Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pupam pe toata lumea.

Emma nu esti invizibila deloc, din contra Sper ca toate sunt bune si frumoase si tu linistita

Elle felicitari pentru progresele piticutei

Ramo din pacate se poate sa ai unele probleme sper insa sa le depasesti cu bine, pe cale amiabila.

Miri ma bucur ca cel mic e ok.

Nati imi era dor de tine

In mod sigur am mai uitat pe cine vroiam sa mai felicit sau sa mai scriu, scuze dar sunt intepenita rau de spate si nu ma concentrez

Vroiam sa spun de fapt ca ma distreaza asta micu de mor, e un dulce.
Omu' meu "educat si delicat" mananca pufuleti cu lingurita
Si e atat de concentrat la operatiune incat nu se prinde de ce ma hlizesc la el.
Sta la masa si se chinuie sa prinda pufuletele in lingurita, ala aluneca , el scoate limba printre dinti, il fugareste din nou, il prinde, e prea mare il rupe in doua iar il alearga
In 15 minute a papat 2 pufuleti cred
Tare haios e .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Lala, dar aparat sa-i faci un filmulet nu ai? Trebuie admirat pentru perseverenta insa. Tare haiosel tre sa fie.
Ramona poti sa faci valva, dar sincer eu nu mi-as mai da copilul acolo. Daca au refuzat din start sa faca astea si pana la urma accepta doar pt ca ai facut scandal nu ai nici o garantie ca ei or sa tina cont de ce le-ai zis sau ca or sa ii si dea medicamentul. Aici sunt obligati sa tina cont de alergiile copilului si chiar si de preferintele parintilor(daca sunt vegetarieni de ex, au substitut pt carne) si le dau medicamente doar daca e la recomandarea medicului.Bina ca mancarea de aici nu e chiar cel mai bun exemplu dar nu am auzit sa faca vreunul mofturi ca ei nu pot sa faca asta. Te inteleg ca esti suparata si ti se pare nedrept dar trebuie sa te gandesti ce e mai bine pentru Razvan si daca vrei sa scapi de intoleranta la gluten regimul e sfant. Avem o cunostinta care a descoperit ca are intoleranta la gluten abia la 30 de ani dupa ani de chin cu dureri de stomac, aciditate etc. Pentru el e prea tarziu sa mai faca ceva asa ca va tine regim toata viata. Nu ar putea sa se duca cineva sa ii dea siropul si mancarea la pranz? Sau poate vb cu cineva de la gradinita care sa te ajute cu asta daca pentru "doamna asistenta" asta e prea mult si nu e in fisa postului.
Emma super pozele cu voi, o familie frumoasa si fericita .
Stoisor inca un "pestisor", vad ca a fost in elementul ei in apa si s-a distrat de minune.

Noi am trecut si peste hopul cu schimbarea grupei(sper), acum e in elementul ei si acolo.Aseara avea un mot in frunte ca celelalte fetite aveau codite si a vrut si ea, dar cum parul ei e inca scurt si moale, moale i-au facut un mot in frunte . M-am mirat ca la mine nu sta frate cu absolut nimic in par decat daca ii pun clama cand nu e atenta si nu e nici o oglinda prin jur sa o vada.A invatat sa spuna "peese"(please) si acum cum nu are voie ceva da din gene si zice "peese" (a invatat repede cum e cu santajul sentimental).

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

va mai amintiti de noi????

va salutam pe toti si pe toate!!! am revenit pe meleagurile noastre, din pacate.... intr-un cuvant, a fost minunat: apa, soare, mancare, relaxare, distractie(atata cat s-a putut cu piciu langa noi)...dar sigur vom repeta figura si la anul care vine!

o sa punem si pozici, ca avem multe, multe...

revin mai tarziu ca acum am treaba...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Eliza tare dulcica si piticuta ta.

Fetelor mi s-a zbarlit pielea de emotie , naste Aida mamica licuriciului Emma cea plecata la ingerasi mult prea devreme. In noaptea asta vine pe lume fratiorul ei . Doamne ajuta ca totul sa fie bine !

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Wow, LalaD ce emotii! Tot piele de gaina am si eu.......baietel zici?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

S-a nascut micul Eric. Si el si Aida sunt ok. Pentru cine vrea sa-i felicite exista un subiect aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141994

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

A venit deja pe lume fratiorul Licuriciului! Sa fie intr-un ceas bun!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Multumim Lala de vestea extraordinara. Cred ca toata comunitatea de mamici se bucura pentru Aida acum.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI CRISTINA!
Iti doresc din suflet sa ai parte de multa sanatate, fericire si toate visele tale sa se implineasca!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Sa le dea Dumnezeu tot binele din lume micutului Eric si mamicii Aida! Ma bucur nespus de mult pentru ei!

Am mai citit pe aici, v-am urmarit cum se spune din umbra. Am intrat si eu intr-o pasa proasta, cred ca si venirea toamnei a adancit starea mea. Aparent nu pot spune ca exista un motiv care a provocat aceasta pasa, dar cred ca s-au strans mai multe...

In rest noi suntem bine, Mihai creste si se manifesta la fel ca toti clopoteii, iar gandul ca sunt mai putin de cinci luni pana ma intorc la serviciu si ma despart de el, ma face sa profit cat mai mult de acest timp ramas. Asa ca toata ziua ne-o petrecem impreuna, ne jucam, cantam si dansam (ii place la nebunie), vreau sa ma bucur din plin de prezenta lui.

Va pupam cu drag!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput