Burtici fericite de septembrie-octombrie (185)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Hai ca m-am mobilizat si eu un pic..m-am dat jos din varful patului si am mers la cumparaturi! ce placut este afara! cred ca mai dau o tura prin oras imediat

Lucia bafta la tanti moasa! si zici ca data trecuta credea ca va fi ultima voastra intalnire! hi hi ..sa intri acolo tantosa! iata-ma!

Aida o imbratisare sa treaca nervii..nu ai la cine te ratzoi? ia fa o tura cu autobuzul si ia-te de vlajganul ala de sta cu picioarele cracite si mesteca guma ca o vita stand pe scanunul pentru batrani/gravide?!!

Ralu tinem pumnii pentru maine!

de alecsxa inca nu stim nimic...Hai mami!!!!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata mamici si burtici!!
Ce zile obositoare am avut, pfiu!!
Felicitari litlelight!!!!!Sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatosi!!!!
Felicitari Ketteryna!!Bun venit trandafirasului, sa fie rozior si sanatos!!!!

Crisbebe, stai cumintica si o sa fie bine..macar putin sa mai stea bebe in burtica. Tu esti de o seama cu mine la sarcina...si de cate ori ma gandesc ca a mai trecut o zi la mine, ma gandesc si iti tin pumnii si tie!!

Eu am reusit performanta si m-am si impartasit, apoi am mers la analize, iar . Nu stiu ce a facut bebe in burta, dar credeam ca-l scap pe trotuar...asa se "frichinea" (vorba Iulikai ). Iar azi noapte bantuiam prin casa, iar s-a asezat pe nervul sciatic...si ma treceau toate transiratiile!!

Iulika: ce bebe grasun am vazut eu acolo!!!!Da-i un pupic pe nasuc si pe talpite !

Nu am reusit sa vad pozele cu balenii, nu mergea pagina!!

Eu ma tot uit la emisiunea aia cu nasteri.
Si am vazut ca s-a discutat aici despre naturala versus naturala cu epi! In ultimele 2-3 episoade tot au dat nasteri naturale-naturale, si mi s-a cam ridicat parul pe ceafa!!. Asa ca, cine se hotaraste pentru asta, MULTA BAFTAAAAA!!!
Sper ca la mine la spital sa nu-mi faca figuri, si sa nu vina anestezistul..ca ii omor pe toti .
Merg la recuperat.

Gianina 36+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Claucia va fi foarte bine si vor trece repede zilele fara pitica.
E si Diana maine daca nu m-a lasat memoria ...trebuie sa mai studiez panoul de onoare

Ioiii..ce ingramadeala fetelor....curg dovleceii frumosi si sanatosi.

Bafta tuturor fetelor.Noi suntem aici cu inimile sa primim vesti si sa admiram poze si sa ne emotionam pt fiecare in parte.

Camy eu nu am luat calciu. Nu trebuie sa ti-l recomande doctorul ?

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor intru sa fac capitol daca nu se anunta numeni intre timp

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

m-a sunat Croco..avea o voce atat de linistita si multumita..auzeai cum vorbeste fericirea!!
sunt bine, inca in spital..vor ramane cel mai probabil pana vineri deoarece micuta a avut leucocitele putin crescute si au pus-o pe antibiotic; are colostru..nu asa mult, dar probabil nici puiutului nu-i trebuie mult; a spus ca nasterea a fost ok, durerile suportabile inainte de epidurala, dar au trebuit sa-i puna anestezia pt ca simtea nevoia sa impinga si nu era cazul inca..oricum, probabil ca ne va povesti mai multe ea...apropo ca tot zicea Lucia..abia astept sa mai savurez o poveste a nasterii

Ne imbratiseaza si ne pupa tare!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Dana multumesc
Asa mi se intampla si mie, daca reusesc sa ma despart de culcusul cald si de leneveala ma simt minunat afara, la aer, la miscat picioarele....imi da o stare deosebit de placuta.
Doar ca nu imi iese in fiecare zi.
Adica mint, ies zilnic dar intr-o zi 15 minute si intr-o zi 2 ore

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ne imbratiseaza si ne pupa tare!

..si noi pe ea
Ce bine ca e totul bine
Multumim de vesti Dana

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

186 e gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adela2006

fetele care ati nascut deja cum stati cu laptele ?
eu parca am tot mai putin intru in panica deja
m-am muls si abia am scos 60 ml
nu vreau sa-i dau lapte praf
ceva idei de sporit lactatia ?
aveti idee bebelasii vostri cat beau ?
ieri am fost sa-mi scot firele si l-am lasat pe calin cu maica-mia
i-am lasat 120 ml de lapte sa-i dea daca ie foame
si cica l-a mancat o data
cand il pun la san nu stiu cat bea
incepem de azi proba suptului ca am facut rost de cantar
vreau asa mult sa-l alaptez

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Bunå dimineata!!

Adela eu nu am mult lapte dar el suge acolo inainte de completare si apoi papa si 90 100 ml de nan..Nici eu nu stiu cat isi ia dar cred ca isi ia ff putin de la sån pt ca normal asa mananca el 100 ml la o maså..uneori si 120ml dar asta cand månanca la 4-5 ore..Noaptea cred ca am mai mult lapte..Ii fac bibe, dar ii dau cu vreo 20 ml mai putin si apoi il alåptez si ii goleste imediat si adoarme bine..Eu in primele zile cand mi-a venit laptele nu stiam de ce dupå ce tragea de tzitzi si papa , plangea de mama focului si il puneam iar si iar se apuca sa traga si probabil nu mai era lapte deloc si se punea pe plans..Nu aveam destul cat poftea inimioara lui..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
noapte mai buna...si apoi o sa merg.

fetelor, voi ce Calciu ati luat pe timpul sarcinii???? ca ar trebui sa incep sa iau si eu....

Eu am luat calciu lactic 300mg la recomandarea doctorului si ceva vitamine roz , ca nu stiu cum le cheama, dar mi-a zis ca sunt vitamine.

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput