Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (179)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Multumesc de raspunsurile cu laptele.
Cum azi am desfacut o cutie de nan 2 ii dau 2 zile sa bea din el si peste 3 zile incep sa il amestec treptat cu nestle junior ca de fiecare trecerea am facut-o in 5-6 zile si sper ca numai bine apucam sa facem si trecerea pana la vaccin.
Si apropo de vaccin a facut cineva vaccinul de 1 an?A facut 2 odata???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Nocom spune:
andy_g nu am trecut inca. Lun asta vom trece. Nu stiu cum e. Cert este ca dr mi-a zis ca va bea mai mult din ala decat din Aptamil 2. dar nu am intrebato de ce crede asta? Probabil pentru ca e mai dulce... Oricum vreau sa-i dau Dariei nuami vreo 2 luni Aptamil junior si apoi vreau sa trec pe Lapte de Prima Crestere de la Parmalat (nu este LP!)
CD pa tu nu stiai cat e smecheri sunt puii in ziu de azi!??!? Uita-te la ala de acasa..
Imi pare rau ca s-au incurcat treburile si nu i-ai mai primit. Trebuie sa dai de aia din hambarului neaparat. Off
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
La multi ani Monyca si multa fericire si impliniri!Si sa te bucuri la anul pe vremea asta de doi copii sanatosi si frumosi!
Cu intarziere uram si noi La multi ani sarbatoritilor de ieri:Seby si Dimitri!Sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
LA MULTI ANI!!!MONYA C SANATATE SI SARCINA USOARA!!!
Moni felicitari ca veniti acasa.Asta da veste buna.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
CD, noi nu am primit alocatia pe august.A sunat al meu la Hambarului si i s-a spus ca e un nou soft si ca s-au suprapus la implementare CNP-uri din provincie cu CNP-uri din Bucuresti si ca trebuie iar mers cu certificatul de nastere la ei ca sa vada ce si cum....acum nu stiu daca si la voi e aceeasi situatie, dar la noi asta ar fi explicatia.
Intrebare:pentru ca DAvid incepe sa faca primii pasi ma gandeam sa ii iau casca de protectie.Poate o sa radeti dar se apropie momentul cand o sa ma intorc la serviciu si nu stiu daca nu ar fi mai bine asa pentru cine ramane cu el.Ma gandeam la modelul asta http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=OK24 vreo sugestie de la mamicile aflate la al doilea copil?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza De Maia mai stiti cum este ? Ramo mai ai vesti de la ele ? ![]() Babytza si puii ![]() ![]() Poze |
Am vorbit cu Andreea aseara si au petrecut noaptea acolo. Saloanele din spitalul asta sunt de marimea unei camari in care au inghesuit 3 patutri xde bebei. Practic insotitorul nu are unde se intinde.
Mai aveau un baietel in camera cu ei care plangea ca nu il lasau sa suga la san (cica voma si sanul) si era pe perfuzii saracutul. Maia manca de regim... zeama de orez si supa de morcov.
![](mamica.gif)
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Roxi, o prietena - sotia unui coleg - nu a luat alocatia luna care a trecut si nici indemnizatia nu a venit. De la posta a aflat ca au fost mai multe cazuri de neplata.
Trebuie neaprat sa te duci personal in Hambarului, parca miercurea sau joia era program, in jur de 12; daca vrei o intreb pe fata respectiva mai multe.
![](mamica.gif)
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nocom spune:
Oana frumoasa casca aceea. Chiar am mai vazut un baietel cu asa ceva in cap, anul trecut in parc, in herastrau. recunosc ca pana acum nu am stiut de ce o avea, credeam ca re vre-o problema la caputz, dra acum am recunoscut-o din poze ....
Eu nu o consider necesara, loviturile la aceasta varsta nu sunt dezastruoase.. adica cad de la inaltime mica, incetisor.... si sunt oarecum normale. Mi se pare o protectie excesiva. Parerea mea...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Nausica, dar la marele pericol de interior te-ai gandit ? CURENTUL PE SUB USI….[rad tare]mai poate aluneca pe parchet, tu poti sa iti luxezi ceva alergand dupa Ania, ca acum sa vezi ce viteza o sa bage, hm.. .plus ca ai si scara interioara…eu zic sa mai reflectezi !!! Da cu Pucca ce ai de gand sa faci ? O dai, nu ? : ))) |
Ptiu! Ce mi-a scapat! Ahhh, imi rod unghiile acum, ma gindesc la o solutie. Pe Pucca am ras-o la zero si o pun sa respire intr-o punga mai mare, i-o schimb cam la 2 ore. Si, oricum, sta numai pe balcon. Dar asta cu curentul chiar m-a pus pe ginduri. Revin cind rezolv problema.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)