*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*
Raspunsuri - Pagina 19
Flowers spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 In dimineata asta a scos un mic hohot de ras! ![]() ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |

Mami de Brianna si Julia
Flowers spune:
Astazi dam de baut
si de mancat
.A facut Bria www.youtube.com/watch?v=Z2v1r1d9xEY" target="_blank">10 luni fix
Mami de Brianna si Julia
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flowers Astazi dam de baut si de mancat![]() .A facut Bria www.youtube.com/watch?v=Z2v1r1d9xEY" target="_blank">10 luni fixMami de Brianna si Julia |
Cat e de scumpaaaa frumusetea si ce vesela e, merge asa bineee
Ma bucur mult ca sunteti bine
Cat despre galustele alea

vrem retetaaaaaa
.
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
babyzapi spune:
Fi-miu are dureri groaznice de dinti de sambata seara, iar duminica cum nu era nicio farmacie deschisa, decat una de garda in alt oras si trebuia sunat la politie pt a afla nr de tel de la farmacie + mers la doctor pt reteta...am asteptat pana azi ca sa cumparam gel pt gingii si inca un sirop de baut tot pt dinti. Am avut 2 nopti groaznice. LA naiba cu sistemul la francezii astia. Duminica nu gasesti nimic deschis.
O faza naspa rau...cand am venit prima oara in Franta cu iubi, mi-au venit rusii intr-o duminica seara...NIMIC DESCHIS! Nu aveam nici ob nici absorbant, nimic, nimic, nici macar vata. Ce era de facut?? Mi-am facut chiloti dintr-un celofan subtire, de jur imprejur, am dormit ca naiba si dimineata eram vraiste
super naspa experienta.
Cami, Amalia, Criss, Eli, Miki, Ramo, Olivia
multumim.
La multe lunite Bria de Flowers 
Ramo ma bucur ca au trecut bubitele.
Spiridus un mic mare catarator cozonacelul tau
. Al meu se catara in parc si reuseste pana la jumate... cat de curand un sport periculos. Si in rest se catara pe mobila si pe scaune.
Lauramiron super ca v-ati distrat si ca a fost o nunta reusita.
Ginye un
pt Stefanut.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
criss703 spune:
Oceanborn Drum buuuun si usor sa aveti 
iar Thomas sa faca nani muuult pe masi
.Da noi in 17 septembrie plecam cu avionul si stam pana pe 1 octomrie , sper sa puteti ajunge prin Deva inainte sa plecam noi
. In caz ca nu reusim sa ne intalnim va doresc sa aveti parte de un botez frumos-frumos asa cum vi-l doriti voi (evident ca vei face poze nu ?
sa vedem gagiu frumos in zi festiva )
Olivia cine a zis ca a parasit-o Sofi pe David
ei sunt o generatie moderna :el cu multe gagici (eheeei si are
) ea la fel doar are un suflet mareee 
Vazut concurenta Brianna
maaai da ce merge/ alearga de bine ..il intelegem pe David ![]()
Apropos Miky_ea ce mai faci ? pe unde te-ai ascuns ? Alexia e bine ??
Pupam si imbratisam si noi toti cozonaceii nascuti in zi de 7 in special pe Thomas
Brianna
si Alexia 
Bravegirl gata concediul la turci ?? nu ne zici nimic ?
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Olivia26 spune:
Laura, ma bucur ca v-ati simtit asa bine si ca grasunelul a fost cuminte si a dormit bine, asteptam poze cu cea mai frumoasa nasa
.
Mirtha, la voi cum a fost?
Fetelor, mai stiti ceva de graviduta noastra, Simona?
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
miki01 spune:
,
,
Brianna, Thomas, Eva, Denis, Elena, Bianca, la multe lunite puilor dragi!
[red]Flowers, felicitari pentru Brianna, tare scumpa este! Tare pofta de galuste mi-ai facut!
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
babyzapi spune:
Flowers DOAMNEEEEEEEEEeee
cum merge BRIA
incredibil
. Daca nu vedeam nici ca credeam. Super, super. Eu ma bag la prajitura cu afine 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Buna mamici si cozonacei!
Noi ne-am intors sambata. a fost frumos (asta dupa ce a trecut socul pe care l-am avut cd am vazut hotelul
) dar tare obositor.
Arianna a fost cuminte. Nu a prea papat decat san, i-a lacut f mult in apa, a ras la toata lumea. Merge daca o tii de manuta, in schimb tot stirba e si tot nu merge de-a busilea ca lumea.
Incerc sa recuperez, dar nu prea am timp, pt ca sambata plecam la Iasi.
Ginye, ma bucur sa aud numai vsti bune. M-am gandit la voi 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA