Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
Nerantula parca dadeai eurespal. Daca e asa doar continua tratamentul nu poti da doua siropuri de tuse. Scriu de pe tel, sunt telegrafica
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
simodina spune:
Monica bine ai venit acasa!

Acum imi permit si eu o parere: daca simti nevoia de o baie si 15 minute de relaxare atunci fa-o! Imbraca-l pe injineru in camasa ta sau dezbraca-l la bustul gol si lasa-l cu piciul pe piept ( culcat, rezemat de perna sau cum ii place lui, adica lui Dragos) si mananca ceva ( asta poti sa o faci si cu el in sling/ wrap daca ai), apoi fa o baie. Il pui dupa la san, ii va fi si mai usor sa traga. Si eu fac parte dintre mamicile carora li s-a instalat lactatia tarziu dar s-a instalat si am alaptat-o pana la 10 luni juma' dupa ce in prima luna era greu de crezut ca va merge...E drept ca in prima luna sau chiar doua luni suge foaarte des. Dar e important sa nu te epuizezi si sa ai incredere ca vei reusi, natural, fara sa faci o obsesie din asta ( cum am facut eu la Serban...).
Cu pishu' hmmm, cam asa se intampla la baieti... La Serban singura solutie pe care o gasisem era sa ii desfac scutecul din arici dar sa nu-l dau jos decat dupa ce-si facea numarul... Il tineam contra la jet ![]()
CD27 spune:
Moni bine ati ajuns acasa
, sper sa vina lapticul sa curga rauri rauri dupa ce papi ceva mai bine si dormi in patul tau
cu pipi eu zic ca baiatul isi marcheaza teritoruil, stie ca a juns acasa
si al nostru mai face pipi dupa ce il scoatem de la baie, cred ca simte diferentele foarte mici de temperatura, habar n-am
tine si tu prosopel la indemana si il pui repede pe putza
eu ajunsesem sa nu mai am lenjerii de pus pe pat intr-o saptana cand era mic![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

babymom75 spune:
Seara buna!
Am intrat doar sa va spun ce reteta de budinca pt. bebe de 1 an ( si peste ) am facut in seara asta de cina. Eu am facut-o pt. Victor, dar ma gandesc ca va poate fi si voua de folos pt. bebicii care deja si-au aniversat anisorul.
Ingrediente:
- 500 g. branza de vaci;
- 4 oua intregi;
- 3 linguri suc proaspat de portocale ( se poate folosi si alt suc, dupa preferinte );
- 2 linguri de miere;
- 4 pliculete zahar vanilinat ( se poate renunta la ele daca nu vi se par safe si puneti in loc batoane de vanilie macinate pt. aroma );
- 1 lingurita praf de copt;
- 6 linguri de gris;
- fructe ( ce doriti, ce preferati - eu fac ori cu mere, ori cu piersici si banane ).
Se pun intr-un vas toate ingredientele, cu exceptia ultimelor 3 din lista, si se amesteca bine cu blenderul; cand ati obtinut o pasta omogena ( trebuie sa fie mai fluida ), se adauga praful de copt si grisul, amestecand bine cu o lingura. Se unge un vas termorezistent cu unt si se toarna compozitia in el. Fructele curatate de coaja se taie felii subtiri si se aranjeza in compozitie sub forma tiglelor de pe acoperis, punand feliile de fruct "in picioare" ( deci nu culcate - sper ca intelegeti ce vreau sa spun ).
Se da la cuptor pt. aprox. 20-30 min. ( la aprox. 200-220 grade ) - pana se rumeneste usor.
E super delicioasa budinca de branza! Are succes garantat ( zic io, ca si la mofturosi )!
Ma duc sa culc copiii, citesc din urma si revin.
Pa!
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Nausica , saraca Ania de aia doarme beton; ii este frica de cartea din dotare, sa nu cumva sa experimentezi ceva pe ea |

Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Muuh spune:
Moni un biberon nu a intarcat inca pe nimeni. Daca simti ca te lasa balamalele serveste-i un biberon, apoi fa o baie dormi, indoapa-te cu galafor si nutrinatal, mananca,poti lua si Omega 3 ca ajuta si la tensiune si dupa aia cand se trezeste lipeste-l de tzatza. Daca tot simti tu ca ai nevoie de suport stiu o tipa foarte faina (alta decat doamna Musat) care face consultanta de alaptare si care vine cu mare placere si acasa. In prima noapte acasa bebe s-ar putea sa fie foarte agitat fiindca a schimbat mediul asa ca fa cu schimbul cu inginerul sa poti dormii (asta este un must in momentul asta). Desi e obositor nu renunta la alaptatul din timpul noptii pentru ca este perioada in care creste nivelul de prolactina si se produce mai mult lapte.
Muuh spune:
Piersicutza cartile sunt "Siblings without rivalry" si "How to talk so that kids will listen, how to listen so that kids will talk" amandoua scrise de Adele Faber si Helene Mazlish. Foarte pe sufletul si situatia mea.
Monyca C La Multi Ani!!! si sarcina usoara, bb sanatos si toate cele bune.
babytza spune:
Piersicuta eu l-am invatat sa faca precum indianul
E tare scump cum isi trage cu palma peste botic si canta
PA si BRAVO l-a invatat mami meu, Pupaceala ii apartine lui tati si la mers l-a influentat surioara 
Am participat fiecare la ceva ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
andy.p spune:
si de la noi asa mai pe seara...Alexia nu doarme inca si nici chef nu se pare ca are de somn,asa ca...profit si va scriu un pic![]()
MONI bine-ai venit acasa!!!

Roxana ce hotarat e soricelul,si are o viteza,bravooo
Ma duc sa culc kupii si sper sa revin,
ici tuturor.
LA MULTI ANI MONYCAC!!!SARCINA USOARA SI TOT CE_TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Bun venit acasa Monica !!!!!!!!