Burtici fericite de septembrie-octombrie (185)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
cer iertare fetelor ca nu am mai intrat...v-am zis ca incarc poze si normal ca la 7din 8 s-a blocat netul si de doua zile nu si-a mai revenit.aseara am incercat iar sa incarc si dupa ce a terminat (in 5 ani de uploadat) am vazut ca mai erau incarcate o data. http://family.webshots.com/album/574313010YxJyuL?start=12
azi noapte a fost crancen, cu chiraieli cand andrei cand stefan si acum suntem rupti amandoi, sotz tre sa mai si umble toata ziua si o sa raman singura cu balenii urlatori.
va pup, ma bag la un nani scurt si daca reusesc sa dorm o sa intru mai incolo sa vad ce ati mai facut (si daca va merge scarba de net)....sper sa ma lase acestia...
luto, felicitari pentru amr, atat am apucat sa vad....

va pup mult mult pe toate

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Anomis

fetelor ia uitati www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1210530/Mother-18-children-J-names-pregnant--expecting-grandchild--christened-letter-M.html" target="_blank">aici cat curaj...sau ce-o fi asta...

39+
AMR 7 days!!! more or less...

pozici

Eu m-am blocat la faza cu "We are so thrilled"... ma mir ca mai respira, saracii de ei! La parinti ma refer.

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna dimineata,
felicit si eu mamicile ce au nascut deja,le doresc insanatosire grabnica si puiuti voiosi si sanatosi!!!!!

In alta ordine de idei vreau sa multumesc fetelor care mi-au raspuns si m-au incurajat.Sincera sa fiu ,tinand cont de inactivitatea mea pe acest forum, nu am crezut ca voi fi bagata in seama.M-am gandit ca ma plang la voi si atat.Nu a fost asa ....si tare m-am bucurat.

Raceala mi-a trecut de la sine(am tras ceva).La ultimul control dr mi-a confirmat diferenta de trei saptamani intre caputz si corp insa mi-a garantat ca totul e ok neurologic .Unda aceea de indoiala nu-mi da pace dar incerc sa fiu optimista(atat cat pot).

S-a suparat foarte tare ca am refuzat internarea(se pare ca am preeclampsie).Am avut tensiune mare(de la 14 cu 8 in sus),ma umflu foarte tare si am zile cand imi apar in ochi mici stelutze.Mi-a dat tratament si incerc sa o tin sub control.

Desi am mai trecut printr-o nastere emotiile de acum ma coplesesc.Nu pot sa nu ma gandesc fara sa am acel gol in stomac.Oare va fi bine? E sanatos? Pe 7 sept vrea sa ma vada iar.In principiu a ramas ca voi naste pe 19 sau pe 22 sept cand intra dumnealui de garda.Bagajul e facut asa ca nu-mi ramane decat sa stau cuminte si sa astept

Sunt in 36 de saptamani si voi avea un baietel pe care il va chema Tudor(dorinta surorii lui)
Doresc tututror fetelor multa,multa sanatate si promit ca va voi tine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

of, techila draga, sa reusestis sa te odihnesti si tu putin

anco 37+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Bagajul e gata de multicel, ca suntem in Bucuresti de martea trecuta, tot asteptand sa nastem si nimic. Trebuie sa ma prezint maine dimineata la 7 pentru internare si dupa incepe spectacolul.
Multumesc mult fetelor pentru incurajari.

Raluca39+ mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Adela, nu-ti raspund din experienta ci din ce am mai citit si eu pe net: galactogilul e f f bun pt lactatie. Incearca sa-l pui f mult la san si NU FACE PROBA SUPTULUI (asta am citit-o la alaptatul help-line unde sunt multe fete experte in alaptat). Se pare ca in nici un caz cu pompa nu scoatem cat trage bebe cu gurita lui. Pune-l cat mai des la san. Si apropo, stiu ca sunt si niste momente de crestere (6 sapt, 3 luni, 6 luni) cand ei simt nevoia sa pape mai mult si mamicile se gandesc ca nu le mai ajunge lapticul.
Cam atat stiu si eu.

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna dimineata,
cer iertare fetelor ca nu am mai intrat...v-am zis ca incarc poze si normal ca la 7din 8 s-a blocat netul si de doua zile nu si-a mai revenit.aseara am incercat iar sa incarc si dupa ce a terminat (in 5 ani de uploadat) am vazut ca mai erau incarcate o data. http://family.webshots.com/album/574313010YxJyuL?start=12
azi noapte a fost crancen, cu chiraieli cand andrei cand stefan si acum suntem rupti amandoi, sotz tre sa mai si umble toata ziua si o sa raman singura cu balenii urlatori.
va pup, ma bag la un nani scurt si daca reusesc sa dorm o sa intru mai incolo sa vad ce ati mai facut (si daca va merge scarba de net)....sper sa ma lase acestia...
luto, felicitari pentru amr, atat am apucat sa vad....

va pup mult mult pe toate

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

deci mai si plang bebelusii

Stiam eu ca unii sunt cuminti si unii plang mult
Al meu de care model o fi ?

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Adela nu-i da inca lapte praf, pune-l mai des la san...nu ai de unde sa stii cat trage el de la san, iar proba suptului o sa devina o obsesie. Daca plange dupa masa poti sa te gandesti ca nu-i ajunge, dar daca e linistit si ia in greutate atunci inseamna ca-i e suficient.

Raluca39+ mama Rianei(2 iulie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Loradin dar de ce nu ai vrut sa te internezi ? ca eu stiu ca e destul de pacatoasa preeclampsia....poate sub supraveghere medicala nu mai aveai umbre de indoiala.
Poate nu ai cu cine sa lasi pe surioara ... :(
Offf, noi suntem langa tine dar ai grija mare, acum iei tratament sa-ti scada tensiunea ?
Bafta multa si in primul rand sanatate !

Edit: ioiiii si am vazut si pozele

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

ralu80, succes pe maine, ca asa ma vad si eu luni , daca nu ma retin astia de duminica seara in spital ca fiu siguri ca nu fug.

anco 37+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput