Burtici fericite de septembrie-octombrie (185)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

ralu80, succes pe maine, ca asa ma vad si eu luni , daca nu ma retin astia de duminica seara in spital ca fiu siguri ca nu fug.

anco 37+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

..mai poti sa fugi ?

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Adela,eu beau zilnic 3-4 cani de ceai pt stimularea lactatiei (il gasesti la farmacie). As bea mai mult dar cica scrie pe prospect ca atat e limita.Pe langa,mai beau 1-2 l de lichid..sunt zile cand beau si mai mult,depinde. Lichidele sunt f importante.
Sunt si eu de parere cu fetele sa nu faci proba suptului...cunosc persoane care au ajuns dependente de cantaritul copilului si acre se speriau imediat daca bb lua cu 30-40 gr mai putin decat de obicei.

Noi am cumparat ieri cantar numai pt ca Razvi a scazut cam mult in spital si dr. de acolo ne-a recomandat sa-l cantarim saptamanal o perioada pt a vedea daca pune pe el. Ne-a mai zis ca mai incolo sa-l cantarim la 2 saptamani,daca totul e ok

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui anco

ralu80, succes pe maine, ca asa ma vad si eu luni , daca nu ma retin astia de duminica seara in spital ca fiu siguri ca nu fug.

anco 37+???? si

poze

..mai poti sa fugi ?

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

buna intrebare!!! dar cred ca pot sa ma ascund...oare?...mai incap pe undeva?...

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Tot eu,

Lutoniana- am refuzat internarea din mai multe motive.

1. cred ca numai ideea ca as ajunge acolo mi-ar determina o crestere uriasa a tensiunii.
2. Desi am cu cine sa las surioara,mi-ar fi extraordinar de greu sa stau fara ea(deci inca un factor care ar duce la o crestere a tensiunii.)
3.Este mult prea bun doctorul ca sa renunt la el datorita maternitatii. E deprimant acolo! De la aspect si pana la unele doamne asistente

I-am promis insa ca daca tensiunea o ia razna, ma prezint singura.

Plus ca ....unde e mai bine ca acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

incerc sa mai scriu si eu cateva randuri.

felicitari proaspetelor mamici Katteryna si Crocodana, sa va traiasca printesele si sa fie sanatoase, papacioase de titi si necolicoase. sa ia exemplu de la flacaul meu si sa fie cuminti. felicitari si lui litlelight pentru domnisorica.

scoatem si agitatele pentru mami Alecsxa sa fie curajoasa si sa aiba nastere usoara si bebe sanatos.

noi suntem bine, sanatosi, voiosi si cam obosita mami dar cu asa minuni langa nici ca mai conteaza.

am vazut mesajul adelei si vreau sa ii raspund in primul rand ei.
eu nu cred ca incepi sa nu mai ai lapte, pur si simplu incepe sa se regleze cantitatea de lapte produsa cu necesarul lui bb. la inceput corpul produce mult mai mult decat e nevoie.
in ceea ce priveste proba suptului eu spun sa nu faci aceasta greseala - nu ajuta pe nimeni, tu te vei stresa si ii vei transmite starea ta si bebeului. daca bebe dupa ce suge e linistit eu zic sa nu te stresezi. pune-l de cate ori vrea la san si laptele va continua sa fie suficient pt el.
oricand simti nevoia sa vb cu cineva ma poti suna - si e valabil pt oricine, aveti nr in lista. eu nu reusesc sa scriu aici cat as vrea fiind singura cu cele 2 minunatii ale mele dar sunt mereu dispusa sa va ajut daca pot, chiar si doar cu o vb buna.
in legatura cu alaptatul sfaturi foarte bune si ajutor poti obtine si de la alaptatul Help line
sunt convinsa ca nu ai timp sa citesti tot ce s-a scris acolo dar scrie-le si fetelor de acolo si sigur te vor ajuta si ele.

acum tre sa ies ca adina vrea sa desenam pesti ...

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata!!!
Vin intai cu incurajari pentru o mamica in devenire...daca nu cumva deja a nascut...
Hai Alecsxa!!!! Nastere usoara!!!
CRiss, imi pare rau ca ai trecut prin momente grele, dar daca asculti de dr, va fi totul ok si bebe se va naste cand trebuie!
Multumim pentru vestile despre Monica de la Pogos!
Manga, sa stii ca la mine bebe chiar este cu capul in sus, asa cum ai zis si tu, in dreapta, aproape de coaste si ma loveste cateodata jos de imi vine sa fac pipi instantaneu...Bine...si asa fac foarte des pentru ca ma apasa rau pe vezica, mai ales cand stau mult in picioare.fac excursii la baie de cel putin 20 de ori pe zi.
Altfel, ma dor toate incheieturile!Dimineata parca sunt o baba, intepenita rau.

Mariaanna
34+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Frumoase pozele Techila si cuminteiiiiii tare par in poze, dragii de ei. Tin minte cand era Alessia mica mica, eu ziceam ca nu e bine sa ii dau nici suzeta nici ceai sau altceva si era in iulie 2007 cu 43 grade afara si coduri peste coduri. Bietul copil era si deshidratat (eu ii dadeam si completare pe langa alaptatul care si asa a mers greu cu hopuri si abia taraindu-se din pacate) si nici cu suzeta nu este o regula. Dar eu nici nu ma gandeam ca este voie la asa un copil mic. Si ma plimbam mai toata noaptea cu ea in brate, papa, statea treaza si tipa vreo 2 ore, adormea si se trezea in jumatate de ora pentru urmatoarea papa. Deci iti dai seama unde era somnul meu. Nu era adica.

Roxxy, stiam si eu ca ii apuca un puseu de crestere pe la 3 saptamanid e fapt si dupa aceea tot asa, pe la 6, 3 luni etc, dar nu este o regula. Noi radeam la cealalta odisee ca atunci cand te supara copilul si este agitat...sigur e un puseu de crestere asta pana au inceput dintii. E fun!

Eu maine ma prezint cu bagajel si totul pregatit la 7 si un sfert dimineata la internare. Am vazut ca o sa fiu colega de internare si de zi cu Ralu80 - go Ralu! Am hotarat ca daca nu e nimic pana maine, (ca daca e, ma duc de astazi) atunci ramane pe maine. E frumos pe 3, o sa am 2 printese, pe 13 si 3. Fetele mele.

I-am explicat Alessiei ca mami pleaca la servici 2 zile (Doamne ajuta numai atat), ca o sa doarma 2 nopti cu tati si dupa aceea vine mami inapoi). Ca sa iti aminteasca atunci cand nu ma gaseste si daca i se va repeta, atunci o sa tina minte ca si mami i=a spus, si mai ales ca vine inapoi. Mi-e atat de drag de ea, nu as mai naste ca sa stau cu ea , nu am fost despartite niciodata o noapte, mai ales 2 nopti...plus ca daca maine plec pe la 6 jumatate de acasa ea nici nu stie, cred ca dorm cu ea la noapte, mai ales ca dadea si semne de nasuc infundat :-( of.

Clau 37+ cu Elisa Ioana si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

si tu, claucia? deci chiar incep nasterile pe banda. sa dea DD sa fie totul bine si la tine. maine scoatem agitatele.

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata la pranz....
asa ca daca am fost cheauna de somna azi-noapte, am dormit de dimineata si nu am fost sa-mi fac analizele, astept sa am si eu o noapte mai buna...si apoi o sa merg.

fetelor, voi ce Calciu ati luat pe timpul sarcinii???? ca ar trebui sa incep sa iau si eu....

NelaM sunt rupta de obosita...nu am dormit de la 12:30 azi-noapte pana la 5:00 de dimineata...m-am uitat la TV

Danuta1979 bafta azi la eco

Dana15 si eu cunosc pe cineva care nu vrea sa alapteze...inca nu a nascut, mai are, dar acum ce putem sa facem noi?? Sunt inconstiente...si normal ac ne revolta pe noi cele care vrem sa alaptam si poate nu o sa avem..dar asa e viata asta

Techilasuperbi bebelusii...dar asa astept o poza cu techila intre ei doi

...mai tarziu, adica peste vreo 2 ore merg sa-mi iau rezultatele, Doamne Ajuta sa imi iasa negativ...si apoi la semnat ultimul concediu de risc maternal

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

HAI ALECSXA!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput