Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 8
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor ziua buna... abia acum am reusit sa respir si eu,am fost tot prinsa cu diverse trebusoare si iata si pozele noastre.http://family.webshots.com/album/574439151BckJHX alese din cele peste 500 buc primaa zi a fost cu pampers si tutica goala si abia apoi am gasit slip pt curulina mica Felicitari pt Evita ca e fetita mare si face la olita si ..... un sincer La multi ani pt Lalita20,multa sanatate si fericire Lala d ca de fiecare data mami ai avut dreptate, ![]() sper sa apuc sa insir o poveste despre primul nostru concediu cu pisicuta si sa mai bag cate un ochi si pe la voi.... a si am uitat ceva plecam iara ,caci dupa mare se cere munte nu?hai pupici si multa sanatate Sara Ioana 15.02.2008************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
eee, nu i-a prea placut de clovnu ala urat
.Da am vazut ca a fost foarte incantata de apa aia mare.Frumoase poze!

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
softurela spune:
| citat din mesajul lui ramonab Ziua buna, fetelor! Desi pt mine nu e buna deloc ![]() .Sunt plina de nervi.Vin de la cresa lui Razvi unde am fost sa duc ultimele acte pt dosar. Imi spune ca de luni il pot duce, imi spune ce trebuie sa duc si asa mai departe.Toate bune si frumoase pana ii zic ca Razvi va trebui sa manace fara fainoase.Prima data nu a zis nimic numai ca vor vedea ce vor face.Nu vor sa ii de-a nici sanzime-ul pe care trebuie sa il ia in timpul mesei.Apoi zice ca na bine, sa il duc luni ca om vedea cum o sa facem. Dupa vreo jumate de ora ma suna si imi spune sa nu il duc deloc pe Razvi cat tine regimul pt ca ele nu o sa ii de-a lui de mancare separat. ![]() ![]() .Am intrebat-o daca ii duc eu de acasa manacare.A zis ca cine cred eu ca ii va face manacare separat?Si nu am mai apucat sa zic nimic ca mi-a urat o zi buna si mi-a inchis telefonul.Acuma spuneti-mi voi care aveti copii la cresa sau camin, are voie sa faca asta???Poate sa refuze un copil pe motiv ca e pe regim???Pai copiii care sunt alergici la anumite alimente, de ex, ei nu au voie sa mearga la cresa pentru ca nu vor sa le faca mancare separat?? Spuneti-mi va rog sa vad daca o pot ataca pe "d-na asta amabila". Eu mor de nervi ca nu am cu cine sa imi las copilu, daca daca as avea nu ar fi mare problema. |
Asta e discriminare.
Eu le-as da in judecata si le-as arde pe rug.
Scuze dar nu tolerez astfel de comportament fatza de copil.
Fetita mea nu are o astfel de problema, nu stiu daca e legal sau nu...dar m-as consulta cu un avocat.
Sanatate multa!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
ceska777 spune:
| citat din mesajul lui ramonab Ziua buna, fetelor! Desi pt mine nu e buna deloc ![]() .Sunt plina de nervi.Vin de la cresa lui Razvi unde am fost sa duc ultimele acte pt dosar. Imi spune ca de luni il pot duce, imi spune ce trebuie sa duc si asa mai departe.Toate bune si frumoase pana ii zic ca Razvi va trebui sa manace fara fainoase.Prima data nu a zis nimic numai ca vor vedea ce vor face.Nu vor sa ii de-a nici sanzime-ul pe care trebuie sa il ia in timpul mesei.Apoi zice ca na bine, sa il duc luni ca om vedea cum o sa facem. Dupa vreo jumate de ora ma suna si imi spune sa nu il duc deloc pe Razvi cat tine regimul pt ca ele nu o sa ii de-a lui de mancare separat. ![]() ![]() .Am intrebat-o daca ii duc eu de acasa manacare.A zis ca cine cred eu ca ii va face manacare separat?Si nu am mai apucat sa zic nimic ca mi-a urat o zi buna si mi-a inchis telefonul.Acuma spuneti-mi voi care aveti copii la cresa sau camin, are voie sa faca asta???Poate sa refuze un copil pe motiv ca e pe regim???Pai copiii care sunt alergici la anumite alimente, de ex, ei nu au voie sa mearga la cresa pentru ca nu vor sa le faca mancare separat?? Spuneti-mi va rog sa vad daca o pot ataca pe "d-na asta amabila". Eu mor de nervi ca nu am cu cine sa imi las copilu, daca daca as avea nu ar fi mare problema. |
Hm,
e de stat gradi sau particulara? Nu ai intrebat la tine la gradi ce ar face in astfel de caz si daca fiecare gradi are drept sa hotarasca cum vrea ea?! Eu as suna la inspectorat sa ma informez si sa le aduc la cunostiinta cazul! Pai si daca un copil deja inscris sa zicem care a fost la gradi un an, are nevoie de o dieta pentru cateva luni, nu il mai primesc pana termina copilul dieta? Eu zic ca e cam tras de par......si duduile alea sa-si faca treaba.... Doar poti sa ii duci mancare facuta de tine fara fainoase si ele doar incalzesc? Cat le ia? Mama, da ce sclifosite! Eu intai as vorbi cu directoarea de la cresa aia, apoi cu sefa ta si in cele din urma la inspectorat! Bafta, sa se dea pe brazda madamele!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
emabucuresti spune:
Elle, fetelor, ok, daca spuneti voi ca nu sunt invizibila, asa sa fie!
Elle scumpa mea stiu ca tu nu ne ai uitat, tu ne ai urat si la multi ani pt iubitul meu asta mic, ce facu de curand lunita. in albumul fratiorilor sunt niste poze noi din preajma aniversarii http://family.webshots.com/album/573946445RONsbd
felicitari eva si antonia pt succesele repurtate in operatiunea olita!
stoisor v am admirat in pozele de la mare,se vede ca v ati distrat si tu arati de milioane!
ramo dificila situatia! poate daca le propui sa ii duci tu in caserole deja preparata mancarica pt el va fi mai ok pt toata lumea.nush, zic si eu.
sasha face figuri la suptul la san, mai ales noaptea, ar prefera un bibe dar eu il plimb atarnat de san pana il conving sa pape ca spre dimi sunt full. sper sa nu se intarce dar nici nu pot renunta la cateva mese de bibe, ar insemna sa mananc iar cat pentru 3 si sa stam la tzitzi incontinuu, la cat de fomist e. nu stiu cu milan cum am rezistat eroic cu alaptatul exclusiv
Ellenuta spune:
hello
multumim de felicitari .. acum sa nu credeti ca face numai la oala .. se scapa si in pampers dar oricum, e un inceput.
stoisor ce fericire pe sara la mare .. i-a placut apa piticutei. ma bucur ca ati avut un concediu frumos!
emma cum sa va uit eu pe voi? in niciun caz! l-am vazut si pe buflea mic .. cat de scump e si cat s-a schimbat .. ce repede creste. si milan parca s-a mai inaltat si s-a subtiat .. iar mami emma .. e frumoasa tare tare. 
ramonici e inadmisibil ce fac educatoarele la cresa. ar trebui sa le reclami undeva. nu mi se pare normal .. dar daca era un copil cu diabet, ce faceau . tot asa nu-l primeau? de toata jena atitudinea lor ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
nemary spune:
Ramona, si eu cred ca ar trebui sa mergi sa vorbesti intai cu directoarea si daca tot nu rezolvi sa mergi la inspectorat. cata indolenta...
wow, ce familie frumoasa si fericita am vazut in poze, Ema. multi pupici 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
9+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
miri_mik spune:
telegrafic:
lala20 la multi ani! nu am uitat, am intarziat doar:)
ema... shlapul meu te asteapta daca cumva vreis a cedezi. sunt aici, urmaresc din umbra. nus e intarca. insista. o sa fiti fericiti amandoi:)
elle... feicitari! m-ati dat gata! ce puturoshenii de baieti pot avea!
ramona... cata vreme totul e verbal si n-ai dovada ca au refuzat copilul pe tema mancarii... nu prea poti face nik. propune solutia la caserola, cutiuta. aici de exemplu e clar: in gradi si scoli nus e administreaza nici tratamente de catre educatoare-inv si nici nus e urmareste regim. nasol dar e prevazut in regulamentul scolii lui bruno de ex.
azi fost la eco. bebe e acolo si e bine? e ok. are 7s6z, exact cum stiam. termenul e acelasi. glicemie beton, valori beton, toate-s perfecte.
suna la scoala, merg sa scot zonzibonul:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ramonab spune:
Deci, cresa e de stat.Am propus bineinteles sa duc eu mancarea gata facuta si a a zis ca ea nu le pastreaza ca nu are unde si nimeni nu o sa mi-o incalzeasca.
cea cu care am vb nu e educatoare e asistenta, ea se ocupa de cresa, ea va supraveghea grupa.Nu am inteles inca de ce.
Cu sefa mea inca nu am apucat sa vorbesc, ca atunci camd v-am scris am venit de la cresa.Oricum numai luni o sa pot sa o intreb pt ca inca nu am nr ei de telefon.
V-am intrebat pe voi pentru ca nu stiam daca se poate asa ceva.Mie mi se pare anormal.Cum ziceam si mai inainte, daca un copil e alergic la ceva,nu e primit la cresa pentru ca nu vor sa ii faca mancare separat?
Deci luni, ma duc cu el si ma duc direct la directoare.Daca si ea imi zice acelasi lucru ii voi spune ca ma adresez inspectoratului, ceea ce voi si face daca nu se intampla nimic.
Emma pupici flacailor si tie care esti o mamica clar de baieti, asa iti sta tie bine.Milan se face tot mai frumos iar Sasha nu se lasa nici el.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
NataliaS spune:
Salutari din sudul tarii :) adeca de la Tg jiu de la socrii mei...
Noi suntem parca putin mai bine, desi am luat toti viroza asta de la copile, Ana tuseste inca si sper sa treaca fara antibiotic...oricum mai asteptam pana maine seara fara antibiotic, iar daca tusea se intensifica vom lua ca nu avem ce face
...
Fetelor le place mult aici ca mergem in parcul asta minunat si la aer curat la tara la o matusa de-a sotului, acum astept sa se trezeasca Stef sa mergem acolo.
Stefania spune mai noi cum o cheama - "Fefi"
si incepe sa lege mai multe cuvintele...cu olita se impaca numai cand o apuca zelul
deci mai avem pana la succes, dar nu ma ingrijoreaza prea tare asta.
Ema - sunteti superbi...mi-au intrat la suflet pozicile voastre de beautiful happy family
mami frumoasa cu 2 flacai adorabili.
Grati - tare frumosi sunt si Dudu si Ozi...minunatat fata ta in tinuta de scoala si in orice alta tinuta.
Stoisor - like mother like daughter - frumusele si fericite la mare
Ramo - si mie mi s-a parut barbarie chestia asta cu regimul in gradinite...dar din pacate asta e ...asta a fost unul din motivele pentru care Ana (care avea intoleranta la lactoza) n-a mers la gradi pana la 3 ani si 8 luni.
Miri - ma bucur ca e ok samburelul din burtica si iti doresc sa ai glicemia BETON toata sarcina!!!
Pupici!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ereena spune:
Emma, sunteti absolut minunati . radiati de fericire iar oboseala zau ca nu se vede. mie mi se pare ca sasha e leit milan.
P.S. Profilele care se vad in spatele sotului sunt la voi in casa ? e aluminiu cumva?

,caci dupa mare se cere munte nu?
Sara Ioana 15.02.2008
22.10.2008
.Am intrebat-o daca ii duc eu de acasa manacare.A zis ca cine cred eu ca ii va face manacare separat?Si nu am mai apucat sa zic nimic ca mi-a urat o zi buna si mi-a inchis telefonul.