Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh ratonelu hai ca intre doua discutii m-am gandit la ceva. Eu cred ca Sasha este de fapt doar foarte obosit. Stiu ca ai tot povestit tu cum doarme dar esti dispusa sa imi mai detaliezi odata? Dar te rog sa imi spui si chestii din astea se trezeste dupa n minute plange/vrea sa se joace/nici macar nu e treaz complet/mananca/face caca si adoarme leganat/plimbat/cu suzeta/cantand/doar cu noi in pat/doar la el/doar in scaunul de masina etc. in aproximativ o ora/doua minute/zece secunde. Adica amanunte nene. Ma gandeam sa iti dau un sfat dar am nevoie de mai multe detalii ca sa verific ceva intr-o carte si sa iti dau un sfat cat mai complet. |
Sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate. Si eu am o carte despre asta, se cheama "Healthy sleep habits, happy child". Va spuneam de ea mai de mult, n-am apucat s-o citesc din scoarta in scoarta (si pentru ca n-am avut nevoie, Ania are niste sleep habits beton), dar cam asta e ideea, ca somnul e element cheie in cresterea si dezvoltarea copilului si ca are influenta directa asupra comportamentului lui. V-am mai zis, acolo de vorbeste si de "junk sleep", cine e interesat va imprumut cu placere cartea.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nausica spune:
Eva, superbe pozele! Noah e din ce in ce mai frumusel.
Vad ca ati luat pina la urma scaun de masa. Ce parere are Noah? Sta cuminte in el? Stiu ca inainte spuneai ca fugi dupa el prin casa cu mincarea. Te intreb pentru ca Ania a inceput sa faca mofturi la mincare si banuiala mea e ca s-ar putea s-o deranjeze statul in scaun. E super-entuziasmata de mers si probabil se simte captiva acolo.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
gaia.nevia spune:
Miruna, te pandesc pentru info mai multe cand ai timp
Oana, fix inainte sa citesc ce ai scris vorbeam cu o prietena pe yahoo si-i ziceam ca radu isi pocneste capul de parchet de cel putin trei ori pe zi, in plus il mai tranteste si teo de cateva ori... si ca i-as cumpara o casca de biciclist ceva...
Cat de periculos poate fi, nu stiu, mi-e putin groaza la cum se aude. Parca ai scapa un pepene copt copt pe jos
Nu prea cred insa ca ar sta cu ceva pe cap in casa, abia suporta hainele pe el deci nu stiu ce succes ar avea un asemenea articol.
In plus, ma tem sa nu ii afecteze echilibrul, vine cumva putin si peste urechi si pare destul de masiva, indiferent cat de usoara ar fi... (stii cum te simti cand mergi cu gluga pe cap si vrei sa te uiti ce se aude din spate...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Ramo,la ce spital e Andreea? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Budimex.
![](pupic.gif)
edit: va multumeste tuturor ca va ganditi la ele. Acum bebe doarme deci nu putem vorbi.
![](mamica.gif)
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Didididi spune:
300 .
Ups, cum adica nu dau alocatiile? Ca eu nu verific contul din brd, mergand pe principiul ca strang bani de facultate baiatului .
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babytza spune:
Azi la masa de pranz am facut ce nu am facut niciodata. M-am plimbat dupa el cu mancarea. In scaunel a mancat jumatate siu am zis ca gata, nu mai papa. Apoi cand l-am dta jos a deschis boticul la mine sa ii mai dau. Si asta am facut ...m-am plimbat dupa el
Sper sa fie doar o intamplare si sa nu mai faca asa
Nu am apucat sa citesc decat pagina asta, ma duc sa culc piciul si poate am timp dupa ce pap si eu
Oana si eu am vrut sa ii iau casca Dar de ieri de cand merge am vazut ca nu a dat deloc cu capul pana acum , are grija cand cade....Asa cum spune si Ada , ma gandesc sa nu il incurce mai rau
Am mai citit si de Maia. Multumim ca ne tii la curent cu ce fac ele la spital. Sper sa ii dea drumu cat mai repede
Inainte sa plec in dormitor, va mai stresez cu un filmulet cu proaspatul mergator...ca tare mai sunt mandra de el
Babytza si puiiValentina
David
Poze
andy_galro spune:
sa ne laudam si noi cu primii pasi...mai timizi asa si mai putini dar avansam incet si sigur
PS: avem pantlonii murdari pentru ca tocmai am venit de afara unde strumfi a strabatut tot parcul in 4 labe
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
ratonelu spune:
nocom, super vesti ne dai
rox-cd, cum din martie? sotul meu o primeste in fiecare luna impreuna cu indemnizatia....esti sigura?(intrebare stupida, iarta-ma)ram....
in ce categorie ma gasesc, bre, nenica.
andy_galro spune:
babytza David merge din ce in ce mai bine...e super tare cum incearca sa-si tina echilibrul de
Andrei Petru(18.08.2008)
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"