Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Nausica , saraca Ania de aia doarme beton; ii este frica de cartea din dotare, sa nu cumva sa experimentezi ceva pe ea . Si apoi si tu ca si Giuli, va dorm copii super, mai vreti sa si mananec ? (astept rapunsul la curentul din casa).

Miruna citesc cu interes postarile tale. Ai un mod echilibrat, fara patima de a privi lucrurile.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

miruna, o sa-ti trimit un pm, dar maine ca acum nu mai am timp si plec acasa. nu ma deranjeaza sa trimit aici, doar ca poate le-am stresat destul pe fete cu teroristu meu.
multumesc mult

nausica
andy_g...bravooooo
ada, nici sasha nu suporta nici macar cea mai subtire bandana-toata vara ne-am chinuit cu sepci, palarii si alte bandane...si degeaba!nici macar cateva secunde nu suporta! cred ca la iarna o sa fie un copil cu capul "gol"
rox....cand te intalnisi cu noi, nu filmasi! tu , mama tuturor pozelor si fotografiilor....ghiniiii!!!!
soricel
anda de ram.
(io tot insist, stie cineva ceva de bitza? )

v-am pupat....o seara excelenta.
plec la baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ramo, speram sa fie IOMC - ca imi era aproape si puteam sa trec pe la ele.La Budimex nu pot sa ajung.Dar sa le transmiti toate gandurile noastre bune

Mda....se poate sa aveti dreptate cu casca-incurcatoare.Aia cred ca e pentru mamici panicate ca mine care daca nu sunt ele si are altcineva grija de pui ar fi in stare sa faca orice numai sa nu pateasca ceva

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi avem analize bune cica, sange kk pipi totul ok, atunci de ce nu papa

Ma pregatesc de zori pt ziua si motzul Biancai. Mergem duminica la Costanta sa petrecem acolo si sa il vedem si pe bebelinul nasici, de abia astept

Imi pare rau pt bebelina in spital, la Budimex e nasol la spital daca nu a nimerit in camera singura, uf:(

Moni hai cu pozele , ce bine ca ajungi a casa

babytza e un scump David, m am topit toata

andy_g felicitari pt mers

nerantula cum sunteti, multa sanatate lui Gruia

Eva super pozele voastre. Pozele mele sunt aici http://family.webshots.com/album/574294952LWrPQi

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!
Gruia pare mai bine, insa fara pofta de mancare, abia a mancat toata ziua 100gr de de toate cate am incercat. Mucii nu mai curg, dar se aud cand respira, i-am mai aspirat si dat cu Pivalone. Tuseste mai tare, probabil va trebui sa incepem cu un siropel de tuse. Nu are febra si e destul de vioi.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy g Ce dulce eeeeee !!!!
Si noi ajungem la fel acasa doar ca si pe bluza ca el baleste rau si apoi pune mainile murdare pe el

Ratonel cu ce am cobit ? Ai dreptate cu pozele, am uitat total sa fac, dar telefonul ramasese in carut
Apropos de iti spune Miruna cu oboseala. Exact asa cum spui tu, face David cand este obosit. Cred ca are mare dreptate Miruna, ca de obicei. Nausica zice ca are cartea, poate nu ar fi rau sa o citesti la servici , adica in timpul liber cand nu esti langa copil
Si va astept cu mare drag sa mai veniti la noi in parc , sunteti o familie tare frumoasa

Ada imi pare nespus de rau ca face Teo asa cu Radu...nici nu stiu ce sa iti spun Cu siguranta e doar o faza si vrea sa iti atraga atentia

Nerantula cat ma bucur ca e mai bine

Ramo o pupam si noi pe Andreea

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Mai nou piticul meu a descoperit cosul de gunoi si ia jucariile si le arunca acolo apoi fuge Daca nu sunt pe faza duc gunoiul afara cu jucarii cu tot M-am facut si gunoier, ca acumcaut inainte sa il duc
Si imi intinde manuta sa i-o pup daca ii spun 'da-i lui mami manuta sa o pupe"...imi da piciorul sa il incalt cand ii cer asta.... Da din cap negativ cand nu vrea ceva, desi noi nu facem asa de regula ca sa zici ca ne-a copiat ..o fi vvazut prin parc...dar e asa dulce

Laureta o fi vreun dintzoc pe drum ? Poate de-asta nu papa ...oricum ma bucur ca sunteti cu analizele bune, ti-am zis zis ieri

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

laureta ce bine ca sunt bune analizele
nerantula incet incet va reveniti

de Andrei Petru(18.08.2008)

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Bitza zicea ca o sa intre mai rar ca are niste probleme de rezolvat. Sper sa fie totul ok

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babytza ce tare e vitezomanul
andy_g felicitari mergaretului Andrei

uff noi am ramas la 4 labutze si timid asa de-o manuta

ratonelu sunt sigura ca n-au mai intrat, am ramas si eu socata,eram sigura ca am acolo o suma bunicica de spart pe garderoba de toamna-iarna, motz si alte cele (pentru cupil bey, nu pentru mine) am pus-o pe tanti la banca sa verifice de x ori si mi-a dat femeia si hartie cu toate operatiunile din cont de anul asta

ramo daca ar sti prietena ta programul din hambarului ar fi super, sa nu ma duc degeaba

pupam si noi micuta maia, sa se faca bine cat mai repede

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput