Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna seara

La multi ani MonycaC, sa ai o sarcina usoara, sa fii iubita si fericita alaturi de familie!

Tocmai cand ma pregateam sa ies cu Anna, ei i s-a facut somn asa ca daca tot doarme, profit sa mai intru si eu pe la voi.

Babytza e genial David cum merge in viteza si cum se urca in pat. Si l-am auzit ca face si el ca indianul ca Anna a mea, tu l-ai invatat sau si pe asta a furat-o din parc?
O sa devina sportiv mare daca o tine in ritmul asta. Iar tu iti mentii bine silueta tinandu-te dupa funduletzul lui.

Giulianna multumim mult de site-ul cu jocuri. Foarte practic si mie chiar imi trebuie asa ceva cand nu mai am imaginatie.

Muuh mi-a placut foarte mult mesajul tau de dimineata. Idei sanatoase si bine argumentate. Cred ca multe dintre mame stiu teoria, dar practica ne omoara. Si de aceea e bine sa mai vina cineva ca tine sa ne bata pe umar. Merci.
Una din cartile de care-i spuneai Adei e cumva "Smart Love" caci si eu o am si am citit putin din ea dar inca n-am apucat sa continui.

Monica ce bine ca ajungeti acasa. Va doresc acomodare usoara si refacere rapida. La cat mai multe nopti linistite de acum incolo.

ratonelu sa stii ca si Anna e topita dupa tati, dupa el plange mult mai tare decat dupa mine, cand vine se bucura mult, uneori vrea mai mult la el in brate decat la mine. Singura consolare a mea e ca numai eu am tzitzi si tata nu.

dyanira aici medicii recomanda sa nu ne grabim sa-i schimbam laptele si sa mergem cu laptele care-i face bine, acela pentru peste 6 luni si mult dupa 1 an. Zice ca nu e mare diferenta, doar la gust si eventual ceva faina de orez mai mult ca sa hraneasca mai bine.

Eva frumoase locuri. Am recunoscut si eu Strassbourg-ul si mi s-a facut dor sa-l revad. Acolo si iarna si vara e frumos.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nu am citit de aseara, dar... in sfarsit am pus cateva poze, pe "bobocei".
revin mai pe seara:)

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Andy felicitari pentru primii pasi. Ce dulce e si foarte incantat ca-i iese.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Biancu a descoperit invartitul , se invarte rade si merge ca o betziva Sper sa nu vomite

Babytza aveam analizele de sange care erau ok acum am si alea de pipi si kk care la fel au iesit ok fara crocobauri, de aia sunt asa in ceatza. A mai ramas urocultura cred care dureaza 1 sapt.
Aveti grija cu gunoiul, baietul prietenei mele tocmai a aruncat zilele astea un celular

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

AM AJUNS ACASA

Bebe a oracait NON STOP abia am reusit sa il potolesc, nu prea am lapte ar sta numai la tzitzi asa ca o sa am mare nevoie de ajutorul vostru...

VA pupic si va multumesc din suflet pentru toate mesajele, telefoanele si sustinerea voastra, a tuturor.

SUNTETI THE BEST!!! Va iubesc din suflet

PS. POze sper maine ca acum nu mai sunt in stare. SPer sa apuc sa dorm si eu cateva ore in noaptea asta....

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Monica bine ati venit acasa!!!!! De acum totul va fii bine!!!!

Multi pupici din partea noastra!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, ma bucur mult mult de tot ca ati ajuns intr-un final acasa si ca sunteti bine.
La mine reteta succesului in materie de alaptat a insemnat:1-2 l de ceai de chimen si anason pe zi pana la 6 luni (apoi mi-am dat seama ca oricum nu mai aveam nevoie), Galafor si stat cu David atarnat de tzitzi si 6 ore in sir (asta a fost recordul, cu toata presiunea din jur - al meu si soacra care o tineau ca infometez copilul).Si inca il alaptez....
Ca sa nu isc discutii pe aici.....incerc sa iti spun cum a fost la noi si nu ca singura varianta.Mai exista daca nu se poate si nu se poate varianta cu laptele praf pe care nu o condamn, dar stiu ca tu vrei sa alaptezi si ca atare stiu ca ti se pare varianta a doua, nu cea principala.
Noi te asteptam mereu printre noi cu orice intrebari!Si inca o data ma bucur ca s-a incheiat cu bine!
Ziceam ca bebe Dragos o sa fie bebe de onoare al odiseei de sept-oct2008.Si asa il simt..cred ca a fost cel mai asteptat bebelus

LE:zic de 'reteta succesului' la mine in materie de alaptat pentru ca nici eu nu am fost printre cele care sa aiba lapte si de la bun inceput.David a stat primele 2-3 zile numai pe lapte praf, apoi timid pus la san si cu muult lapte praf completare pana cand am ajuns la 3-4 saptamani ale lui sa fie alaptat exclusiv.
Deci nu sunt printre cele care au avut 'de la natura'

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Injineru saracu tot insista sa ii dau in continuare da daca nu iese nimic? CE naiba fac? EL sta acolo de mantzocareala si se joaca, se alinta, doarme, iar eu nu sunt nici macar spalata pe cap de o saptamana ....
Azi n-am baut ceai ca nu mai aveam la spital, a durat mult sa ne faca externarea de la gineco si pana la 3 jumate cand am ajuns acasa abia mancasem 2 banane si nici apa nu prea am baut. Norocul meu ca in masina a stat cuminte.

Si inca un sfat mai cer. Bebe, cand il schimb de pampersi face pishu pe noi, de fiecare data, pe noi si pe tot ce-i in jur. L-am dus si la chiuveta direct la apa calda si sapun si cum l-am scos a facut pipi. NU stiu ce sa mai fac... cum sa fac... e asa de smecher...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna

da’ cat ati scris albinutelor

Ratonelule fi-mea zice” mi-s grabita, mi-s grabita”, continuarea o stii, ici tie si lui Sasha, si Crina e mamo-dependenta . Tati al nostru are un hobby recent, pleca cu fi-sa la cumparaturi

Ada ici si sa treceti mai usor peste actele de violenta a lui Teo

Eva multumim de aprecieri , pt Crina variez meniul de multe ori, azi de exemplu a mancat la nasa piure de cartofi cu carnita de pui si inspre dupa amiaza o para taiata felii din care ea musca. De dimineata a papat omleta cu putin iaurt.

Nu e nicio problema ca Noah gusta, e foarte bine, cu timpul va papa atat cat va cere , tare frumoas epozele

Nocom ce vesti bune despre Moni, atat de mult ma bucur , multumim de vesti

CD ar trebui sa te duci in Str. Hambarului pentru a rezolva problema asta , se da retroactiv

300 multam mult , cum se mai simte Anda? Multa sanatate puiului Maia

Oana e frumoasa casca , nu e totusi o masura prea drastica??? Parerea mea

Babytza tare mi-e ca si eu ma voi plimba dupa Crina prin casa pt mancare, am soricelul care nu sta locului

Andy_galro sa-l mananci nu alta, e un scump

Nerantula ar fi de preferat sa ii fac si niste aerosoli, asta daca nu ii faci deja, ici si multa sanatate puiului

Monica bine ati venit acasa, sa fiti sanatosi, papaciosi, necoliciosi si cate si mai cate

celelalte fete, ma duc sa spal un pocusol…mai am atatea de spus dar

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, of ce rau imi pare ca nu e una din fetele care sa fie mai experte in materie de alaptat.Eu pot doar sa spun cum a fost la noi.Daca e sun-o pe babymom, si-a aratat din suflet disponibilitatea.
Daca nu are ce sa pape bebe nu ar dormi si ar fi mereu agitat...daca are doarme linistit...
Galafor ai incercat sa iei?Galactogil?La mine au mers....
Incet incet eu cred ca o sa isi regleze si productia de lapte si o sa fie mai simplu....si la noi a fost chinuitor la inceput, tot cu joaca la tzitzi si dormit, trezit, mufat si la jumatate de ora, dar in timp a fost bine...
Offf..ca zau daca mai stiu cum sa te incurajez.Pot doar sa iti spun experienta mea

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput