Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)
Raspunsuri - Pagina 17
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Seara buna, BRAVO Andrei!!! andy_g deci daca pana acum te-am vazut asa d erar, de acum incolo o sa uitam si cum te cheama, ha? INTREBARE: FETELOR, DE UNDE SE CUMPARA TURTA CARE SE RUPE FETELOR LA 1 ANISOR? Se gaseste la cofetarii sau trebuie facuta in casa de mine sau de nasa?!?!? Vreau sa-i fac Dariei tort sub forma de printesa, cam ca asta...www.momentespeciale.ro/Product.asp?ID_Product={297EBBAE-EE67-4CB7-ADB0-EEEF6055BE4A}#12296 =RO" target="_blank">tort barbie acuma m-am pus pe cautat cofetarii...![]() PS: Si aici http://www.articoledepetrecere.ro/afisare_produs.php?produs=1100 am gasit niste lumanari dragutze... mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
Turta se face ori la cofetarie ori la paine. Dai comanda si e gata intr-o zi la paine si 2 zile la cofetarie. La cofetarie (tip-top stiu eu) e din cozonac
. La paine...din paine. CA traditie...se face de catre nasa/nas.Distractie placuta!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Nausica spune:
Monicaaaa, ce ma bucur ca sinteti acasa!
Si ce frumos ca ai acum "probleme bebelusesti".
Despre alaptat, din pacate, nu pot sa-ti dau sfaturi prea bune. Adica, nah, teoria o stiu, dar cum stam prost cu practica, nu-mi permit sa dau sfaturi. Sint atitea mamici aici care te pot sfatui in cunostinta de cauza.
Ce iti pot spune, insa, este ca, in ultima instanta, exista si varianta cu pompa. Sper din tot sufletul sa nu ajungi aici. Totusi, daca ajungi, aici iti pot da sfaturi.
Multi pupici si de-abia astept sa ne vedem in parc.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
gaia.nevia spune:
Moni, bine ai venit acasa cu bebe Dragos!!! 

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Am intrat si eu cateva minutele.
Monica bine ai venit acasa!!! Dragos sa fie cuminte si papacios!!
Eu pot sa-ti spun din experienta mea cu lapticul.
De cand am ramas gravi am avut in cap ideea ca puiul meu o sa fie alaptat..ca lapticul meu e cel mai bun pentru el si nu concep sa nu am lapte.Eu am nascut prin ceza ca asa a fost sa fie..si m-am chinuit si m-am luptat cu mine ca a doua zi sa ajung la Radu ..sa-i dau laptic..desi nu stiu daca aveam..nu curgea ca la alte fete...dar ma duceam la el..si-l tineam la san si 30 de min..si el tragea acolo..nu stiu daca avea ce. Apoi ii dadeam laptele praf care ni-l dadeau asistentele..pe care-l manca si pe ala...deci nu stiu daca aveam sau nu. Si asa am facut 5 zile cat am stat in maternitate...si incet incet a venit...am ajuns acasa si a venit si febra laptelui..da-i si chinuie-te si desfunda canalele cu pompa...dar am reusit..si alaptez si acum la aproape 11 luni ale lui Radu.
Atunci cand am eram in dubii sau aveam intrebari.m-a ajutat mult fetele de la Alaptatul help_line. Acolo sunt fete cu multa experienta care te pot ajuta.
Asa ca parerea mea ..nu renunta. Daca vezi ca puiul nu se satura..adica nu doarme...e agitat..toate cele..poti sa-i bagi si lapte praf ca o completare..asa am facut si eu primele 2 saptamani...apoi incet incet l-al redus pana am ajuns sa-l alaptez exclusiv.insa apune-l intai mereu la san...sa traga el..sa se alinte..sa simta caldura mamicii care-l iubeste enorm si sigur o sa vina si lapticul. Si eu credeam ca nu am suficient lapte...ca nu se satura dar pana la urma a fost o.k.
Si cum zic fetele de la subiectul alaptatul help -line..baga ceai de stimulare a lactatiei la greu ..si bebe la san..chiar daca sanii par ca sunt moi..ei sunt fabrica de lapte iar lapticul o sa se regleze in functie de cerere.
Sper ca te-am ajutat cu experienta mea.
Multi pupici si nopti linistite iti doresc de acum incolo

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Piersicutza cartile sunt "Siblings without rivalry" si "How to talk so that kids will listen, how to listen so that kids will talk" amandoua scrise de Adele Faber si Helene Mazlish. Foarte pe sufletul si situatia mea. Monyca C La Multi Ani!!! si sarcina usoara, bb sanatos si toate cele bune. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
si pe unde gasim? ai cumva in format electronic?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Am vazut ca sunt bobocei bolnaviori asa ca urez multa sanatate Gruia de Nerantula sa scapati repede de mama ei de viroza!!
Maia de Andreea_Ada multa sanatate
sa iesiti repede din spital..ufff
Ramona cum mai e Anda..multi 
Babytzule vazut soricelul la raliu

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
Monica si Matei facea pisu pe noi de cate ori schimbam pampersul, ba chiar si Daria facea pipi de fiecare data cand o schimbam (dar nu pe noi, ca nu avea jet
). Solutia e sa desfaci pampersul fara sa-l scoti de tot si sa-l ti un minut aproape de putzica, contra jet cum spunea cineva! O sa prinzi repede tactica, dra asta nu inseamna ca nu va mai prinde el ocazia sa va pisaceasca!!!

Cu alaptatul ti-au zis fetele cam ce era de zis....
Draga de ea, mamica la inceput de drum....

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
AlexaM
Multumesc! CRed ca personal prefer de la cofetarie, dar e bine de stiut ca se poate face si la paine... 
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Xor spune:
bine ai revenit Monica!!
tie si lui bebel![]()
In primele 5 zile nici eu nu am avut lapte insa il puneam la san, chiar daca la un moment dat imi venea sa plang de durere...dupa ce statea cate 5 min la fiecare san, ii dadeam completare lapte pref dar cu lingurita (altfel urlaaa de foame). Dupa 5 zile s-a instalat lactatia si....alaptez si in ziua de azi...asa incat...rabdare, incredere si...va fi bine...
Mark a "botezat" toate asistentele..pana si pe ochelari
...tine cateva secunde pampersul dupa ce il desfaci...aa si nu uita sa pui de fiecare data sub fundulet aleza absorbanta pt a nu strica patul ![]()
Iti doresc o prima noapte minunata acasa in 3
.
Nerantula, multa sanatate lui Gruia
. Experimentul "batista bebelusului" la noi sta cam asa...punem aspiratorul in camera alaturata pentru a mai atenua pe cat posibil zgomotul...apoi il "aspiram" cateva min (1-2-3) de manute, hainute, obrajori, pt a se obisnui cu "ustensila"...si asa usor usor ajungem la nasuc...iar jocul devine amuzant ![]()
![]()
Am vazut poze si filmulete absolut superbe cu protagonisti minunati
. Sunt super mergaretii!! (
vreau si eu sa fiu slaabaaa
)
o noapte linistita tuturor!
Nocom spune:
Am si eu o intrebare legata de acesti consultanti in lactatie. Asta este o meserie? Adica ei asta fac toata ziua sau in timpul liber. Daca am nevoie de un astfel de consultatnt unde il gasesc? Vina la mine acasa? Cat costa? Intreb toate astea deoarece cumnata mea care a nascut acum 2 saptamani se pare ca nu prea se descurca la acest capitol, alaptatul. Zice ca de cate ori il pune pe bebe la san acesta adoarme si nu mananca mai nimic, e ff agitat si atunci a inceput sa-i dea si lapte praf desi lapte are destul... Ca sa nu ami adoarma bebe s-a gandit sa se mulga si sa-i dea laptele ei cu biberonul dar eu cred ca asa productia se va diminua si va pierde lapticul (acum scote 70 ml din ambii sani....) As vrea sa o ajut si i-am promis ca ma interesez despre acesti consultanti....
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI

Vreau sa-i fac Dariei tort sub forma de printesa, cam ca asta...