*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*
Raspunsuri - Pagina 18
miki01 spune:
Gynie,
puiul mic si scump!
Cami, sa va fie de bine vacanta! Vazut poze cu toti tare veseli si infloritori iar tu arati f bine! 
ref la scaun, deocamdata nu vrea cu fata! Vede f bine pe geam si cred ca-i ajunge..deocamdata. Oricum l-am surprins de multe ori uitandu-se in oglinda, montata in spate sa-l vedem pe el, unde cred ca vede drumul din fata (!?!).
Eu acum am ajuns la zi cu cititul...
Ma duc la culcare.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Vazut micutzul fotbalist de Iza si micutzul catarator de Spiridush! Tare scumpi amandoi!
..am plecat la somn...
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
fluturasha23 spune:
Buna dimineata la toata lumea! Va invit la o
!
Iulia o sa aiba si ea primul dinte! Uraaa! 9 luni si 10 zile, 73 cm, 7600 gr.
lauramiron spune:
Salutare fetelor!
Ne-am intors aseara din Moldova de la nunta, dupa un weekend istovitor, dar deosebit de frumos si emotionant pentru noi, ca am fost pentru prima data nasi de cununie. Nu ne-am imaginat ca se mai pastreaza traditiile atat de bine, chiar si la tara, sotul a fost extrem de uimit (mai ales ca nu e moldovean, eu mai tineam minte cate ceva de cand eram copil). A fost o nunta tare frumoasa, ne-am simtit minunat si am trait din plin fiecare moment plin de traditie.
Dar am ajuns aseara franti, imi era rau de oboseala....bine ca aia mica a simtit si a dormit toata noaptea neintoarsa, manca-o-ar mama
N-am citit nimik, deci revin....am prins doar ca Gynie si Stefanut au trecut cu bine peste operatie

ginye55 spune:
In dimineata asta a scos un mic hohot de ras! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Neata!
Am intrat special sa ne felicitam gagicileeee frumoaseee
si italianul ochios si frumos![]()
Bria, sper sa fii bine iubito ca vreau sa ne plimbam amandoi

Alexia, esti cam scumpa la vedere, poate macar de ziua ta apari sa-ti dau o bezea pe obrajorii dulci

Thomas, the menace
Lorena
Eva
Denis
Sa fiti sanatosi si norocosi!
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Sara e bine, au trecut bubitele.Nu am scos-o afara...cu vremea asta 

Nu adoarme decat in brate, doar seara, mai adoarme singurica in patut...s-a obisnuit asa de cand am fost in concediu...plange rau daca n-o adorm in brate.
Am observat ceva ce nu-mi place deloc, cand se enerveaza plange si se loveste peste urechiuse...a mai observat cineva asta la bebei?Nu stiu cum s-o dezvat, nu mi se pare ok.
Am vazut filmulete cu bb de Babyzapi si Spiridus, un fotbalist si un alpinist 
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Amalia spune:
Ginye cel mai frumos mod de a incepe dimineata!
Pup dulce scumpul mic si puternic!

| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 In dimineata asta a scos un mic hohot de ras! ![]() ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Olivia26 spune:
Ginye, cat de greu tb sa-ti fie, esti pt noi un exemplu de putere si optimism, pupam cu drag Stefanutul vesel.
Cami, f frumoase pozele iar tu arati supeeer, parca nici n-ai nascut. Si mie mi se pare ca Alexandra seamana bine bine cu tine si la privire si la nasuc si la gurita, 2 frumoase sunteti.
Mamiseli, bravo pt starea de spirit, te simt mai relaxata.
Isa, am admirat Raphaelul, pai e fotbalist nu gluma si mai e si smecher si frumos pe deasupra, nu-i de mirare ca ne-a parasit Sofi
.
Steliana, ce pui de spiridus catarator si dulce ai acolo
Malinas, eu nu i-am dat inca nici vinete, nici zmeura, dupa 1 an am de gand.
Fluturasha, felicitari pt dintisor
Alra, sus moralul, te stiu fata puternica, ce droguri, alea-s pt oamenii slabi!
Corina, iar te-ai ascuns?
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
oceanborn spune:
Neata!!!
Leeloo La multi ani cu sanatate, sa ai parte de tot ce-ti doresti(scz de intarziere!!!
)

Ginye ma bucur ca a reusit sa iti schiteze un zambet! sunteti pe drumul cel bun!! un pup mare pentru scmpetea mica si pt mami de nota 10!
Olivia
multumim de urare!! azi dam de baut!(apropo de baut intr-o seara dupa ce l-am culcat pe menace am baut un pahar mic de bere si cred ca m-am pilit si m-am culcat repede
...vai sh-amar..)
nu prea am timp, as mai fi scris cate ceva, oricum urez insanatosire grabnica piticilor bolnaviori!!!
la multe lunite piticilor ce mai adauga azi o lunita!!
si cate un pup mare
de la Thomas pt toate gagicile cozonacele in special pentru Sofi, Mirunica si Catica![]()
aa unul si pentru frumoasa Elisa 
Noi o taiem in ro azi sau maine asa ca va pup pe toate cu pitici cu tot!

(Criss in cazul in care ajungem in judet inainte sa plecati, in jur de 17 parca, asa-i? o sa ajungem si -n deva cu siguranta si te sun! treaba de rezolvat si botez in cj deci o sa stam mai mult acolo dar ajungem si la mine.)
mami de Thomas