belgia, deci nu imi plang prea tare de mila si nici nu ma consider exceptie. raportat la romania, da, sunt exceptie.

babyzapi, eu cand am pierdut sarcina am pierdut mult sange si am folosit un pampers de la laura caci tampoanele erau deja o gluma puteai folosi un pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

La multe lunite pentru sarbatoritii zilei: Lorena de Hera, Bianca de Miky, Brianna de Flowers, Denis de Gabitza, Thomas de Oceanborn si Eva de Madutz .
Sa va traiasca minunile mici si sa va bucurati de ei!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput